IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo analize trgovine u petak 21.01.
– Ujutro dodje veliki i pokupi sve do 1789
– Tokom cijelog dana trgovalo par malih , koji su
– Uglavom preplašeni spuštali cijenu na 1730 , zato…
– Jer se "veliki" malo pritajio
– Oko 15 h vrača se veliki i opet pokupi sve ponudjeno do 1790
– Gotova analiza, Pametnome dosta
[cool]

Ček, a šalice, zastavice, drške, klinovi i trokuti? Jel se što prekrižilo na stohasticu ili macdu? Rsi? Kolega kad već dajete analizu nemojte biti tako površni!

[lol] [thumbsup]

http://www.poslovni.hr/vijesti/barboljare-kinezi-ce-ponudu-dostaviti-do-kraja-veljace-odluka-u-ozujku-169917.aspx

http://www.poslovni.hr/vijesti/barboljare-kinezi-ce-ponudu-dostaviti-do-kraja-veljace-odluka-u-ozujku-169917.aspx

majko mila koja trakavica s tim crnogorcima….ko to vise puši [bye] [bye] [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

majko mila koja trakavica s tim crnogorcima….ko to vise puši [bye] [bye] [bye]
[/quote]

Nitko ne puši, al bi se mogao otvarati šampanjac, ako IGH bude angažiran . ako ne opet dobro

neki koji su jučer uspjeli kompletno odseliti iz ove dionice, danas se lagano uspješno vraćaju… [lol]
ne shvaćam one koji im prodaju… do cijene 1.800,00 kuna još samo oko 130 komada…
kupi jeftino-prodaj skupo …pa opet po nekoliko puta… [lol]
pa kako bi burza inače funkcionirala…a još se na forumu dodaju nekakvi grafovi,analize i savjeti… [tongue]
svi pošteni i iskreni… [kiss]

a šta sad… do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 130 komada…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Manje korekcije na IGH su nebitne uglavnom da je trend rasta tko sad proda može ući jedino po skupljoj cijeni , stoga strpljenja i dokup nećete pogriješiti .

neki koji su jučer uspjeli kompletno odseliti iz ove dionice, danas se lagano uspješno vraćaju… [lol]
ne shvaćam one koji im prodaju… do cijene 1.800,00 kuna još samo oko 130 komada…
kupi jeftino-prodaj skupo …pa opet po nekoliko puta… [lol]
pa kako bi burza inače funkcionirala…a još se na forumu dodaju nekakvi grafovi,analize i savjeti… [tongue]
svi pošteni i iskreni… [kiss]

a šta sad… do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 130 komada…

[/quote]

prava šahovska partija…
sad do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 280 komada [cool]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

može neki info, savjet, analiza, pa i graf za nas mlade i neiskusne investitore…
[pray]
moram priznat da me strah šišanja… [rolleyes]

šta se sad ovo događa… [sad]

pa na kupnji na 1.800,00 kn ima oko 60 komada [shocked]
posjedujem dionice IGH, ulaz sramotno nizak… dok neki tehničar ne stavi graf nema izlaza…
a prije neki dan me optužiše da drukam i navlačim.. [rolleyes]

Ovdi se nesto kuha

čušpajz

može neki info, savjet, analiza, pa i graf za nas mlade i neiskusne investitore…
[pray]
moram priznat da me strah šišanja… [rolleyes]

Šišanje će svakako bit, uvijek se nekog šiša. 🙂
Pogledaj si graf koji sam stavio prije par dana na ovoj temi. U međuvremenu je pennant probijen prema gore.
Sada gledamo u rastući trokut. Target 2200-2500 zavisi koji pattern je primarni.

Show me the Money!

New Report

Close