ruka ruku mije (Agrokor-IGH) [wink]
a odlazak dropulićke iz ministarstva (i vjerojatni povratak u IGH) je zapravo odlična vijest za IGH…..
Kad je nestala Pliva sa burze tražio se nasljednik koji će predvoditi burzu i to je postala INA . Sad kad će INA nestati s burze traži se novi predvodnik a to će više nego sigurno biti dvojac IGH – TEHNIKA .
Što prije to prihvatite i počnete kupovati ove dvije dionice vaša će zarada biti veća .
Kad je nestala Pliva sa burze tražio se nasljednik koji će predvoditi burzu i to je postala INA . Sad kad će INA nestati s burze traži se novi predvodnik a to će više nego sigurno biti dvojac IGH – TEHNIKA .
Što prije to prihvatite i počnete kupovati ove dvije dionice vaša će zarada biti veća .
Kad se burza oporavi IGH će ponovo stati na sam vrh naših dionica gdje joj je i mjesto .
Pa IGH je već veoma blizu Ine, i po abecedi i po azbuci…. jedino je Tehnika malo kilava po tom pitanju. [lol]
A sa kinezima je u toj igri tko :-)))?
ne znam idu li kinezi i IGH skupa u CG, ali IGH je najavioda tko god da bude tamo izvođač, da će IGH biti tamo kao projektant/nadzor
ne razumijem koje _udale ovo prodaju…? zar ne vidite da je netko pokupio više od 200 kom po 1600. Čemu onda strah. Baš se netko igra sa 350000kn. Možda i ne zna šta radi ali teško!
Da stvarno koja druga dionica može zamjeniti INU ako ne IGH pa neće valjda jedan proficio ili ……
ne razumijem koje _udale ovo prodaju…? zar ne vidite da je netko pokupio više od 200 kom po 1600. Čemu onda strah. Baš se netko igra sa 350000kn. Možda i ne zna šta radi ali teško!
Nema tu straha to je jedna od najboljih dionica kriza će proći a kvaliteta ostati .
To nije mali zalogaj, ali pitanje je zasto je netko to prodao i zasto je to netko kupio. Netko je mogao to prodati za docek nove 🙂 ali ovaj koji je kupovao mislim da ima razlog zasto.