IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

igh je tada u 5 mjesecu skocio s 7000kn na 11500kn. jure i njegove price

Kolega čemu toliko truda ako nemate dionicu?
Stvarno su nevjerovatne priče o tome kako IGH "nema za olovke " i slične gluposti.
Kad već tako zdušno drukate protiv IGH kako objašnjavate činjenicu da IGH ima smanjenu dobit a ne
gubitak kao većina hrv. tvrtki?

[/quote]

Trudi se jer nema dionicu a htio bi je imati, pa se nada da mozda navuce nekog naivca da mu u ponedeljak ujutro jeftinije proda. Prirodna reakcija onih koji su propustili vlak…

Kolega čemu toliko truda ako nemate dionicu?
Stvarno su nevjerovatne priče o tome kako IGH "nema za olovke " i slične gluposti.
Kad već tako zdušno drukate protiv IGH kako objašnjavate činjenicu da IGH ima smanjenu dobit a ne
gubitak kao većina hrv. tvrtki?

[/quote]

Trudi se jer nema dionicu a htio bi je imati, pa se nada da mozda navuce nekog naivca da mu u ponedeljak ujutro jeftinije proda. Prirodna reakcija onih koji su propustili vlak…

[/quote]
Onaj tko nešto pročita na ovom ili bilo kojem drugom forumu i onda iz tog razloga ide prodavati ili kupovai dionicu je budala i ne bi se uopče trebao baviti dionicama kolega. Ja u gornjim tekstovima nisam iznio ništa osim čistih činjenica. Na googlu možete potražiti svaki od gore citata i argumenata. Da sam propustio voz su mi govorili i na 11000kn. Gospodin je jedino u pravu kad kaže da šta se trudim jer me stvarno nije briga. Ali smanjenu dobit gospodine je imao i enron isto. Nikad gubitak, bas nikad. Šta to nije malo čudno od igh. Jedino on u plusu a sve firme u gubitku. Ili su stvarno toliko sposobni ili netko laže. Ja sam se opredjelio za ovo drugo a svatko ima pravo misliti šta hoce. Pa demokracija je.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Evo,samo da se nakratko uključim. Mišljenja sam da IGH s obzirom na poslove koje obavlja i usluge koje nudi,najveći trošak ima u plaćama zaposlenih. Pokušajte tražiti neku ekspertizu ili atestiranje,kao mali poduzetnik,od IGH,pa da vidite koliko zapravo zarađuju,a sve što dobijete je par ovjerenih papira i suglasnosti,i koliko to morate platiti.Strašno.A na većini atestiranja imaju monopol,još kad uzmete političke veze i reputaciju kod nadzora većih projekata,zaključite sami. Njihov realan trošak u tim poslovima,ako izuzmete plaće,je mizeran,tako da tu gubitaka nikako ni nesmije biti!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

pa vec kad se toliko brines za nas ighaovce a ti to nisi pa daj nam ti nesto preporuci za kupnju ili u cemu si ti pa nas malo osvjesti

Evo,samo da se nakratko uključim. Mišljenja sam da IGH s obzirom na poslove koje obavlja i usluge koje nudi,najveći trošak ima u plaćama zaposlenih. Pokušajte tražiti neku ekspertizu ili atestiranje,kao mali poduzetnik,od IGH,pa da vidite koliko zapravo zarađuju,a sve što dobijete je par ovjerenih papira i suglasnosti,i koliko to morate platiti.Strašno.A na većini atestiranja imaju monopol,još kad uzmete političke veze i reputaciju kod nadzora većih projekata,zaključite sami. Njihov realan trošak u tim poslovima,ako izuzmete plaće,je mizeran,tako da tu gubitaka nikako ni nesmije biti!

Mislim da isto znaju i u IGH pa smanjuju broj zaposlenih, ali to me ne brine već izjava našeg Jure da će slijedeća godina biti još teža od ove koja je katastrofalna.
Totalno sam iznenađen što čujem od vječnog optimiste da će slijedeće godine biti još gore.
Zanimljivo.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Mislim da isto znaju i u IGH pa smanjuju broj zaposlenih, ali to me ne brine već izjava našeg Jure da će slijedeća godina biti još teža od ove koja je katastrofalna.
Totalno sam iznenađen što čujem od vječnog optimiste da će slijedeće godine biti još gore.
Zanimljivo.
[/quote]
Po tome se da zaključiti da im ne cvjetaju ruže-pitanje je što će biti sa FI za 2010 godinu ,sudeći po ovim izjavama ne tako dobre kao što se očekuje,no strpimo se još mjesec-dva pa ćemo se uvjeriti.

Goran mora da si prodao pa bi opet unutra po nižoj cjeni

kad te sve to taklo naglo ćudi a hvališ IGH več mjesecima…

sad odjednom suprotna ploća ništa novo na ovom forumu….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zanimljivo.

Dobre vijesti su odlične, loše vijestu su zanimljive. To je pravi pristup. [thumbsup]

IGH već idući tjedan lagano prema 3.000 kuna nemojte zakasniti s kupnjom znate kako IGH zna naglo krenuti , nemojte se iznenaditi pročitajte sami.Vaš link

Ako vas treba dodatno motivirati pogledajte još . – Vaš link

jos se jedna činjenica mora uzeti u obzir kod igh-a a to je da je on strasno politicka kompanija. kako hdz najvjerovatnije ide sa vlasti mislim da i to treba uzeti u obzir. sada je naravno zima tako da prije ljeta ne moze biti ni nekih investicija a tada su uskoro i izbori. iskreno imam jako lose misljenje o juri radicu pa pisem samo u vezi igh ali opcenito mislim da je gradevina u velikim problemima. onaj tko se imalo razumije može pogledati ostale zemlje a ne samo regiju i šta im se nakon skoka dogodilo sa gradevinom. irska i španjolska samo su komadic toga. nemojte misliti da ce tu biti nesto bolje. a vi gosp murat ocito niste procitali prijasnje postove, a o izgradni autoceste valjda niste ni procitali svoj link. Pa igh je ponudio najvišu cijenu. kako gosp jure kaze da treba sve posteno onda valjda nece dobiti taj posao. ili vi mislite drugacije. neki ljudi na ovom forumu su smjesniji od samog radica

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

…Po prostornom planu Zadarske županije tu je predviđena termoelektrana na ukapljeni plin, kao i koombinirana plinsko-parna termoelektrana. A bitno je da na tom području već postoji mreža dalekovoda, a u planu je i novi razvoj 400-kilovoltne mreže. U tijeku je gradnja magistralnog plinovoda od Bosiljeva prema Splitu koji se u Dalmaciju spušta upravo kod Obrovca, a HEP je najavio potrebu gradnje termoelektarne snage oko 200 megavata u Dalmaciji….
Ovo bi moglo premašiti ovo što se dogodilo s Inom barem za 2-3x

[lol]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

New Report

Close