IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitke kupcima na 1500,00 a bilo ih je…..

[bye]

ja sam danas izašao na 149x….. možda sam pogriješio a možda i nisam….
U jednom trenutku osjetio sam hlađenje pa sam bio spreman poklopiti na 1450 ali me ubrzo neko mene poklopi a ja [lol] …

na 4300 sve prodajem...

Čestitke kupcima na 1500,00 a bilo ih je…..

[bye]

ja sam danas izašao na 149x….. možda sam pogriješio a možda i nisam….
U jednom trenutku osjetio sam hlađenje pa sam bio spreman poklopiti na 1450 ali me ubrzo neko mene poklopi a ja [lol] …
[/quote]
Pogriješio si sigurno samo gledaj kako će IGH skokovito rasti idući tjedan .

Jučer sam vam da do znanja a vi kupujete kad majstori prodaju

Kod svake cijene pojedninci komentiraju " a kupovalo se po niže…" ( no comment )
Pa kad padnu " a tko je kupovao po višoj… "
Ne kužim. Temelj burze su oscilacije, koje su u većini i nerealne tj. ne postoji nikakav izračun da se točno odredi cijena..
Fascinatna je ljudska g….st

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

Jučer sam vam da do znanja a vi kupujete kad majstori prodaju

Kod svake cijene pojedninci komentiraju " a kupovalo se po niže…" ( no comment )
Pa kad padnu " a tko je kupovao po višoj… "
Ne kužim. Temelj burze su oscilacije, koje su u većini i nerealne tj. ne postoji nikakav izračun da se točno odredi cijena..
Fascinatna je ljudska g….st
[/quote]

Kapital je odlučio da IGH-R-A raste dal opravdano ili ne totalno me je briga, važno je da raste.

p.s.
Gosp. Andrija Lompar je bio u Kini (možda onako bez veze ili turistički, ne znam , ali vidjet ćemo uskoro)

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

uh skoro zaboravih na:
moguću objavu natječaja za strateškog partnera za Zračnu luku Zagreb koji bi trebao biti u sječnju 2011.

Danas u 16.00 naletio na vijesti HR1 i zalovio završetak: kinezi u igri za izgradnju crnogorskog autoputa Bar-Boljare mogući podizvođač Konstruktor (naravno i drugi).
Jel netko to čuo ili zna više?

A sjećate se šta je Jure rekao još u travnju:
" Projektirat ćemo Bar-Boljare, tko god dobije posao trebat će IGH"

A neki se čude da ovih dana dionice građevinara i IGH rastu!

marcello

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Ni-grcko-izraelski-konzorcij-nece-graditi-autocestu-u-Crnoj-Gori?homesrclink=carousel

Dakle, ovaj je tjedan IGH ( uz LKPC) bio predvodnik rasta.
Nakon ove potvrde da grci i izraelci definitivno otpadaju( mozete li zamisliti gdje sto ce biti ako na kraju glavni projektant i nadzornik ipak bude IGH, pa plus ZL Pleso…pa dio casha od INE…
pa jos puno toga sto je trenutno konzervirano…no, neocekujte blistave rezultate za 2011.Vrtiti ce se oko nule ili male pozitive.No, i to je dobar znak za stabilnost i nevelike traume.A kada krenu veliki poslovi i sjajni GFI,onda je IGH vec na 5000 I KRECE PREMA 10.000. Stoga,pamet u glavu! [thumbsup] [thumbsup]

Problem sa aerodromom je što je Jerko Rošin bio predsjednik žirija, dakle Sanader posredno.
Ne misliš valjda da će Jaca provodit borbu protiv korupcije s figom u džepu, sve se to promatra pod povećalom i ne bi trebalo biti nedodirljivih.
Zna li netko jel Radić još uvijek u Zagrebu ili je otputovao u Rusiju, poslovno naravno [thumbsup]

Problem sa aerodromom je što je Jerko Rošin bio predsjednik žirija, dakle Sanader posredno.
Ne misliš valjda da će Jaca provodit borbu protiv korupcije s figom u džepu, sve se to promatra pod povećalom i ne bi trebalo biti nedodirljivih.
Zna li netko jel Radić još uvijek u Zagrebu ili je otputovao u Rusiju, poslovno naravno [thumbsup]

Kolega slažem se potpuno i zato je IGH na 1450 kn a nekad je bio 16.000 kn ( a i dalje posluje pozitivno)

Ali za primjer Igh je u travnju ove godine vrijedio 2840kn a Tehnika 1540kn.

IGH je od tada pretrpio strašan pad i trenutno se trži cca 0,50 od booka.
Kolega , puuuno je toga ukalkulirano u ovu današnju cijenu.
Da je građevinarcima dobro, sigurno nije, da će u naredna 3 mjeseca biti jaaaako teško ., i građevinari će i dalje otpuštati ljude, bit će .
A burza , ona je anticipativnog karaktera i anticipira buduće događaje u narednih 6-9 mjeseci puno vie od sadašnjih događanja ili događanja koja su bila.

Jer kad svi sve znaju onda je sve odavno ukalkulirano u cijenu – generalno je tako (ima iznimaka tipa INA)

Naravno ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju bilo IGH ili neke druge dionice na ZSE ili šire.

Kolega slažem se potpuno i zato je IGH na 1450 kn a nekad je bio 16.000 kn ( a i dalje posluje pozitivno)

Ali za primjer Igh je u travnju ove godine vrijedio 2840kn a Tehnika 1540kn.

IGH je od tada pretrpio strašan pad i trenutno se trži cca 0,50 od booka.
Kolega , puuuno je toga ukalkulirano u ovu današnju cijenu.
Da je građevinarcima dobro, sigurno nije, da će u naredna 3 mjeseca biti jaaaako teško ., i građevinari će i dalje otpuštati ljude, bit će .
A burza , ona je anticipativnog karaktera i anticipira buduće događaje u narednih 6-9 mjeseci puno vie od sadašnjih događanja ili događanja koja su bila.

Jer kad svi sve znaju onda je sve odavno ukalkulirano u cijenu – generalno je tako (ima iznimaka tipa INA)

Naravno ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju bilo IGH ili neke druge dionice na ZSE ili šire.

[/quote]

Bravo Gorane, ocito slicno razmisljamo i ide 100-ka.
nevjerovatno je da bi kesoljupci sve satrali na nulu a i nize ako bi islo [lol] , no ostati ce na kraju nasukani u svojoj zbilji i zabludi.
Pa toliko pozitivnih vjesti vec dugo nije bilo ali ne, oni sebi zacrtali IGH na 700 i gotovo..drukaju li drukaju a znaju da vrijedi enormno i da mu svakog dana( priblizavanjem EU) CIJENA RASTE i vodi ka 10 000kn i mnogo prije nego li se mi nadamo.Pa samo izvolite, tucite dolje na 700 ali i to bi vam bilo skupo jer bih Vas ja ili mi i ondje preduhitrili.
Samo mir, dokup i cekati 2 godine i necitati ove crne gluposti..
lp

Ma nemojte kolega, pa kakve veze ima Sanader, Rosin i bratija s IGH,
pa dajte prestanite blebetati bez veze, IGH je nesto puno snaznije i vrednije od ovih prolaznih likova pa caki i Jure Radica, IGH je brend a oni to nisu…a vi cekajte na 450 IGH

a sada malo realnosti

Za 6 posto porastao je i zračni prijevoz što je, tvrdi Bajs, posljedica Vladinih mjera koje pomažu zračnim prijevoznicima. Bajs je najavio da bi se iduće godine napokon mogli stvoriti i uvjeti za uvođenje izravnih letova iz RH prema SAD-u, što dosad zbog ocjena američkih zračnih vlasti nije bilo moguće. To ipak ne znači da bi avioni Croatia Airlinesa izravno letjeli za SAD nego bi CA imala letove povezane s američkim prijevoznikom preko europskih zračnih čvorišta. Premijerka Kosor tvrdi da su strani ulagači pak zainteresirani za ulaganje u gradnju novog terminala Zračne luke Zagreb. [lol] [bye] [thumbsup]

Dapače, crnogorski ministar prometa Andrija Lompar otkrio je da Aktor traži produženje roka što znači da – garancije nemaju. još je zanimljivija za domaće investitore informacija kako je spomenuti Lompar protekloga tjedna bio u Kini gdje je s tamošnjim poslovnim ljudima razgovarao o ulaganjima u infrastrukturu u Crnoj Gori. Obzirom ne nedavne informacije kako je Konstruktor dogovorio suradnju s Exim bankom, moguće je da su hrvatske kompanija ipak na neki način u igri za ovaj posao. U svakom slučaju, dionice Instituta IGH (ZSE:IGH-R-A) protekloga su tjedna anticipirale nastavak ove priče i tržišnu kapitalizaciju povećale za više od petine.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close