IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema brige za IGH kad INA ode s burze najača dionica je IGH i Tehnika tako da tu jedino možemo očekivati pravi rast .

i adris povlastena, atlantic, podravka, jadroplov….zar ne.

strašna je tvoja razina neznanja (ili zlonamjernosti) kolega okO….
zato neću ništa tumačiti, svatko prosječan inteligentan sve će shvatiti samim uvidom u poziciju broj 10. na tvojoj slici i na zadnjem stanju

28.12.2010.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.571 2,88 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.313 2,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 3.429 2,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 3.178 2,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ĐUKAN PETAR 2.616 1,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.966 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 1.929 1,22 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.532 0,97 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. STOJAN ANTE 1.525 0,96 Osnovni račun MOKOŠICA, HRVATSKA

daj prevedi za nas ispodprosiječne

[lol] [lol] [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Stižu Kinezi

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Crna-Gora-posao-stoljeca-i-sluzbeno-ponudila-Kinezima

Stižu Kinezi

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Crna-Gora-posao-stoljeca-i-sluzbeno-ponudila-Kinezima

A sa njima i HRVATI

Stižu Kinezi

Ovo se vec zove dobra vijest. Mislim da Kinezi kao izvodjaci radova su nula bodova u odnosu na kvalitetu radova nasih tvrtki pa stoga ne vjerujem da ce u CG pristati da sami Kinezi i izvode radove. Stoga je moguce ocekivati da ce poslovi biti ponudjeni hrvatskim tvrtkama. No, da li ce sa Kinezima mozda doci neke druge firme, to ce se vidjeti.

Stižu Kinezi

Ovo se vec zove dobra vijest. Mislim da Kinezi kao izvodjaci radova su nula bodova u odnosu na kvalitetu radova nasih tvrtki pa stoga ne vjerujem da ce u CG pristati da sami Kinezi i izvode radove. Stoga je moguce ocekivati da ce poslovi biti ponudjeni hrvatskim tvrtkama. No, da li ce sa Kinezima mozda doci neke druge firme, to ce se vidjeti.

[/quote]
opet moram reći nešto što ne želite ćuti
Kinezi kada financiraju osim standardnih imaju i jedan poseban uvjet u Europi ; kineska cijena sata i materijala ili dovode svoje .
Osim toga Konstruktor se već izjasnio da je nerealno očekivati njihov ponovni angažman oko CG posla.

Zato, nemojte više pisati sve varke i teorije koje ne drže vodu, a ako vam se prodaju dionice ovaj put ćete morati prodati jeftinije nego ste kupili ili lupajte po asku da najprije dignete cijenu pa onda lupite po bidu na neki prosjek .
Ono što vam može jedino ići u korist je posao 3 sestrice pa se strpite s prodajom.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

strašna je tvoja razina neznanja (ili zlonamjernosti) kolega okO….
zato neću ništa tumačiti, svatko prosječan inteligentan sve će shvatiti samim uvidom u poziciju broj 10. na tvojoj slici i na zadnjem stanju
……

daj prevedi za nas ispodprosiječne

[lol] [lol] [lol]
[/quote]

hm, pisao sam okO-u, odgovara mi loris….
ali ajde, na tvoje (vaše) pitanje odgovorit ću za početak ovako:

1. temeljem čega tvrdiš da se iza bivšeg br.10 "Odvjetnički ured Hanžeković, Radaković i partneri" nalazi upravo bivša ministrica M.M.Dropulić? Imaš li njenu izjavu? Ili možda izjavu dotičnog odvjetničkog ureda?
2. temeljem kojeg dokaza si zaključio da ispadanje bivšeg br.10 iz top10 znači da je rasprodao sve dionice IGH?

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

Stižu Kinezi

[/quote]
opet moram reći nešto što ne želite ćuti
Kinezi kada financiraju osim standardnih imaju i jedan poseban uvjet u Europi ; kineska cijena sata i materijala ili dovode svoje .
Osim toga Konstruktor se već izjasnio da je nerealno očekivati njihov ponovni angažman oko CG posla. [/u]

Zato, nemojte više pisati sve varke i teorije koje ne drže vodu, a ako vam se prodaju dionice ovaj put ćete morati prodati jeftinije nego ste kupili ili lupajte po asku da najprije dignete cijenu pa onda lupite po bidu na neki prosjek .
Ono što vam može jedino ići u korist je posao 3 sestrice pa se strpite s prodajom.

[/quote]

ovo ti je skroz netočno, nemoj govoriti nešto što nitko iz Konstrukotora , pa ni Žderić nisu rekli.
evo ti citata i članka :

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/zderic-imamo-sansu-za-posao-u-crnoj-gori,102021.html

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@salus
promatrao sam zvijedzde i dionio taj zaključak pa nema smisla više komentirati.
loris je bio prebačen u okO i sada se vratio, a okO ugašen, moderator dozvoljava 1 nick po osobi, OK?

1. cijelo vrijeme cijenu dionice IGH drži samo Jadran kapital-skrbnički koji je opet dopunio portfelj, a možda je i to novi račun ministrice ?
2. Konstruktor se predomislio pa opet dao izjavu da će se možda angažirati s kinezima. Super, ali ne spominje IGH, zašto ?
3. 3 sestrice od 2 milijarde Eura je jako veliki projekat, ali nikako da se izjasne tko ga financira i da li IGH tu ima posla

zanimljivo stanje iščekivanja, a odlično za špekulatne koji imaju povlašteni info.

kolege,

pa navalite onda na ask, gdje je problem ?

istina je da se kinezi i cg moraju najprije oko kredita dogovoriti, pa cg i naši oko posla, pa naši međusobno da rade po kineskim cijenama, ali ako nema sumnje što čekate ?

ja sam se već 2 puta opekao s izjavama seebiza i Radića, pa vam prepuštam čast.

Eto neko pumpa IGH za gore, sretno [lol]

loris,
Je si ti inače ovako brižan o ljudima oko sebe i njihovom novcu ili to samo mi sa foruma imamo taj privilegij?

imam osjecaj loris da ti nije drago sta se udara po asku,tesko podnosiš ali jak si ti izdrzat ces!

New Report

Close