IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jure nije imao love završiti poslovni kompleks u centru Zg a sad bi kao radio na TE Obrovac…pričam ti priču…

Mirovinci nisu imali love prošli tjedan, gle čuda ovaj tjedan su prvi na bidu [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Haha a jesu se zajapurili ovi na ovu odličnu vijest iz IGH. Šteta je bilo prodavati danas [bye]

Ma o cemu vi pricate. Igh nema za olovke za inžinjere. Kakva elektrana. Pa šta onda nije dao jamstvo od 156mil za bar-boljare? Znači jamstvo a ne pare. A sad odjednom ima 300mil. Gospon jure je stvarno smijesan. Iskreno zapamtite sta vam kazem da je ova dionica običan enron. Puste price i samo magla. Onaj tko imalo poznaje dionice, ako ju je i imao, odavno ju je trebao napustiti. Isto sam ovo, ako se nekome da tražiti na prethodnim postovima napisao i kad je igh bio 9000kn i kad je bio 3200kn. Dionica raste samo zbog emocija i jer je bila 17000kn a u njoj nema fundamenata za 150kn. Nije da nekoga tjeram na prodaju jer u ovoj dionici nikad nisam ni bio a niti neću. Samo iznosim svoje mišljenje.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

@gklemenc
ok [smiley]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Taj će projekt koliko sam ja čuo ići uz EIB. Ovo je nova prilika za IGH.Bravo!

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Jure nije imao love završiti poslovni kompleks u centru Zg a sad bi kao radio na TE Obrovac…pričam ti priču…

Generalno sve ono što je naš Jure najavljivao nekako se izjalovilo, a moje osobno mišljenje da naš jure prvo skoči pa ond kaže hop.
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Svi-IGH-ovi-propali-poslovi-stoljeca

prije točno godinu dana najavljivo je
http://www.seebiz.eu/hr/analize/jure-radic-i-kad-smo-na-dnu,-na-vrhu-smo-tog-vala,63330.html

energetika je budućnost i vjerojatno će to biti smijer IGH.

Ipak po mom mišljenju firma se dobro vodi u ovim teškim vremenima, ali također mislim da je dionica totalni fijasko jer je jedna od najgorih blue chip izdanja na ZSE ikad

Pala je na 9% ath a prije nekog vremena na samo 7%.

Bez stabilne strukture vlasništva ovo "manita ! po 30% gore i dolje unutra 1 mjeseca tako da samo spretni i vješti zarade a svi svi dugoročni su u totalnom minusu jer je samo do lani pala za više od 50%.
Bože sačuvaj.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

šta nije i autocesta išla iz EIB-a. 🙂 ma sve pet ljudi. samo ulažite. Da sjetio sam se da nije imao ni 26 mil za zagrepčanku pa je izgubio 6 mil pologa. Naravno da je jure izjavio da je to bio dobar posao. Evo iskreno, dajte ljudi malo logično, šta to nije smiješno. Jao šta je taj sve izmuljao. Za njega je sanader mala beba

Vječni optimista Jure Radić najavljuje tešku 2011 g. To me je jako iznanadilo od njega koji je još u 2 mjesecu u emisiji na HRT – u kritizirao druge građevinare što se nisu okrenuli inozemstvu a IGH jest jer u RH nema posla.
Znači da se posao teško dobiva u inozemstvu,

IGH sigurno na svjetskom tržištu ne može profitirati kad pokaže graf kretanja dionice a možda i zbog katastrofalnog pada IGH-R-A od 2007g gubi na imidžu puno više nego što to njegovi menadžeri misle.
Dionica i njezina stabilnost je vrlo bitna a to znaju neki na ZSE pa zato i dobivaju nagradu za dionicu godine.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ako se netko sjeća svibnja 2007 kada je igh i jure trebali raditi prugu od rijeke do zagreba. Trebala je poceti pocetkom 2009 i biti završena do 2014 . O tome je za Nacional izvršni direktor HŽ Infrastrukture Tihomir Lažeta kazao: “Riječ je o velikim troškovima izgradnje cijelog projekta, no s obzirom na to da su i predinvesticijska studija Zagreb – Rijeka i cjelokupna studija Botovo – Zagreb – Rijeka koju radimo po preporuci Europske investicijske banke (EIB) trenutačno u završnoj fazi, ne bih želio iznositi pojedinosti o procijenjenim troškovima izgradnje. Po nekim izvorima, nova bi pruga stajala oko 2,2 milijarde eura, odnosno oko 15 milijardi kuna, čime bi se taj projekt po vrijednosti približio najvećem dosadašnjem infrastrukturnom projektu u Hrvatskoj. Opet eib i jure zajedno. Bas su nerazdvojni. a danas jos ni par tračnica. smijeh. neznam da li i vama smijeh ali i malo ozbiljna osoba shvača da tip prodaje maglu. žao mi je ako su ljudi izbubili pare ali stvari treba gledati realno a ne u glavom u oblacima

igh je tada u 5 mjesecu skocio s 7000kn na 11500kn. jure i njegove price

6 milijuna kuna prometa u zadnja 4 dana, a nema promijene u top 10.

tko ovdje prezivi sa ovim maherima u toboganu cijena dionice, treba mu se pokloniti.

igh je tada u 5 mjesecu skocio s 7000kn na 11500kn. jure i njegove price

Kolega čemu toliko truda ako nemate dionicu?
Stvarno su nevjerovatne priče o tome kako IGH "nema za olovke " i slične gluposti.
Kad već tako zdušno drukate protiv IGH kako objašnjavate činjenicu da IGH ima smanjenu dobit a ne
gubitak kao većina hrv. tvrtki?

New Report

Close