IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim polako sve prelazi u neku euforiju, šta nije dobro….

Pretpostavljam da su poslednjih dana akcije ove kompanije, ali i Dalekovoda, pa i Tehnike kupovali jači spekulanti i fondovi u očekivanju ovoga šta se dogadja. Oni verovatno nisu investitori u ovakovoj situaciji na dugi rok, pa je moguće da će sad da usledi jači pristisak na prodaju dok oni to ne iskrcaju. Ako se cena u toj koreksiji ne vrati ispod 1.600 dinara i volumeni budu jaki, sledi scenario dalnjeg rasta, a u suprotnom pad ispod 1.600 i konsolidovanje na nižim razinama cene.

Fundamentalno se u ekonomiji nije Bog zna šta poslednjih dana promenilo i još se uvek ne vide ni naznake oporavka ekonomije, zato budite oprezni i svesni da je poslednji rast primarno spekulativne naravi, pogotovu na volatilnijim akcijama poput IGH.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Zanimljiv skok. Vidim da se objavila vijest o natjecaju za koridor Vc, medjutim IGH tamo nije najjeftiniji ponudjac. Jedino kaj ima prednost u cinjenici da suradjuje s lokalnim tvrtkama pa bi se na temelju toga Incosi mogla naci neka dlaka u jajetu zbog koje bi Incosu izbacili s natjecaja…

http://www.poslovni.hr/vijesti/koridor-vc-igh-i-dalekovod-natjecu-se-za-izradu-glavnog-projekta-autoceste-na-dionici-tarcinkonjic-166451.aspx

Eh sad, neko je pokušao da popegla i nacrta veliku zelenu sveću koja probija rezistanc dautrend kanala, ako uspe u tome i cena ostane iznad trenutnih razina, ili još jednom tesitra taj rezistanc, no ovaj put kao suport na jačem volumenu, imat ćemo promenu trenda i konsolidovanje, a onda verovatno nastavak rasta prema dve hiljade.

Ovo je više bilo psihološki, ova poslednja transakcija jer nije sakupljena neka veća količina… verovatno će blokada da bude do kraja dana, pa će danas nacrtana zelena sveća ostane verovatno ovako zabeležena.

Do kraja tjedna lagano preko 2.000 kuna , sutra opet blokada .

Eh sad, neko je pokušao da popegla i nacrta veliku zelenu sveću koja probija rezistanc dautrend kanala, ako uspe u tome i cena ostane iznad trenutnih razina, ili još jednom tesitra taj rezistanc, no ovaj put kao suport na jačem volumenu, imat ćemo promenu trenda i konsolidovanje, a onda verovatno nastavak rasta prema dve hiljade.

Ovo je više bilo psihološki, ova poslednja transakcija jer nije sakupljena neka veća količina… verovatno će blokada da bude do kraja dana, pa će danas nacrtana zelena sveća ostane verovatno ovako zabeležena.

Do kraja tjedna lagano preko 2.000 kuna , sutra opet blokada .
[/quote]

znači , još ćeš čekat….!

na 4300 sve prodajem...

E ovo je dan kakav sam cekao.
I vidi vraga-docekao.
A vi burek investitori samo izvolite i zadovoljite se mrvicama.
Ja ponovno naglasavam da onaj koji na ovoj dionici bude imao 2 stvari- muda ili hrabrosti te strpljenja..nema potentnije dionice od IGH i ja ju vidim na starim stazama,cca 10000 puno prije nego li se mnogi nadaju,
lp

Vrlo vjerojatno kroz nekih 3-4 godine ce se opet vrtiti iznad 10 000. Prije tesko, ali nije nemoguce. Tko ima novaca invensticija u igh je izvrsna za dugorocno ulaganje

E ovo je dan kakav sam cekao.
I vidi vraga-docekao.
A vi burek investitori samo izvolite i zadovoljite se mrvicama.
Ja ponovno naglasavam da onaj koji na ovoj dionici bude imao 2 stvari- muda ili hrabrosti te strpljenja..nema potentnije dionice od IGH i ja ju vidim na starim stazama,cca 10000 puno prije nego li se mnogi nadaju,
lp

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Ministrica Dropulić odlazi iz Vlade zbog pronevjere od 50 milijuna kuna?

Ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić mogla bi u idućih nekoliko tjedana podnijeti ostavku i napustiti Vladu, doznao je Nacional od izvora u vrhu HDZ-a.

Pokaže li se ta informacija točnom, obistinit će se špekulacije o tome kako će ta moćna političarka biti obuhvaćena nadolazećom rekonstrukcijom Vlade. Nacional doznaje kako su razlog otkrića o velikim nepravilnostima u poslovanju državne tvrtke za transport i skladištenje plina Plinacro te sumnje kako su desetke milijuna kuna vrijedni poslovi sklopljeni u nezakonitoj proceduri. Na temelju tih sumnji pravosudne institucije pokrenule su istragu.

Naime, DORH-ovi istražitelji već dugo vremena sumnjaju kako je marketinška agencija Fimi-media bila samo dio mnogo veće strukture namijenjene izvlačenju novca iz javnih poduzeća, te da su se znatno veća financijska sredstva prikupila kroz mrežu manjih tvrtki koje su putem namještenih natječaja dobivale milijunske poslove od javnih poduzeća iz sfere građevine i energetike.

Takvo poduzeće je i Plinacro, a u njemu je Marina Matulović Dropulić godinama bila jedini član Skupštine, te predsjednica Nadzornog odbora. Ako se u istrazi potvrde sumnje o nelegalnostima, na udaru istrage mogla bi se naći i sama ministrica, odnosno činjenica da spomenute nelegalnosti nije spriječila i prijavila mjerodavnim institucijama.
PD

treba li spominjati njen udjel u IGH, sada prebačen na skrb da se ne vidi? [sealed]

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Ministrica Dropulić odlazi iz Vlade zbog pronevjere od 50 milijuna kuna?

Ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić mogla bi u idućih nekoliko tjedana podnijeti ostavku i napustiti Vladu, doznao je Nacional od izvora u vrhu HDZ-a.

Pokaže li se ta informacija točnom, obistinit će se špekulacije o tome kako će ta moćna političarka biti obuhvaćena nadolazećom rekonstrukcijom Vlade. Nacional doznaje kako su razlog otkrića o velikim nepravilnostima u poslovanju državne tvrtke za transport i skladištenje plina Plinacro te sumnje kako su desetke milijuna kuna vrijedni poslovi sklopljeni u nezakonitoj proceduri. Na temelju tih sumnji pravosudne institucije pokrenule su istragu.

Naime, DORH-ovi istražitelji već dugo vremena sumnjaju kako je marketinška agencija Fimi-media bila samo dio mnogo veće strukture namijenjene izvlačenju novca iz javnih poduzeća, te da su se znatno veća financijska sredstva prikupila kroz mrežu manjih tvrtki koje su putem namještenih natječaja dobivale milijunske poslove od javnih poduzeća iz sfere građevine i energetike.

Takvo poduzeće je i Plinacro, a u njemu je Marina Matulović Dropulić godinama bila jedini član Skupštine, te predsjednica Nadzornog odbora. Ako se u istrazi potvrde sumnje o nelegalnostima, na udaru istrage mogla bi se naći i sama ministrica, odnosno činjenica da spomenute nelegalnosti nije spriječila i prijavila mjerodavnim institucijama.
PD

treba li spominjati njen udjel u IGH, sada prebačen na skrb da se ne vidi? [sealed]

Daj ne kvari nam veselje,opusti se i uzivaj u voznji.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Daj prestani forsirati Dropuličku

Mozda su sada neki shvatili da ipak nije pametno prodavati tako jeftino.Mislim da se svi mozemo sloziti da je 1180 kn bilo stvarno pre jeftino.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

hm ovom se nisam nadado ni u najludim snovima. ostalo mi 4 komada i sad gledam u portfelju i ne vjerujem. danas bum se pocastil sa burekom

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Mozda su sada neki shvatili da ipak nije pametno prodavati tako jeftino.Mislim da se svi mozemo sloziti da je 1180 kn bilo stvarno pre jeftino.

Još uvijek je debelo prejeftino .

New Report

Close