IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još uvijek nije počeo značajniji priljev od prodaje INE. Sada se zauzimaju pozicije,kupuju tek oni koji su brži i već imaju snimljeno stanje, a tek slijedeći tjedan se očekuje značajniji rast prometa prvenstveno na dionicama kao što su IGH, Dalekovod, HT,BLJE,LKRI,ZABA i eventualno ATPL. Ostali ne vjerujem da će zabilježiti značajniji interes , ali na ovim dionicama mislim da će biti pravog stampeda. Za očekivati je da prometi na svakoj od ovih dionica budu svakodnevno 3-5 milijuna kuna, osima na HT-u gdje će tradicionalno biti 3x viši promet, ali je jasno što će donijeti 20-30 milijuna kuna stabilnih investitora u ove ostale dionice.

Oh hvala,super,dobro da znamo…Inace,odakle tocno izvlacis te podatke?
Ne mislis li mozda da ce ljudi spremiti novac od ine u carapu ili orociti?Sve koje znam koji prodaju INU planiraju orociti novac tako da…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

NA današnji točno prije godinu dana cjena 2950kn pa sad vidite koliki je to pad bio

Poštovani kolega stavljaš mi sol na ranu -uz dokup, dokup, dokup ,i,dokup još nisam skinuo cijenu ni blizu prihvatljivu da vratim uloženo.Ja osobno im više ne vjerujem ništa bez uvrefe ikome godinu dana uštopan do panja zbog laži i prevara a najgore sve legalno i nikom ništa.Ako se uspijem izvući sa manjim minusom bit ću sretan i više ni blizu.

peyo

A zašto ovo uopće raste? Ima li kakvih konkretnih objava? INAši neznaju kuda bi s kešom pa trpaju HDZ-ovcima u džep, a ovi se polako izvlače. Trebat će im uskoro za odvjetnike! Magla, magla svuda oko nas, a Jure je čini mi se najbolje prodaje! Ovi su u većim gov…. od Ingre, ali maglu bolje prodaju!

A zašto ovo uopće raste? Ima li kakvih konkretnih objava? INAši neznaju kuda bi s kešom pa trpaju HDZ-ovcima u džep, a ovi se polako izvlače. Trebat će im uskoro za odvjetnike! Magla, magla svuda oko nas, a Jure je čini mi se najbolje prodaje! Ovi su u većim gov…. od Ingre, ali maglu bolje prodaju!

već sutra će bit bježanija iz ove dionice.

[/quote]

Neki ce zasigurno bjezati van, ali pametni ulaze, a vi zasigurno niste medju ovima koji ulaze..stoga [lol]

NA današnji točno prije godinu dana cjena 2950kn pa sad vidite koliki je to pad bio

Mislite li kolega da je to mjerodavno!?

IGH je napravio nekoliko strateški loših poteza unazad dvije tri godine, rasla je na krilima ugovorenih – projektiranja i nadzora na najskupljim auto cestama na svijetu, Pelješac – igra sa zemljištem, zemljište u Zagrebu, Konstruktor, Žderić, Crna Gora……………………. izuzetno vezana uz političare …….. Jure, Crnjak, Marina, ….. USKOK još svašta otkriva i razotkriva…
Krucijalni razlog je i bio pad do tih razina, jel trebam pisati o trenutnom stanju u IGH, o rezultatima, …………..
PS Nešto se i radi, prilično sramežljivo ali [cry]

Naravno, mi kupujemo budućnost!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

[/quote]

Neki ce zasigurno bjezati van, ali pametni ulaze, a vi zasigurno niste medju ovima koji ulaze..stoga [lol]
[/quote]
Pametni ovdje neće ni "prismrditi" sve dok se ovo poduzeće ne konsolidira. Čak i građevinska poduzeća koja su se donekle konsolidirala imaju i dalje ozbiljnih problema, a kamo li ovaj "mastadont".U tom pogledu do sada ovdje nije napravljeno baš ništa. Netko je jednostavno odlučio iskoristiti ovu situaciju oko INE i priliv keša da iznova po neznam već koji put "proda maglu". Sve u svemu "raj za špekulacije". Sretno!

Komentirajući ocjene MOL-a da je riječ o špekulativnom djelovanju, Samodol ističe da je špekulacija "apsolutno dozvoljena na burzi, a manipulacija ne".

Je li ovdje riječ o jednom ili drugom, ili možda o oboje? Prosudite sami!

Drhtavi idu van, e sad jel pametno pridružiti im se pa ući nešto niže ili ne, pitanje je sad???

Kolege samo bez panike,
Nije to da drhtavi idu van, nego…
– Uskoro bivsa ministrica shvatila da je dojadila Jaci !
– Srecom ima dovoljno novaca od INE , da se to amortizira !!

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Ako se ostvare najave Jace o izbacivanju Dropulićke iz vlade, ne bi isključio otvaranje na 1000 kn idući dan.
Ovdje se izdaleka mogu nanjušiti unosni poslovi u skoroj budućnosti, ali za odvjetnike…

New Report

Close