IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas smo iznad 1370kn

malo sam promašio [thumbsup]

hvala za jedinice a ja zaradio za skijanje i vodim cijelu obitelj

prodavatelja nigdje ,na 1400 vrlo brzo

A tek idući tjedan idemo prema 2.000 kuna sad će početi drukati oni što su prodali na dnu . Umjesto da brže kupuju još nisu zakasnili .ANRICOM sto od mene za optimizam .
[/quote]
\

Da, prvi cilj pogodjen i to znatno prije ali ja mislim da i drugi cilj(20000 bi takodjer mogao biti pogodjen isto tako mnogo prije mnogi misle a mnogi i pribojavaju.
No sasvim sigurno kada i ako dodje na drugi cilj, sljedi pravi i zdravi rast, jer sto je ova dionica pretrpjela nesmiljenu paljbu i sikaniranje na burzi naprosto nije bilo normalno.
Ne zaboravite da je samo ova firma od svih gradjevinara spremna za EU ( po svom human resources management-capabilities kao i tehnickom suportu odnosno opremi kojom raspolaze.
Ulaskom 2012 u EU( a svi se nadamo kao i novim izborima) ova dionica ce biti pravilno valorizirana i sljedi ekstremni rast.
LP

A tek idući tjedan idemo prema 2.000 kuna sad će početi drukati oni što su prodali na dnu . Umjesto da brže kupuju još nisu zakasnili .ANRICOM sto od mene za optimizam .
[/quote]
\

Da, prvi cilj pogodjen i to znatno prije ali ja mislim da i drugi cilj(20000 bi takodjer mogao biti pogodjen isto tako mnogo prije mnogi misle a mnogi i pribojavaju.
No sasvim sigurno kada i ako dodje na drugi cilj, sljedi pravi i zdravi rast, jer sto je ova dionica pretrpjela nesmiljenu paljbu i sikaniranje na burzi naprosto nije bilo normalno.
Ne zaboravite da je samo ova firma od svih gradjevinara spremna za EU ( po svom human resources management-capabilities kao i tehnickom suportu odnosno opremi kojom raspolaze.
Ulaskom 2012 u EU( a svi se nadamo kao i novim izborima) ova dionica ce biti pravilno valorizirana i sljedi ekstremni rast.
LP
[/quote]

cijena IGH raste jer nema novih losih vijesti ?
kolega, pa danas ste mogli izaci iz dionice, ali pohlepa je prevelika [rolleyes]

da samo oni koji vode firmu dolaze iz nekih drugih podrucja a ne managerskih i tu ja vidim najveci problem. Inace jezgra firme je odlicna!

[/quote]
\

LP
[/quote]

Drage kolege ovo je ZSE.

Zašto igh raste ili pada ne odlučuje formu ili mišljenje malih analitičara već KAPITAL , a kapital je odlučio podignuti IGH-R-A , dokle vijdjet ćemo.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

hvala za jedinice a ja zaradio za skijanje i vodim cijelu obitelj

ovo je ljepo čut [thumbsup] iskreno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ide ovo gore sam tak. A kad IGH objavi bolje rezultate vraća se u popularnije dionice. Nadam se da bi to razdoblje moglo biti 1Q 2011.

Ide li ovo danas IGH u blokadu?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

MIslim da ce ovu godinu zavrsiti sa gubitkom osim ako ne urade neke akrobacije sa izvjescem. A za 1Q neznam, nije neka perspektiva.
A na osnovu cega ocekujete bolje rezultate u 1Q.

Ide ovo gore sam tak. A kad IGH objavi bolje rezultate vraća se u popularnije dionice. Nadam se da bi to razdoblje moglo biti 1Q 2011.

ne očekujem, nadam se 🙂

A tad, mislim da se svi slažemo, možemo očekivati kolko tolko stabilan rast.

New Report

Close