IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne..taj račun je out..(imaš na mojedionice podatak)

krivo zaključujete."moje dionice" ne daju podatak za kompletan popis svih dioničara neke firme,nego samo za prvih 10, tako da oni NE MOGU znat da li je netko prodao sve ili nije, a to što vi vidite samo je način njihovog prikaza da je netko ispao iz top10,a ne da je sve to prodao jer "moje dionice" to ne znaju
[/quote]
Neću tvrditi ništa, kažem radi se o pretpostavki..Ali pitanje je zašto stoji pored onaj minus??
Evo preneseno pa nek svatko tumači po svom(ili u skdd po 100%točnu info)
S obzirom da se je u isto vrijeme pojavio jadran kapital(nije PBZ nego HPB moja greška u predhodno postu).Napominjem nisam 100% siguran..možda i griješim
evo: OUT ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI -1.497

sijem žito raste grahorica

"Moje dionice" imaju ograničen prikaz samo na prvih 10 (očito skidaju javne podatke iz SKDD) pa ne mogu imati podatak je li ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI prodalo 20 komada i ispalo iz top 10 ili je prodalo sve.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI 0,94% 1.497

sad pozicija 10. ima 1525 tako da sa njenom cifrom ne može biti u topu

who dares, wins

@ loris

Moj dragi prijatelju loris, nekako ste uvijek kontra trenda,
prije par mjeseci kad je IGH – r-a padala sa 2400kn na 1400 kn stalno ste prizivali teoriju zavjere, obvamne, hanfu i sl, a sad kad dionica raste sa 1100 kn na 1650kn opet prizivate isto.

to što radite je potpuno razumljivo, ali nikako da počente pisati u skladu sa trendom ili bar konzistentno bez obzira na rast ili pad, jer ovako ste potpuno izgubili kreditilitet.

A ako želite biti druker zlatno je pravilo da je najbolji druker onaj koji druka u skaldu sa trendom.

Inače smatram Vas izuzetno vrijednim ali ne baš posebno kompententim forumašem .

Vama i Vašoj obitelji želim Sretnu i uspješnu novu godinu.

p.s.
također sve pet i sretno ljeto 2011 želim i vašim virtalnim nikovima ma gdje pisali.

Zahvaljume na željama.
Ono što ja jesam onda je to sigurno netko tko svima želi dobro i uspijeh. Pošten uspijeh me uvijek veseli i daje mi nadu u bolje sutra.

Ima onih koji su jako ljuti na mene ovdje, ima i onih koji su me stavili u ignor listu, ali i njima želim svako dobro i uspijeh, bar mogo komentirati sve što pišu, a da oni to nevide.

Svako dobro i puno uspijeha Gorane Vama i Vašima.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ovo sigurno loris udara po asku

ovo sigurno loris udara po asku

da to bi bilo zanimljivo, ali kako znam da je igh cijeli prošli mjesec bio u blokadi onda baš mi se ne kupuje.

Još jednom svima želim uspijeh samo nekima uspjeh, ali svima sretna Nova.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo,sada kada je trgovanje napokon završilo,prema prst-prognozi što se može očekivati u 2011.godini. Očekujem ulaganje od nekih 10-tak milijardi kuna+još 2-3 milijarde od naših kompanija. IGH u ovoj godini će imati znatan obim posla obzirom na projekcije. TE Obrovac ide sigurno,sestrice također, nekoliko velikih tihih infrastrukturnih projekata,mislim da se Bosna naveliko smješi,a CG samo ako Konstruktor napravi pola-pola firmu sa Kinezima-onda je i to beba.
Zahvaljujem se svima na postovima i razmišljanjima tijekom ove godine na ovom forumu. Želim Vam svima lijep doček, te uspješnu i sretnu Novu 2011.godinu.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

WALTER brani (Sarajevo) IGH, tako i treba,SVAKO DOBRO I VAM , SVIMA;

. IGH u ovoj godini će imati znatan obim posla obzirom na projekcije. TE Obrovac ide sigurno,sestrice također, nekoliko velikih tihih infrastrukturnih projekata,mislim da se Bosna naveliko smješi,a CG samo ako Konstruktor napravi pola-pola firmu sa Kinezima-onda je i to beba.

Ono što se smješi..rekao bih od uha do uha, je kazahtan prvenstveno a onda i libija
Teška godina za građevinare je prošla.Ni ova koja dolazi neće biti nimalo lagana..ali treba biti optimista.Ili kako bi gosp.Radić rekao"graditi se mora" ili "građevina UVIJEK prva krene"
Sretna i uspješna nova godina svima!

sijem žito raste grahorica

I ja želim Sretnu Novu 2011 svima a ponajviše vlasnicima dionica građevinara .

sretniju i zdraviju novu želim a novac treba bit bitan kad ga se nema,ali ako ga se ima onda sporedan mora biti

Postovani imaoci ovog vrijednosnog papirica,
ako smo ovu godinu prezivjeli unutar IGH( gubitak 40%) onda nema sumnje da cemo i iducu.
S puno vjere u nove strateske ugovore i poslove te uzlet prema 5000, osobne srece i zdravlja, zeli vam moja malenkost!

New Report

Close