IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas sam ipak odlučio da je vrijeme za prodati svu INU. Portfelj mi je tako INU zamijenio IGH,jer su mi ostali trenutno malo preskupi, a ova jutrošnja rasprodaja IGH mi je sjela kao kec na desetku. Četvrtak se i do sada pokazivao većinom kao najbolji dan za kupovinu,jer većinom ovim danom, ne znam zašto ide rasprodaja. Nadam se lijepom druženju sa vama i oečujem nas još dosata INA-ša ovdje jer je ovo ipak tradicionalna dionica,kao što je i INA. Vidjeti ćemo šta će se ovdje događati slijedećih 2-3 godine.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Nakon toliko otkrivenih korupcija, nakon zatvaranja Sanadera, pa ako do sada nisu "oprali" IGH onda je uzalud svima onima koji misle da ce se to i dogoditi. Pa zar je Jure Radic jaci od bivseg premijera?! Ja se samo smijem kada vidim koliko neki drukeri nemaju limita u svojim glupim lupetanjima. Ako IGH nije jedna od najjacih firma na ovim prostorima, onda neznam koja jeste. No, da je pukla kriza i ovu firmu kao i cijelu bransu, to je jasno i vrapcima na grani ali onaj tko dugorocnije ulaze i skuplja ovu dionicu tada sigurno nece pogrijesiti jer mozgove koje IGH ima ce projekti koji ce nastati ulaskom u EU itekako podignuti tamo gdje im je i mjesto, kako na burzi tako i na nivo njihovog poslovanja. Drukerima treba Hg spot i ine labilne firmice na kojima s vremena na vrijeme savrseno zamute vodu i okrenu lovu. Samo, kako lovu dignu tako ju mogu itekako izgubiti jer zar ce jedan HG spot (samo karikiram) opstati na nogama prije nego IGH?! Hi hi hi, smijesno do bola. Burza je i za mesetare ali i za investitore na 5-10-15 godina. Pa tko sta voli nek’ izvoli.

Treba zvati Hanfu zašto pada dionica.

Ako se ostvare najave Jace o izbacivanju Dropulićke iz vlade, ne bi isključio otvaranje na 1000 kn idući dan.
Ovdje se izdaleka mogu nanjušiti unosni poslovi u skoroj budućnosti, ali za odvjetnike…

A ako se ostvare najave Jace o investicijama,možda ćemo i preko 2500kn..sve je to ako… [shocked]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Što bi to moglo značiti za IGH ako Jure Radić bude morao naslijediti Maridnu Matulović Dropulić? HDZ-u nedostaje kadra kojeg bi mogao instalirati na neka ministarska mjesta,a Radić bi dosta toga stabilnog doneo Kosorici. Nekako mi se ovaj scenarij ne čini nemogućim.Čak dapače,čini mi se da bi ovo moglo biti i naizglednije.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Ako se ostvare najave Jace o izbacivanju Dropulićke iz vlade, ne bi isključio otvaranje na 1000 kn idući dan.
Ovdje se izdaleka mogu nanjušiti unosni poslovi u skoroj budućnosti, ali za odvjetnike…

A ako se ostvare najave Jace o investicijama,možda ćemo i preko 2500kn..sve je to ako… [shocked]
[/quote]
Istina samoooooo fali jedna sitnica (kune) puno je toga Jaca najavila kao i Jure (prazna obečanja)
Mislim ovo super dionica ali za brzi ulaz i još brži izlaz.

NA današnji točno prije godinu dana cjena 2950kn pa sad vidite koliki je to pad bio

Mislite li kolega da je to mjerodavno!?

IGH je napravio nekoliko strateški loših poteza unazad dvije tri godine, rasla je na krilima ugovorenih – projektiranja i nadzora na najskupljim auto cestama na svijetu, Pelješac – igra sa zemljištem, zemljište u Zagrebu, Konstruktor, Žderić, Crna Gora……………………. izuzetno vezana uz političare …….. Jure, Crnjak, Marina, ….. USKOK još svašta otkriva i razotkriva…
Krucijalni razlog je i bio pad do tih razina, jel trebam pisati o trenutnom stanju u IGH, o rezultatima, …………..
PS Nešto se i radi, prilično sramežljivo ali [cry]

Naravno, mi kupujemo budućnost!
[/quote]

Hvala jučerašnjim kupcima na 1830, od srca.

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Uvijek ce biti "dionicara" koji ne mogu pricekati niti 3 mjeseca a da ne prodavaju dionice pa bez obzira da li su u kategoriji panicara koji i gube novac ili drukera. No da nema drukera ne bi bilo ni burze. Ali omalovazavati ovu dionicu na duze vrijeme je presmijesno.

Uvijek ce biti "dionicara" koji ne mogu pricekati niti 3 mjeseca a da ne prodavaju dionice pa bez obzira da li su u kategoriji panicara koji i gube novac ili drukera. No da nema drukera ne bi bilo ni burze. Ali omalovazavati ovu dionicu na duze vrijeme je presmijesno.

ne pričaj gluposti, nitko ne zna što će biti za 3 mjeseca, a kamo li na duže vrijeme. nek padne Marina M.Dropulić, pa neka isplivaju afere oko namještanja poslova IGH-u preko nje i Sanadera, pa da vidiš kako će IGH kao metak na 1000 kn, a onda je pitanje da li će se ikada oporaviti, pogotovo ako istrage zahvate i do sada nedodirljivog Juru Radića….

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

Cijena IGH je u samo par dana narasla s 1200 na 1800 ili 50%.

Sada bi bilo pametno to kapitalizirati i kupiti Ingru po 17-18 Kuna odnosno 9 Kuna, ako se odbije zarada na IGH.
To bi bio jack pot od 23.12.10.

I da to sve riskiram i izgubim ulaskom i INGRU…kolega pa samo mali se broj ukrcao na 1200 i promet je bio mizerija.Sada sljedi drmanje stabla da otpadnu trule jabuke( prepostavljam nazad na 1600 pa raketa na 2500) te nakon sto burek investitori otpadnu, krece lagani i zdravi rast.
Cuvajte ovo blago i postavite naloge izmedju 9800 i 10400 i samo cekajte.

Kod IGH
[/quote]
Bravo kolega/ce na ovom post od neki dan. Skoro pa kirurška preciznost!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Što bi to moglo značiti za IGH ako Jure Radić bude morao naslijediti Maridnu Matulović Dropulić? HDZ-u nedostaje kadra kojeg bi mogao instalirati na neka ministarska mjesta,a Radić bi dosta toga stabilnog doneo Kosorici. Nekako mi se ovaj scenarij ne čini nemogućim.Čak dapače,čini mi se da bi ovo moglo biti i naizglednije.

za igh lose, da ne bude sukob interesa

ne pričaj gluposti, nitko ne zna što će biti za 3 mjeseca, a kamo li na duže vrijeme. nek padne Marina M.Dropulić, pa neka isplivaju afere oko namještanja poslova IGH-u preko nje i Sanadera, pa da vidiš kako će IGH kao metak na 1000 kn, a onda je pitanje da li će se ikada oporaviti, pogotovo ako istrage zahvate i do sada nedodirljivog Juru Radića….
[/quote]

Kolega, vi biste trebali prestati lupetati gluposti,pa prestanite povezivati osobe sa institucijom.Pa nije valjda Sanader= hrvatska iliJ.radic= IGH, hajte pokusajte biti barem malo pametan.
lp

New Report

Close