IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A SAD ŠLAG NA TORTU
U pripremi gradnja novog akomulaciono jezero Kosijn.Gradnja nove pribranske hidroelektranom sa 2 agregata.
Rekonstrukcija i povećanje proizvodnje u HE Senj sa 3x70MVA na 3X100MVA.
Neminovni zahvati na dovodnim kanalima za HE Senj. [wink]

A SAD ŠLAG NA TORTU
U pripremi gradnja novog akomulaciono jezero Kosijn.Gradnja nove pribranske hidroelektranom sa 2 agregata.
Rekonstrukcija i povećanje proizvodnje u HE Senj sa 3x70MVA na 3X100MVA.
Neminovni zahvati na dovodnim kanalima za HE Senj. [wink]

Šta Vam je trebalo da sad i to puštate???

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

može neko stručan, pošten, iskren konačno da stavi graf s pravom analizom i savjetom za nas mlade i neiskusne investitore… unaprijed zahvaljujem…

Šta će ti nekakav poseban graf kad vidi ovo-
-ide ti most Pelješac-projekt IGH-320 mil. Eur,novac osiguran
-ide ti Pleso-300 mil Eur-novac osiguran
-ide ti most Sava Vc koridor-cca 100 mil Eur-novac osiguran
-ide ti posao u BIH na Vc koridoru-neki dan dobiven posao
-ide ti autoput u CG-Kinezi imaj novac,uz malo sreće ići će po IGH-ovom projektu
-ide ti tender za prugu Rijeka-Zagreb
-ove godine najavljen početak gradnje TE Obrovac IGH/austrijski partner,plin je već tamo….
Nije ti dovoljno???
[/quote]

to bi meni, a vjerovatno i ostalim mladim neiskusnim investitorima bilo dovoljno kad bi znali šta je sve išlo kad je cijena dionice bila 12.000,00 kn – 16.000,00 kn…
[/quote]

Čudna neka igra. Izgleda kao preslagivanje.

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

IGH + 2,21 % svaki dan malo po malo veseli ali pravi start je tek pred nama . Neznam za druge dioničare što misle ali ja ispod 5.000 kuna ne izlazim . Niti vidim neku drugu dionicu sličnih kvaliteta u koju bih ušao ako izađem iz IGH .

pa dobro, sad tesko je prognozirati cifre ali recimo da bi trebala biti bar oko 1 BV a to znaci 2500 kn cca, a onda dalje sve ovisi o rezultatima i obimu posla.
Iako nisu bas iz iste branse ali ovako za usporedbu – nije nista manje perspektivna od DLKV.

IGH + 2,21 % svaki dan malo po malo veseli ali pravi start je tek pred nama . Neznam za druge dioničare što misle ali ja ispod 5.000 kuna ne izlazim . Niti vidim neku drugu dionicu sličnih kvaliteta u koju bih ušao ako izađem iz IGH .

neko se bezbrižno velikom količinom iskrcava do 1.700,00 kn…
ali neko je i marljivo skuplja..

.može neko stručan, pošten, iskren konačno da stavi graf s pravom analizom i savjetom za nas mlade i neiskusne investitore… unaprijed zahvaljujem…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Hm, možda sam se ovdje prevario, al evo postoji evidentan proboj gore danas i uspješan retest.
Nagli skok volumena, svi parametri se slažu pred idući val, a slijedi 3-ica,a ona je jako jako brza.
Smijer je gore, potvrda probojem 1770kn.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Imam dionice dobro kupljene ali me muče neka pitanja.
Kupio sam ih prvenstveno jer su jako pale ali se pitam koliko mogu još rasti.
Gledam bilance IGH iz 2007, 08, 09 i 10 godine.
2007. godine ukupna dugovanja su iznosila 550 miliona kuna sa prihodima od 690 miliona kuna, 2008 godine 1,4 milijarde kuna sa prihodima od 880 milina kuna, 2009 godine 1,3 milijarde kuna sa prihodima od 740 miliona kuna i u prvih 9 mjeseci dugovanja su iznosila 1,27 milijardi kuna sa prihodima u 9 mjeseci od 380 milijona kuna. Podaci iz financijskih izvještaja sa zagrebačke burze.
Vidi se da su prihodi pali gotovo na pola, a dugovanja ostala ista. Dobiti gotovo da više i nema.
Obzirom na rekordne razine mislim da ima i dalje potencijal za rast, ali obzirom na bilancu pitanje koliki i do kada.

Isto tako ne sviđaju mi se ova navlačenja na dionicu tipa kada 69tuzan pita da mu netko pošten stavi analizu i onda odmah deniro stavi ono što mu odgovara. Sumnjivo mi je iz razloga što su registrirani na isti dan 06.12.2010. godine pa mislim da se radi o istim osobama registriranim pod različitim nickom.
Zamolio bi da netko pošten napravi analizu o fundamentalnim vrijednostima IGH-a.
Hvala

@ novak111
Vidim da imate djelomične podatke, tako da sumnjam da ne možete sami napraviti analizu.
Ne bih vam želio soliti pamet, ali ako sumnjate u dionicu, zašto je ne prodate pogotovo ako vam je donijela dobit. Nećete se puno zamarati, tražeći teoriju zavjere, ionako ovdje gotovo svi imaju po nekoliko nikova, i gotovo nitko nije objektivan.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@ DENIRO

Ovo je bio brejkaut, čeka se samo potvrda. Danas je bilo vrlo zanimljivo trgovanje, veliki dio aska se ispraznio. Rekao bih da su trejderi sa 1200-1300 ispraznili skoro sve zalihe, što uskoro može dovesti do nestašice dionica.
Nekidan ste drukali na nekakve bear uzorke, a danas štancate bull uzorke. Što se u međuvremenu promjenilo, prodali prerano, a kupili u zadnjem vagonu?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Treba samo jedno uzeti u obzir a to je da cijena dionice uracunava se za 6 mijeseci unaprid,tako da nebi bilo zabune tj kupuje se buducnost a ne sadasnjost.Mozda ova cijena sada bi bila i visoka a za 6 miseci smijesna.

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?dat1=24.12.2010&dat2=07.01.2011&dat3=14.01.2011&sifSim=IGH-R-A

Dakle, Jadran Kapital se ukrcava lagano i stalno ali bez dizanja cijene.Mozete li zamisliti sto ce se ovdje desavati kada strani fondovi krenu sa ukrcajem jer IGH ima sve refernce koje trazi EU i gotovo si spremni za sve poslove sirom EU..
vidimo se na 5000 vrlo skoro [thumbsup]

New Report

Close