…"U Hrvatskoj kroz postupak javne nabave izvede se građevinskih radova u visini cca 22 000 000 000,00 dvadesetdvije milijarde kuna , a za nadzor nad tim investicijama potroši se 1,5% ili oko 310 000 000,00 kuna, a IGH od toga izvede pola".
…javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš Istočne vezne ceste, državne ceste koja će povezivati Autocestu Zagreb-Lipovac s Lukom Brod i time od prekomjernog tranzitnog prometa rasteretiti Osječku ulicu i središte grada. O studiji su govorili izrađivači iz Instituta građevinarstva Hrvatske, Poslovni centar Osijek, naglasivši kako je u prvoj fazi predviđena izgradnja državne ceste od naplatnih kućica do Vrazove ulice s dva prometna traka širine 8 metara, nekoliko prometnih čvorišta i kružnih tokova u blizini stambenih naselja (Matija Ivanić, Andrija Hebrang, kod gradskog groblja i dr.) i jednim velikim objektom dugim 430 metara kojim će IVC prijeći preko željezničkih kolosijeka i županijske ceste….
A zašto ovo uopće raste? Ima li kakvih konkretnih objava? INAši neznaju kuda bi s kešom pa trpaju HDZ-ovcima u džep, a ovi se polako izvlače. Trebat će im uskoro za odvjetnike! Magla, magla svuda oko nas, a Jure je čini mi se najbolje prodaje! Ovi su u većim gov…. od Ingre, ali maglu bolje prodaju!
već sutra će bit bježanija iz ove dionice.
[/quote]
Neki ce zasigurno bjezati van, ali pametni ulaze, a vi zasigurno niste medju ovima koji ulaze..stoga [lol]
[/quote]
kao što rekoh, a ti budi pametan.
I da to sve riskiram i izgubim ulaskom i INGRU…kolega pa samo mali se broj ukrcao na 1200 i promet je bio mizerija.Sada sljedi drmanje stabla da otpadnu trule jabuke( prepostavljam nazad na 1600 pa raketa na 2500) te nakon sto burek investitori otpadnu, krece lagani i zdravi rast.
Cuvajte ovo blago i postavite naloge izmedju 9800 i 10400 i samo cekajte.
Kod IGH
[/quote]
Bravo kolega/ce na ovom post od neki dan. Skoro pa kirurška preciznost!
[/quote]
Slažem se ,
tu smo na 1600 sada prema 2500.
Ako me pamet dobro služi prošli put sa 1400 na 1900 pa malo dole do 1700 pa na 4000 . [cry]
Kada netko nema sa cim vezati drukanje IGH onda to cini sa potencijalnom smjenom Dropulic, ali ja neznam tko je vidoviti Milan ovdje da moze tako tresti ionako uplasene ovcice na takav nacin?! Po cemu je to Jure Radic nedodirljiv i ako je vec X afera iskocilo kao iz pastete zasto nije do sada "iskucio" i Jure Radic, odnosno ikakva malverzacija vezana za IGH?! To ocito neke ovdje boli i samo me zanima ako niste pobornih IGH onda jednostavno nemojte niti biti na ovoj temi a ne da piskarate kao neke vracare. U svakom slucaju ako je Sanader stigao iza resetaka a niti jedna malverzacija se do sada nije vezivala uz IGH onda, sorry za sve koji to prizeljkuju ali i vise je nego jasno da i nece. Pa nije Radic Obama da ga ima neznam tko "stititi" vec nitko nema sta nezakonito naci u poslovanju IGH. Ova je dionica do nedavno bila blizu 1000 kn i sta sada? Onaj tko je usao u nju tada je vec u dobrom plusu, a onaj tko nije nervozni druker pa ostane izvjesno vrijeme, prije ce itekako docekati profit u EU nego da ostaen bez njega. Jer ova dionica se zove pametno dugorocnije ulaganje a ne nervozno trckaranje svakodnevnog mesetarenja.Toliko.
volio bi sada znati od onih koji su prekjučer kupovali veće količine na 1850kn kao sa se sprema armagedon. Šta su oni znali a ja nisam ??????
kad će deblokada
polako kolega, 15.12. sese zurili s kupnjom i nestrpljivo cekali da se odblokira IGH.
cakete li sad blokadu takoder?
ps. hihihihi , Brutalni Kapital Vas je opet osisao…
hihihi [lol]
Ajde ne laprdajte svi redom… ovo je očekivano nakon poslednjeg 50 odstotnog rasta, morala je da usledi odredjena koreksija. Sada će da usledi konsolidacija i ponovni ulaz novih investitora, možda malo dugoročnijih. Tek sada se tehnički gledano stvaraju uveti za novi ulaz kapiatala u akciju.
Fundamentalno se ništa ne menja i to nije dobro. Kompanija se i dalje bori sa svakodnevnim problemima pa je moguća jaka volatilnost na svaku pozitivnu/negativnu vest. Generalno, imamo nedavno novo dno koje verovatno nećemo skoro da testiramo, a rast će se proporsionalno volatilnosti ove akcije u odnosu na ceo market, nastaviti ako ceo market zavrti priču na neke nove razine u pozitivnom smeru.
Šta je previše je previše. Mislim da je prodaja prećerala, ostali građevinci u plusu, mi u minusu 8% [shocked]
Najte se kolega sekirati. TA je i pokazivala pad na 1500 kuna,kao što se i dogodilo.Isto tako TA pokazuje i rast na 2400 kn nakon što se odradi kota 1500 kn. Pozdrav. Tko je iskoristio-iskoristio je.