Bolje rezultate? hahahah. Pa oni pošteni posao nisu dobili vec 2god. Radim u građevini i svakodnevno sam u kontaktu sa ljudima iz IGH-a. Dosta njih bi otišlo samo da mogu naći drugi posao.
Ovo je bila jedna od politički najpodobnijih firmi u Hr. Samo je pitanje vremena kad ce i tu Uskok zakucat na vrata….
Ekipa odlučila unovčiti dobitak
Onda se ekipa dobro prešla idući tjedan IGH ide debelo preko 2.200 kuna živi bili pa vidjeli. Demantirajte me idući tjedan ako ne bude tako .
a ne znam tko je u građevini u zadnjih 2 godine dobio pošten posao. Građevina je u k*rcu. E sad, vjerojatno je da će se tijekom sljedećih par godina i ona oporavljati.
znate onu dječju: leti, leti, leti – ?
ajde da barem zaradimo za burek, koliko je bolesno padalo bojao sam se da nećemo nikad na nulu, a nažalost neki ni neće, meni fali 15-tak % na trenutnoj cijeni [proud]
HOBOTNICA
Ivica Pančić: Sanader je izvan zemlje, ali krakovi poput IGH su ostali
…
"No, malo se govorilo o ključnome, da je moć građevinskog sektora toliko snažna da pravi igrači nisu pozvani ni na obavijesni razgovor", kazao je Pančić. Za njega je cestogradnja "majka svih pljački", a odgovornima za neracionalna ulaganja u prometnu infrastrukturu i "krakovima hobotnice" smatra više ministarstava. "Što je s krakovima? Ministar financija odgovoran je za 10-15 milijardi kuna koji su neracionalno, nezakonito, potrošene u sedam godina kroz ulaganje u cestovnu infrastrukturu. Što je s krakom ministarstva graditeljstva, s krakom ministarstva prometa i veza, s krakom nadzora, tvrtkom IGH?", pita Pančić.
Čestitke kupcima na 1500,00 a bilo ih je…..
[bye]
evidentno je na snazi trend rasta na cijeloj burzi , tako da ce i ti kupci kroz nekoliko dana biti u dobrom plusu.
[bye]
evidentno je na snazi trend rasta na cijeloj burzi , tako da ce i ti kupci kroz nekoliko dana biti u dobrom plusu.
[bye]
[/quote]
Ma on ti samo vrhove i dna pogađa..nedo bog da kupi na day high..kao da ne postoji sutra
Još sam se i uplašio danas da bi moglo biti hlađenja
Kad ono jedan od najboljih up indikatora iskoči
Nije valjda da itko misli da Ivica Pančić može srušiti ovog građevinskog gorostasa
Odrastao čovjek šeta gradom sa ružičastom igračkom..
Do prije par godina mame bi branile djeci da mu se približavaju..a sad su izgleda takvi tipovi postali uobičajena pojava..štoviše, mediji ih čak i forsiraju [shocked]