IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad se ovo počne odmotavati, padat će glave ko "kruške"!
http://www.poslovni.hr/vijesti/pancic-potrebno-rijesiti-i-najvecu-korupcijsku-aferu-vezanu-uz-izgradnju-autocesta-166874.aspx

Ja neznam šta se dešava u petak sam cjeli dan ćubio na 1500 kn i ništa moram vas kritikovati to nije nimalo pošteno trebali ste mi prodati a ako i padne ništa zato biće parića i za niže nebojte se a ako slučajno počme rasti opet dobro ima jedan dobar paket koji može istrpit ogroman rast
Aj malo me usrećite u ponedjeljak
Ugodan vam vikend

Ovo sam stavio na mojnovac.net. Bas me zanimaju komentari.

Sinoc reklama na TV-u. Infrastrukturni fond u Indiji.

U iducih 5 godina Indija ce u Infrastrukturu uloziti 683 milijarde €.

Zanima me da li gospodarska diplomacija u HR uopce prati ovakve i slicne vijesti.
Da li nasi gradjevinci mogu uopce (g)raditi negdje izvan HR ?
[bye]
[cry]

Evo,samo da se nakratko uključim. Mišljenja sam da IGH s obzirom na poslove koje obavlja i usluge koje nudi,najveći trošak ima u plaćama zaposlenih. Pokušajte tražiti neku ekspertizu ili atestiranje,kao mali poduzetnik,od IGH,pa da vidite koliko zapravo zarađuju,a sve što dobijete je par ovjerenih papira i suglasnosti,i koliko to morate platiti.Strašno.

Što nisi tražio da ti daju malo više papira. Barem papir nije skup….

Sad slušam Mesića u nedjeljom u 2 gdje je tema između ostalog malverzacije u Hrvatskoj gdje spominje igh i govori kako je moguće da privatna firma nosi naziv Institut građevinarstva Hrvatske. To njegovo spominjanje igh-a u temi mafija mi govori da bi se istraga mogla proširiti i na već spomenutu firmu!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

past će Dropulićka…Medić u NU2 javno kritizirao IGH…kako može jedan institut biti u privatnim rukama…

ma rekao sam ja i ranije da je ovo bubble

Slažem se sa vama da je IGH u bedari….ali se isto tako ,kao i Vi nadam da ću ga uspjeti dokupiti povoljno [rolleyes]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Po kojim to propisima Instituti nemogu biti privatni? Ima ih na stotine u cijelom svijetu. Po toj logici nijedna naučna ustanova nebi smjela biti u privatnom vlasništvu? Kaj god…….

marcello

ima hrvatske u nazivu. pa nije on hrvatska gradevina

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Slažem se sa vama da je IGH u bedari….ali se isto tako ,kao i Vi nadam da ću ga uspjeti dokupiti povoljno [rolleyes]

Radić je najavio katastrofalnu 2011., još goru godinu do ove, dakle čitaj daljnji pad prihoda i gubitak.
Nedavno se moglo kupiti po 1100-1200, a sad možeš istu stvar kupiti po 1500. Tako to ide na burzi, mora se nekoga nakititi.
U 2011 će vjerojatno biti po 1000 i niže, znači samo treba strpljenja jer znamo kakve su projekcije.

Radić je najavio katastrofalnu 2011., još goru godinu do ove, dakle čitaj daljnji pad prihoda i gubitak.

jure je govorio općenito o građevinskom sektoru….. prednost IGH je što on nije klasična građevina, nego prvenstveno konzalting u građevinarstvu, tj. projekti koji UVIJEK idu prije same gradnje, a potom prate gradnju
iduće godine HR pristupa EU, počinje oporavak gospodarstva itd …valjda vam je sve jasno? [rolleyes]

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

New Report

Close