IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta bre daviš čo.eka. Ne skače se samo tako iz opanaka……

marcello

A bila je neizvesnost i strah koji su prevladali šta nije bilo neočekivano jer je dugoročni suport pukao ko most na Neretvi. Teško je uloviti samo dno kad nema na šta da se osloniš, a mudar ulagač neće slepo uletavat nego će pratiti trendove i moguće ključne tačke prevrata.

Moram da primetim da ove blokade svakako nisu dobra stvar, jer onemogućuju i odvraćaju investitore od pozicije. Znam da to jako veseli postojeće akcionare, no to ne znači da će cena nastaviti skokovito da raste ako i drugi akcionari neće moći da udju u poziciju i podupru daljnji rast. Daklem, sve šta ovako brzo raste, obično nakon rasta brzno i pane, pa budite svesni rizika i moguće propuštenog profita ako spekulirate na takav daljnji rast. Za dugoročne investitore to se ne odnosi, oni verovatno čekaju mnogo više cene, iako, a video sam da neki već sad špekulišu sa 10000 dinara, moram da kažem teško više ikad da će da se dogodi, iako stavljam 1 procenat na takav razvoj situasije. Mislim da mnogo toga mora u ekonomiji da se promeni da se dostignu te cene, a kao šta znamo korumpisani rodbinsko-ortački model rasta po partijskoj liniji, je verovatno iza nas i treba da se jako zasuču rukavi da se nešta zaradi, a i na marketu se danas mnogo teže dobijaju poslovi i to u dosta jakoj konkurensiji.

kolega,kako je padalo tako sad i raste…nista neocekivano.
Mislim da je target 2500 kn i ovo je jos prejeftino i zato necekajte za ulaz sutra kad mozete to da ucinite jos danas.
[/quote]

Nije mi jasno otkuda vam target 2500..odiet malo na IGH graf pa cete vidjeti da je bio 4500 prije bilo kakve spoznaje i spomena o CG, stoga target je 4500 a ako bude projektirali CG( a sve govori da hoce), idemo na 7500.TO je sve bez ukalkuliranih novih poslova u Rusiji i Bosni i bez ZL Pleso. Sa SVIM TIM poslovima idemo na proboj kote 10000.
Dakle, pun sam IGH i to niej tajna.I ovo jest nagovor na kupnju. a NAGOVARA SE SAMO NEUKE ljude i malu djecu. [lol] [thumbsup]
lp

I da,ti druze sto upotrebljavas istocnu varijantu hrvatskog jezika, skini se vise jer me iritiras jer krv je jos svjeza i dugo ce biti tako.
Stoga imaj malo razumijevanja zbog pijeteta prema svima nama kojima je RH mnogo vaznija od ZSE i mnogo je ljepsih i vaznijih stvari od novca oko nas.

a sta ce tek da bude nakon objavljene informacije,nije samo ina ovo sve podigla postoji jos poklon bon za bozić ali to slijedi.Na kraju trgovanja vidit cete euforije,za sad toliko.

Cijena IGH je u samo par dana narasla s 1200 na 1800 ili 50%.

Sada bi bilo pametno to kapitalizirati i kupiti Ingru po 17-18 Kuna odnosno 9 Kuna, ako se odbije zarada na IGH.
To bi bio jack pot od 23.12.10.

Sada bi bilo pametno to kapitalizirati i kupiti Ingru po 17-18 Kuna odnosno 9 Kuna, ako se odbije zarada na IGH.

Zasto prodati ljepoticu prije vremena?
nema sanse da prodajem IGH i kupujem neku firmu koja je u problemima…ovdje sad mirno spavam..pozz

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

I da to sve riskiram i izgubim ulaskom i INGRU…kolega pa samo mali se broj ukrcao na 1200 i promet je bio mizerija.Sada sljedi drmanje stabla da otpadnu trule jabuke( prepostavljam nazad na 1600 pa raketa na 2500) te nakon sto burek investitori otpadnu, krece lagani i zdravi rast.
Cuvajte ovo blago i postavite naloge izmedju 9800 i 10400 i samo cekajte.

Kod IGH

Sad ti znaj jel se majstori ukrcavaju ili iskrcavaju [shocked]

mislim da su se majstori ukrcali sa padom cijene od 1800 prema 1200 kn.
Normalo je da bude malo zatisje kako bi se napunio ask.
ocekivam pred kraj trgovanja lupanje po asku i dizanje cijene na 1900 kn,a zadnja danasnja bi mogla biti 1850 kn.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Prva ozbiljna prodaja je počela sa 2700 sa zastojom na2300 i tad na 1800 tako da ima još doooooosta rasta za prvo curikanje i to ne baš nešto značajno

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/deutsche-welle-bar-boljare-pada-u-narucje-kineza%3f,100901.html

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Sve je dobro dok se ne počne kapitalizirati dobit, jer ima ih dosta koji su ušli do ovim razinama a zna se kad krene stanpedo.

Još uvijek nije počeo značajniji priljev od prodaje INE. Sada se zauzimaju pozicije,kupuju tek oni koji su brži i već imaju snimljeno stanje, a tek slijedeći tjedan se očekuje značajniji rast prometa prvenstveno na dionicama kao što su IGH, Dalekovod, HT,BLJE,LKRI,ZABA i eventualno ATPL. Ostali ne vjerujem da će zabilježiti značajniji interes , ali na ovim dionicama mislim da će biti pravog stampeda. Za očekivati je da prometi na svakoj od ovih dionica budu svakodnevno 3-5 milijuna kuna, osima na HT-u gdje će tradicionalno biti 3x viši promet, ali je jasno što će donijeti 20-30 milijuna kuna stabilnih investitora u ove ostale dionice.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

New Report

Close