IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može još jedinica, eto probili smo i trokut. [thumbsup]

Show me the Money!

Izgleda da su građevinari spremni za ozbiljan rast…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Može još jedinica, eto probili smo i trokut. [thumbsup]

Ima ih poprilično što su, po svemu sudeći, prerano iskrcali.

PS

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Rekao sam da nema zime za IGH,ne znam sta su se svi uplasili.
Svi znamo da IGH moze najbolje povuci od svih dionica i isto kao sto su je napucali do 2.000 mogu i na 5.000.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Uuh, što se dijele kečige…

kako to da sad nije skupo uzimat na ovim cijenama a prosli tjedan je bilo

Kolega,nije valjda da vas brinu jedinice?To samo govori da je forum pun djece,ja recimo uopce ne dijelim ocjene jer mi je to neozbiljno.
Bijesni su jer su prodavali na nagovor znalaca na 1.100 kn.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

http://www.poslovni.hr/vijesti/jp-autoceste-fbih-potpisana-dva-ugovora-vrijedna-686-milijuna-km-169995.aspx

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kolega,nije valjda da vas brinu jedinice?To samo govori da je forum pun djece,ja recimo uopce ne dijelim ocjene jer mi je to neozbiljno.
[/quote]

Meni ih je drago vidjeti.
IGH je uvijek bio indikator tržišta. Prema viđenom i ostatak tržišta bi trebao ići prema gore, unatoč svemu.

[/quote]

IGH je uvijek bio indikator tržišta. Prema viđenom i ostatak tržišta bi trebao ići prema gore, unatoč svemu.

[/quote]

a ja govrih i trubim vec stalno da to ide na 5000 ali mi nitko ne vjeruje.., naravno ne odmah i sad i ne pravolinijski prema gore ali samo cekati i kupovati.
Pa dragi moji, pa odite na graf IGh i pogledajte da je prije spomena CG bio na 4400 i onda neobjasnjivi pad.
Skoro je padao uz INGRU dnevno po nekoliko postotaka a bez ikakve lose vijesti( za razliku od INGR), .
POGLEDAJET MALO top 10 i Jadran kapital stalno sve brise cim se naslaze iole zanimljiva kolicina.
Mozete li zamisliti sto ce biti kada udje vanjski ili domaci jos ozbiljniji igrac.
Na zse NEMA POTENTNIJE dionice.
ps.
ovo jest nagovor na kupnju i to bez imalo okolisanja ali samo za ulagace a ne burek spekulante.
lp

odlična firma……nakon 10 virtualnih poslova možda napokon ostvari i jedan stvarni…
loša vjest je jedino što sada ponovo slijedi 10-tak virtualno dogovorenih poslova……

[/quote]

[/quote]

a ja govrih i trubim vec stalno da to ide na 5000 ali mi nitko ne vjeruje.., naravno ne odmah i sad i ne pravolinijski prema gore ali samo cekati i kupovati.
Pa dragi moji, pa odite na graf IGh i pogledajte da je prije spomena CG bio na 4400 i onda neobjasnjivi pad.
Skoro je padao uz INGRU dnevno po nekoliko postotaka a bez ikakve lose vijesti( za razliku od INGR), .
POGLEDAJET MALO top 10 i Jadran kapital stalno sve brise cim se naslaze iole zanimljiva kolicina.
Mozete li zamisliti sto ce biti kada udje vanjski ili domaci jos ozbiljniji igrac.
Na zse NEMA POTENTNIJE dionice.
ps.
ovo jest nagovor na kupnju i to bez imalo okolisanja ali samo za ulagace a ne burek spekulante.
lp
[/quote]

da pukneš od smijeha…….
kakav neobjašnjiv pad dionice?…….pa slagali su za "posao stolječa" a onda su se još pravili da ništa ne znaju o tome jer to kao sve Konstruktor konstruira a oni nemaju pojma o ničemu što se događa….baš……

[undecid] [undecid] [undecid] [undecid]

ovo je dionica za uletiti na igranku, dignit neku paru nabrzaka i pobječi glavom bez obzira a nek Jure Lažac priča priće za malu djecu retardusima oko sebe…….

New Report

Close