Kad Kinezi preuzmu dokumentaciju shvatiti će kao i svi ostali (odnosno njihove banke) da se taj posao nemože nikako isplatiti [bye]
Svašta je moguće,pa i varijanta propada radi punjenja gap-a. Ovisno kako se gleda ovo može biti i BEAR FLAG!!!
DA, da, ovdje se definitivno voda usmjerava na nas mlin,,,osjecam da ce ovdje doci do takve eksplozije da ce ovo sto je bilo zadnjih dana s DDJH i BLJE bilo kisna glista…
vjerujem u ovu dionicu i nema mi pomoci,
cheers
zar ne bi kinezi više zaradili da rade nizinsku prugu do rijeke a s nijma i igh, konstruktor.. crnogorcima bi isto bilo bolje da moderniziraju željeznicu …… jure je čak nabaciva da bi hrvatska trebala dat garancije… a i kome bi to koristilo crnogoraca ima manje od pola miliona… sve ti je to vukojebina… pozz
DA, da, ovdje se definitivno voda usmjerava na nas mlin,,,osjecam da ce ovdje doci do takve eksplozije da ce ovo sto je bilo zadnjih dana s DDJH i BLJE bilo kisna glista…
vjerujem u ovu dionicu i nema mi pomoci,
cheers
[/quote]
I dobro je da vjeruješ i ja vjerujem da kad se krenu redati pozitivne blokade na IGH tko je kupio , kupio tko nije taj će gorke suze liti .
Samo opaska dezurnim kriticarima IGH,
Naime, pitam se sto bi bilo da je kojim slucajem dalekovodov konzorcij dobio ovaj posao,,,pa danima katastroficari nebi gazili IGH i velicali DLKV….
nemam nista protiv DLKV ali siguran sam da se orkestrirano drukalo protiv IGH s ciljem da ga zatuku ispod 1000 ali ….nece ici. Dapace, ovdje je zatisje bez pompoznih najajava ali oluja je sve blize ovdje i samo se ceka vratolomija pomame.A ona moze doci ovih dana ili na godinu ili za par mjeseci but who cares..mi mali investitori jedino sto nam je ostalo..strpljenje i dionice…osobno sam obe ove bitne sastavnice pun ko sipak.
LP
LP [thumbsup]
Bez obzira sta je istekao rok mola za javnu ponudu likvidnost na burzi ce biti dobra,jer ce biti trgovine izmedju malih dionicara tako da likvidnost ce biti visoka.Mislim da sad dolazi vrijeme selektivnog rasta na burzi a on ce ovisiti iskljucivo o novim poslovima sto ce ga pojedine firme sklapati.Mislim da ce tu najvise profitirati gradjevinari i igh.Dno je dotaknuto i samo je pitanje kojom brzinom ce rasti dionice.Sve katastrofe su vec uračunate i svi izgubljeni poslovi.Igh će biti preplavljena novim vijestima o dobivenim poslovima počevši već od idućeg tjedna ako to nije bilo i
ovaj tjedan mislim na koridor vc.Konstruktor u CG sigurno ulazi kao podizvodjač a i igh kao projektant.Vlada ako misli na izborima biti pobjednik mora bar zapoceti nesto od tih najavljenih infrakstrukturnih projekata.Sve u svemu biti strpljiv,znati target,znati sta su kupili i po kojim cijenama.Katastroficara pun forum,a mene učili kad je panika kupuj a kad je euforija prodaji.
MiaIII , spalato i drugi.
Moje mišljenje je da dok se ne riješe afere i problemi u Hacu građevinari nemogu ići gore bez obzira na fundamente, tehničku analizu i sklopljene poslove.
Vjesnik,
Subota, 15. siječnja 2011.
Kreće gradnja HE Ombla
HEP je u petak u skladu s pravilima EBRD-a, čijim kreditom financira taj oko 130 milijuna eura vrijedan projekt, objavio da će u drugom tromjesečju početi javno nadmetanje za ugovaranje tog velikog posla……"
http://www.vjesnik.hr/html/2011/01/15/Clanak.asp?r=gos&c=4
Model HE OMBLA i Splitske luke možete pogledati na
http://www.casttv.com/video/rnbp0g/modeli-hidrotehniki-laboratorij-i-igh-video