IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav svima i svima sve najbolje u Novoj 2011.godini u kojoj se nadam barem nečem dobrom iako po informacijama -to bi mogla ostati samo ružna nada.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

kolege,

pa navalite onda na ask, gdje je problem ?

istina je da se kinezi i cg moraju najprije oko kredita dogovoriti, pa cg i naši oko posla, pa naši međusobno da rade po kineskim cijenama, ali ako nema sumnje što čekate ?

ja sam se već 2 puta opekao s izjavama seebiza i Radića, pa vam prepuštam čast.

Eto neko pumpa IGH za gore, sretno [lol]

pa sto se toliko brines za nas ak je ti nemas

Stižu Kinezi

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Crna-Gora-posao-stoljeca-i-sluzbeno-ponudila-Kinezima

A sa njima i HRVATI
[/quote]
Hrvati će raditi projektnu dokumentaciju-IGH .

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/zeljko-zderic-imamo-sansu-za-posao-u-crnoj-gori,102021.html

IZ PRVE RUKE ……

loris,
Je si ti inače ovako brižan o ljudima oko sebe i njihovom novcu ili to samo mi sa foruma imamo taj privilegij?

nitko ne voli biti po strani, ne ?

moram priznati da iako me dobro oprao ovaj tredjer/i na igh igraju stavrno vrhunski sa mnogo igara na menu-u.

na krilima dobrih vijesti igh danas raste. Kojih vijesti ? Na nema veze, glavno da da raste .

Najprije za malo novaca pokupi najniže naloge na asku, a onda popuni bid i stalno ga vrti i mijenja ( dojam odličan ) , a na asku po znatno višim cijenama lagano i na sitno samo spušta ask, ali tako da mu se na ukupnu masu još uvijek isplati prodaja, a u odnosu na jutoršnju kupnju i prosjek prethodnih kupnja.

Znači kada vas nije mogao nagovoriti da vam proda po 15xx sada ćete kupovati njegove dionice po 16xx.

Netko bi mogao i steći krivi dojam da se kupuje IGH [lol]

p.S dosadilo mi je ovdje pisati pa uzimam malo odmora, Sretna Nova svima !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kako ja potrebno samo malo dobre volje da se proda u plusu 7-8% a ta dobra volja je jedan krupni nalog i pokoji sitniji na bidu i ask se počisti bez problema igra bez granica

Kolega Salus, ako malo prosurfate po ovom forumu vidjeti ćete da sam ja kupovao IGH na razinama od 1400-1300 kuna i tada sam napisao da sam to kupovao za svoju djecu isto kao što sam bio kupio i INU koju sam prodao na 3100 kuna. IGH nisam niti planiram prodavati kao što nisam prodavao niti INU 3-4 godine. Mene jedino što zanima da tvrtka radi,a onda će i više vrijediti-samo je pitanje vremena. Što se tiče ovoga što sam napisao-šanske su gotovo 0 % da će IGH tamo raditi projekt i nadzor-to će raditi Kinezi, a Konstruktor može ev. raditi za sitnu lovu.To da se napumpava cijena na trlja-baba-lan informacijama možda zanima Vas koji budete u dionici po 3-5 radnih dana,ali mene zanima stabilan rast i rad firme. Ukoliko ne bude ništa od Obrovca onda ću ju pošto poto prodati jer tada neće imati previše izlaza. Što se tiče pruge-ne vjerujem da će to dobiti IGH-jer nemaju potrebne reference. Od Plesa još nekoliko godina neće biti ništa. Od mosta Pelješac slijedećih 10 godina sigurno neće biti ništa. Po meni im je jedini izlaz iz tobogana uložiti u stvaranje energije i na to sam tipovao kada sam kupio dionicu,za razliku od Vas koji očito kupite dionicu u nadi da ćete uspjeti progurati kakvu tobože vijest i zaraditi 100 kuna po dionici. Od mene toliko. Svima sve najbolje, pa i vama kolega Salus.

imam osjecaj loris da ti nije drago sta se udara po asku,tesko podnosiš ali jak si ti izdrzat ces!

Kolega spalato
Kolega okO je prodao ovo..ispušio paru i otišao u mornare
A njima cijena pogonskog goriva divlja a ugovori fiksni..
Pojedinci jednostavno moraju izgubiti sve..to je tako, nažalost

sijem žito raste grahorica

Kolega Salus, ako malo prosurfate po ovom forumu vidjeti ćete da sam ja kupovao IGH na razinama od 1400-1300 kuna i tada sam napisao da sam to kupovao za svoju djecu isto kao što sam bio kupio i INU koju sam prodao na 3100 kuna. IGH nisam niti planiram prodavati

LAŽEŠ!!!!!
ovo je tvoj post od jučer na "što smo danas tržili"

-IGH

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

To sam kupio još par za zadnjim novcima od INE,jer mislim da ona neće izgleda moći ići više od 3100.

Nešto me kopka,pa da podijelim s kolegama…Ako se ne varam,za projekte u CG ,nakon što je dobiven tender od strane konzorcija u kojem je bio i IGH, moralo je postojati idejno rješenje, projekcije,ideje..sve je to izradio IGH..dakle, ne smatrate li da bi sad Kinezima bilo glupo stvarati si ogromne troškove i odugovlačiti sa početkom radova,kada najeftinije idejno rješenje s obzirom na složenost terena i projekti postoje i imaju ga praktički pod nosom!?? [proud]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Nešto me kopka,pa da podijelim s kolegama…Ako se ne varam,za projekte u CG ,nakon što je dobiven tender od strane konzorcija u kojem je bio i IGH, moralo je postojati idejno rješenje, projekcije,ideje..sve je to izradio IGH.. dakle, ne smatrate li da bi sad Kinezima bilo glupo stvarati si ogromne troškove i odugovlačiti sa početkom radova,kada najeftinije idejno rješenje s obzirom na složenost terena i projekti postoje i imaju ga praktički pod nosom!?? [proud]

koliko se sjećam, j.radić je izjavio da bez obzira tko će graditi, IGH će uvijek dobiti svoj dio kolača oko projekata i nadzora kod gradnje u CG…. u onoj prvoj varijanti IGH je uz to trebao biti i izvođač skupa sa konzorcijem Konstruktorom i THNK
osim toga, gdje bi Kinezi i CG došli da sad iznova idu projektirati trasu i tražiti iznova sve dozvole za gradnju?! pa ne bi počeli do 2015. godine?!

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

New Report

Close