IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Idemo dizanje prema 1700 i cijelog crobia….priprema za pocetak rasta u Ponedjeljak [thumbsup]

ti stvarno buncaš pa znaš li ti gdje živiš [bye]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/radic–igh-ce-graditi-te-obrovac,101114.html

U ponedjeljak kao sto sam rekao krece prema 2.500 kn,a za one koji vjeruju da IGH je umjesan u afere evo direktne izjave od gosp.Radića

Citiram:
Podržat će i sve akcije protiv korupcije, jer ‘nema boljeg rada od poštenog’.

Pozz nevejrni Tome i zao mi je sto ste izasli na ovim razinama jer slijedi cvrsti rast

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Čitam ovo šta ovaj Rade lupeta i ne mogu da verujem da još nije prevazišo stari model lelekanja…

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/IGH-ova-investicija-teska-300-mil.-eura-Nema-boljeg-rada-od-postenog?homesrclink=carousel

Čim je video da je akcija odskočila za 50-tak odsto i krenula koreksija, on opet stao da namata staru priču… i prebraja Potomkinova sela. Ništa nije naučio iz istorije.

E moj Rade, ne radi se to tako… Radi se u tišini, a onda kad se vide prvi sigurni plodovi rada, onda se u javnost krene "narodne" pričat. A on jopet gore nego Pevac, na kljakavu kokoš najpre skače i odma kokodače…

A dobro, vdet ćemo šta će raja na to.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Čitam ovo šta ovaj Rade lupeta i ne mogu da verujem da još nije prevazišo stari model lelekanja…

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/IGH-ova-investicija-teska-300-mil.-eura-Nema-boljeg-rada-od-postenog?homesrclink=carousel

Čim je video da je akcija odskočila za 50-tak odsto i krenula koreksija, on opet stao da namata staru priču… i prebraja Potomkinova sela. Ništa nije naučio iz istorije.

E moj Rade, ne radi se to tako… Radi se u tišini, a onda kad se vide prvi sigurni plodovi rada, onda se u javnost krene "narodne" pričat. A on jopet gore nego Pevac, na kljakavu kokoš najpre skače i odma kokodače…

A dobro, vdet ćemo šta će raja na to.

Jure je jezikom odradio poslova i poslova a na kraju prazna obečanja.

To su vijesti rezervirane za petak poslije podne, he, he:

17. prosinac 2010.

Radić: IGH se sprema za ulaganje u termoelektranu

Hrvatska nema budućnosti ako ne počne graditi energetski sustav, stoga se Institut IGH sprema za investiciju u jednu termoelektranu, sam ili s partnerima, najavio je na današnjem godišnjem okupljanju u tom Institutu njegov direktor Jure Radić.

U vezi te najave u razgovoru s novinarima Radić je precizirao da je IGH suvlasnik projekta TE Obrovac koja postoji u energetskom i urbanističkom planu Hrvatske, te da trenutno s jednom velikom austrijskom kompanijom dovršavaju investicijsku studiju. Za vrijednost te investicije Radić je kazao da se za sada procjenjuje na oko 300 milijuna eura. O detaljima suvlasništva nad tim projektom, eventualnim partnerima i početku investicije Radić nije govorio.

Uz to, danas je pred brojnim okupljenim graditeljima i partnerima IGH naglasio da je 2010. bila najteža godina koju struka pamti jer je kriza imala i još ima veliki negativni utjecaj na građevinare, dok za 2011. misli da će biti još i teža jer "nismo napravili projekte koje bi treblo graditi". Stoga smatra da je u Hrvatskoj zadnji čas da se počne raditi i graditi jer se bez toga ne može iz krize i nema budućnosti, pri čemu je spomenuo da treba početi graditi prugu Zagreb-Rijeka te kopati novi tunel Kapela.

Žali što ove godine IGH nije uspio zaposliti nijednog inženjera jer nisu imali gdje raditi te se nada da će ponovo doći vrijeme zapošljavanja. Podržat će i sve akcije protiv korupcije, jer ‘nema boljeg rada od poštenog’. Kritično se pak izrazio o natječajima kojima se u Hrvatskoj više pogoduje stranim nego domaćim tvrtkama, spomenuvši kao primjer natječaj za projektiranje željezničkih pruga kojim nisu bili određeni jednaki uvjeti za sve nego da prednost imaju oni koji su radili po EU natječajima.

(Hina/pd)

marcello

Pukne li 1550kn,a danas smo imali dokaz prvog pucanja, target je 1370-1400kn za one koji ne znaju kada kupovati.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Zna se u kakvoj je financijskoj situaciji IGH, a Radić najavljuje da će investirati 300 milijuna eura novca kojeg nema (ili pola od toga, svejedno).
Kad ovo pročitate postaje još malo jasnije da je čovjek majtor iluzije, i na kakvim se principima virtualnog PR-a temelji ovaj balon.
Od Zagrepčanke, Rusije, Crne Gore…sve ispala prazna obećanja i ražanj bez zeca, ali ajde "dobronamjerni" bi rekli da čovjek nije imao sreće s tim poslovima. Al poslije ovoga mi se ipak čini da te iznimke postaju pravilo, a Radić nekako sve više liči na Hebranga, kao njegov brat blizanac po "govornim vještinama" [lol]

Pukne li 1550kn,a danas smo imali dokaz prvog pucanja, target je 1370-1400kn za one koji ne znaju kada kupovati.

Jedina stvar koju bih u vasem postu ispravio je prva znamenka targeta. Naime ukoliko zamijenimo znamenku 1 sa znamenkom 2, tada cemo dobiti znatno realisticniju ciljanu vrijednost. Dogodio se solidan odbijanac od 1550 i uz objavu novog Radicevog intervjua, jasno je u kojem smjeru ce se kretati ova dionica. Onaj tko ce se previse premisljati ne bude stigao kupiti ispod 2000.

Svaki put kad mu dionica pada više od 5 % Jure najavljuje nekakve poslove a na kraju ne bude ništa od toga!!
Evo sad će izgleda i Dropulička propričati a nakon toga cjena dionice bi se mogla vrtiti oko nominale ako ne i ispod toga, ja se nebi zadržavao u ovoj dionici.

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Nešto tu ne štima….zašto se sad objavljuje vijest koja je poznata već mjesecima. Jel zbog straha od novog pada ili …

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

lagano sam počeo ukrcaj ovdi, i kolko vidim po termoelektrani -pogodio!
šteta da nisam skido i s aska nego samo čekao na bidu, ali skupila se lijepa gomilica.još u ponediljak kad krenem tući po asku, ima da smo u 10.00 na 1700 [wink]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Haha a jesu se zajapurili ovi na ovu odličnu vijest iz IGH. Šteta je bilo prodavati danas [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close