Malo analize trgovine u petak 21.01.
– Ujutro dodje veliki i pokupi sve do 1789
– Tokom cijelog dana trgovalo par malih , koji su
– Uglavom preplašeni spuštali cijenu na 1730 , zato…
– Jer se "veliki" malo pritajio
– Oko 15 h vrača se veliki i opet pokupi sve ponudjeno do 1790
– Gotova analiza, Pametnome dosta
[cool]
Ček, a šalice, zastavice, drške, klinovi i trokuti? Jel se što prekrižilo na stohasticu ili macdu? Rsi? Kolega kad već dajete analizu nemojte biti tako površni!
[lol] [thumbsup]
majko mila koja trakavica s tim crnogorcima….ko to vise puši [bye] [bye] [bye]
majko mila koja trakavica s tim crnogorcima….ko to vise puši [bye] [bye] [bye]
[/quote]
Nitko ne puši, al bi se mogao otvarati šampanjac, ako IGH bude angažiran . ako ne opet dobro
neki koji su jučer uspjeli kompletno odseliti iz ove dionice, danas se lagano uspješno vraćaju… [lol]
ne shvaćam one koji im prodaju… do cijene 1.800,00 kuna još samo oko 130 komada…
kupi jeftino-prodaj skupo …pa opet po nekoliko puta… [lol]
pa kako bi burza inače funkcionirala…a još se na forumu dodaju nekakvi grafovi,analize i savjeti… [tongue]
svi pošteni i iskreni… [kiss]
a šta sad… do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 130 komada…
Manje korekcije na IGH su nebitne uglavnom da je trend rasta tko sad proda može ući jedino po skupljoj cijeni , stoga strpljenja i dokup nećete pogriješiti .
neki koji su jučer uspjeli kompletno odseliti iz ove dionice, danas se lagano uspješno vraćaju… [lol]
ne shvaćam one koji im prodaju… do cijene 1.800,00 kuna još samo oko 130 komada…
kupi jeftino-prodaj skupo …pa opet po nekoliko puta… [lol]
pa kako bi burza inače funkcionirala…a još se na forumu dodaju nekakvi grafovi,analize i savjeti… [tongue]
svi pošteni i iskreni… [kiss]
a šta sad… do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 130 komada…
[/quote]
prava šahovska partija…
sad do cijene 1.900,00 kuna još samo oko 280 komada [cool]
može neki info, savjet, analiza, pa i graf za nas mlade i neiskusne investitore…
[pray]
moram priznat da me strah šišanja… [rolleyes]
šta se sad ovo događa… [sad]
pa na kupnji na 1.800,00 kn ima oko 60 komada [shocked]
posjedujem dionice IGH, ulaz sramotno nizak… dok neki tehničar ne stavi graf nema izlaza…
a prije neki dan me optužiše da drukam i navlačim.. [rolleyes]
može neki info, savjet, analiza, pa i graf za nas mlade i neiskusne investitore…
[pray]
moram priznat da me strah šišanja… [rolleyes]
Šišanje će svakako bit, uvijek se nekog šiša. 🙂
Pogledaj si graf koji sam stavio prije par dana na ovoj temi. U međuvremenu je pennant probijen prema gore.
Sada gledamo u rastući trokut. Target 2200-2500 zavisi koji pattern je primarni.