Tjedan pred nama bit će tjedan ljepog rasta građevinara pa samim tim i IGH .
http://www.limun.hr/main.aspx?id=663874
Evo još malo nešto..
BigBoss
gismundhttp://danas.net.hr/hrvat…01/03/0063006.html?pos=n0
Po tome su tvrtke krive što su napravile svoj dio posla, kriv je onaj koji je kontrolirao posao kada je završen, a ne tvrtke koje su radile po natječaju!
Ne blebeći! Postoji okončani obračun koji potpisuju sve strane i gdje potvrđuju da su izvele toliko i toliko posla po toj i toj jediničnoj cijeni! prema tome, ne može biti da tvrtke koje izvode nisu znale!!!
Ovo baca novo svjetlo i na Ingru koja do sada nije bila uhvaćena s prstima u pekmezu
Vrlo moguće da se radila dvostruka tehnička dokumentacija, jedna prava na temelju koje je dobivena građevinska dozvola, ugovaranja, troškovnici, te se išlo na tehnički pregled za xxyy te ona fiktivna na temelju koje se zaista radilo….. znam da je to nepoznavateljima struke strano – međutim to se nažalost dosta radilo i na višestambenim objektima u Zagrebu….
Tu je moguć takav opseg korupcije i pljačke da ako se istraži do kraja i od 2000 godine mogli biti jako jako zaprepašteni al fakat!
PS Koliko se sjećam INGRA je odradila jedan zeleni most za prijelaz divljači – lijep portal!
NAJVEĆI KRIVAC…..NOSITELJ POSLA KONSTRUKTOR A NADZOR IGH ufuf!!!
Koliko je Dropulićka pomogla svom IGHau
Drukeri su već polako prolupali prodaju svoju najbolju dionicu da bi kasnije što jeftinije dokupili . Mada je svima jasno da poslije INE jedino građevinari mogu nositi sam vrh burze .
Drukeri su već polako prolupali prodaju svoju najbolju dionicu da bi kasnije što jeftinije dokupili . Mada je svima jasno da poslije INE jedino građevinari mogu nositi sam vrh burze .
Kolega Ivanhren, hajde molim Vas argumentirajte zasto bi bas gradjevinari "povukli" na burzi nakon Ine? Dajte barem jedan onako posten razlog, osim pokeraskog karazderstva koje inace vlada burzom? Naravno,neki dobijaju u takvoh igri a neki gube. Mislim da su u vecini gubitnici maleni obicni ljudi. No, ako imate neki konkretan razlog zasto bi gradjevina "uzdignula" burzu bio bi vise no dobrodosao.Samo, naglasavam, bez subjektivnih primisli vec iskljucivo objektivno argumentiranje. Bilo bi jako lijepo od Vas
Vrlo jednostavno građevinari nisu jedini povukli do sada sve ostale dionice
su poprilično rasle ….
vidimo da se cjeli svjet definitivno oporavlja
Građevinari su dosada predvodili i u padu a bome i rastu
ovo je prv primjer do sada da oni nisu rasli više od crobexa koji ih je
prešišao kao i ostale dionice
ova kriza nije vječna što pokazuju sve ostale zemlje i burze a i nafta bome…
Nove investicije sljede u građevinu izbori se bliže …
Itd itd
I da nadodam makar to nije nikakav potvrđeni info šuška se
da na prtoljeće banke kreću u hrvatske dionice
pozdrav dionićarima [thumbsup]
Ovo je danas bio prisiljavani ask. Na bidu se pojavljuju automatski nalozi. Optereti se ask, a bid u isto vrijeme odjednom "podmetne" leđa… [tongue]. Ove godine što se planira sa IGH-om -o tome ću svojoj djeci pričati kako im je tajo kupio po paketiće dionica,a onda će ih dobiti kada se budu ženili,osim ako jednog dana se ne dogodi INA sindrom, pa ćemo morati i prije to odrađivati. Jedva sam dočekao ovu godinu….
Nema brige za dionice građevinara najpodcijenjenije su na burzi u vrijeme kad počinje jači rast svijetskih burzi .Amerika se ljepo zeleni kreće pravi rast samo lagano .
Ajde malo se ostavite tržišta i pogledajte HTV 1, TEHNOLOGIJA GRAĐENJA nebodera…klokanske dizalice i.e.
[shocked]
Iako ovo nije od zivotne vaznosti za IGH( za konstruktor jest) ide ova prica prema sretnom zavrsetku.
Kada se poklope jos i ostale vjesti iz inozemstva ali i kod kuce, ocekujem pravi procvat ove dionice tijekom druge polovine 2011 i posebice 2012 i 2013…to je zapravo samo 2,5 godine…s obzirom da se smatram relativno dugorocnim investitorom, biti ce ovdje i veselja i smjeha… [thumbsup]