IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pratim građevinu već dugo,pogotovo ingru i igh i vidim da će igh ići debelo ispod 1000,cca 700-800.
volio bi da griješim(možda me neko razuvjeri)

ne griješite kolega -cc oko 100 eura ,u idućih mjesec,dva.
[/quote]

Roha najavljuje € na 9 kn, da nije to malo previsoko za JIGH
[/quote]
Kolega Moller
Mislio sam na trenutni tečaj za euro-oko 730-740 kn,
Izuzetno cijenim navedenog gospodina ,ali mislim da je godinu dana prekasno izjavio informaciju o 9 kn za jedan euro,budući da su se strane kompanije(koje posluju na području HR) već početkom prošle
godine na sastancima pripremile za tečaj od 9 do 9,3 kn za jedan euro,i ugradile svoje predpostavke u poslovanju za ovu i iduću godinu.
[/quote]

to onda neće biti ni malo povoljno za IGH

Perspektiva ove dionice je doista mračna… ne vjerujem da možemo doći do neke cijene i reći to je to kao kod nekih tvrtki koje odlično posluju a dionice su im u korekciji.

U 2011. nažalost slijedi nastavak negativnih trendova u građevinarstvu a za razliku od dalekovoda i viadukta su IGH-ovci svoje velike šanse vani popušili…
Da se ovo vrati na uzlaznu putanju je potreban "kopernikanski obrat" u hrvatskom građevinarstvu ili neki veliki ugovor u inozemstvu od npr 50 milijuna eura, ali stvarni a ne virtualni PR kao oni zadnjih par godina (CG, SKM, hirdoelektrane u Čečeniji…) Poslije tih pušiona i navlakuša se vjerojatno svi pitamo da li oni uopće mogu ugovoriti neki veliki posao izvan RH.

uljuljali su se u namještene poslove pre dugo, da bi sada bili konkurentni vani, iako imaju ogroman potencijal

Kolega lime, prodati ću vam svoju virtualnu dionicu u ponedjeljak ako mislite da će vam to pomoći.
Možda i hoće, barem psihološki.
Nažalost, bojim se da je pravi problem koji koči rast na jednom drugom mjestu, a to bi Vi trebali najbolje znati s obzirom da imate informacije iz prve ruke.
Pa nemojte mi reći da ste već kupili dionice IGH nakon svih onih vaših negativno intoniranih postova zadnjih par stranica o tome kako IGH otpušta radnike i donosi nekakav program preustroja i otkaza jer nema za plaće i kako najveći stručnjaci odlaze i za sobom odvlače investitore… [huh]
Da vas bolje ne poznajem rekao bi da ste drukali da kupite jeftinije, a niste očekivali da će biti još jeftinije…

Hm, targeti su zanimljiva stvar, a cijena oko 1100kn meni itekako privlačna za IGH.
Ne vjerujem u cijene ispod 1000kn jer je municija koja se troši pri kraju, a kad nje ponestane ode IGH u nebo.

Strpljivo čekam LKPC na 400kn.

Hm, targeti su zanimljiva stvar, a cijena oko 1100kn meni itekako privlačna za IGH.
Ne vjerujem u cijene ispod 1000kn jer je municija koja se troši pri kraju, a kad nje ponestane ode IGH u nebo.

Kolega neznam što svi brujite sa tim napadima i municijom ,ali opreznosti radi zadnji metak je najopasniji,no svak po svom odabiru.

Kolega lime, prodati ću vam svoju virtualnu dionicu u ponedjeljak ako mislite da će vam to pomoći.
Možda i hoće, barem psihološki.
Nažalost, bojim se da je pravi problem koji koči rast na jednom drugom mjestu, a to bi Vi trebali najbolje znati s obzirom da imate informacije iz prve ruke.
Pa nemojte mi reći da ste već kupili dionice IGH nakon svih onih vaših negativno intoniranih postova zadnjih par stranica o tome kako IGH otpušta radnike i donosi nekakav program preustroja i otkaza jer nema za plaće i kako najveći stručnjaci odlaze i za sobom odvlače investitore… [huh]

Nisam nigdje rekao da otpuštaju radnike..rekao sam da ih zbrinjavaju
Kao što nisam nigdje rekao da nemaju za plaće
I izričito sam naglasio da sve ovo što se događa je IMHo pozitivan razvoj događaja za trenutne dioničare
Ja to trenutno nisam tako da me boli briga ali ti bi stvarno trebao prestati lagati…
Vranjo prestani lagati stalno..to ljudi ne vole
I nisam te je uvalio u ovo…sam si počeo bajke pisati..ko ti kriv
Ali šta te briga, pa kredibilitet nisi nikad ni imao..kao ni znanje
I što bi čekao ponedeljak???Imaginarna burza radi i vikendom [lol]

sijem žito raste grahorica

Nisam nigdje rekao da otpuštaju radnike..rekao sam da ih zbrinjavaju
Kao što nisam nigdje rekao da nemaju za plaće
I izričito sam naglasio da sve ovo što se događa je IMHo pozitivan razvoj događaja za trenutne dioničare
Ja to trenutno nisam tako da me boli briga ali ti bi stvarno trebao prestati lagati…
Vranjo prestani lagati stalno..to ljudi ne vole
I nisam te je uvalio u ovo…sam si počeo bajke pisati..ko ti kriv
Ali šta te briga, pa kredibilitet nisi nikad ni imao..kao ni znanje
I što bi čekao ponedeljak???Imaginarna burza radi i vikendom [lol]

Ok lime, ne otpuštaju ljude, nego ih "zbrinjavaju".
I nije da nemaju za plaće, nego "zbrinjavaju" zbog smanjenog opsega poslova.
Jel ovako bolje?[lol]
Ja ne bi rekao da je dobro za dioničare kad bilo koja tvrtka otpušta radnike jer time daju signal da više nemaju toliko posla kao prije i da neće biti prihoda i dobiti kao prije.
Po mojim mjerilima je više kupovni signal kad objave da trebaju novih 1000 radnika jer rade po cijelom svijetu punom parom!
I dajte kolega napišite što sam ja to lagao. Samo bez nervoze, pa nismo maloljetnici (barem ja).
Još uvijek nemam niti jednu virtualnu dionicu IGH, ali sam danas stavio 1 komad na bid, nažalost poslije 16 ali ako radi i vikendom mogu je i onda kupiti.
Novi sam na virtualnoj pa još ne znam pravila, hvala što ste me poučili.

Kriza je vrijeme reorganizacija
Svaki iskusan poslodavac će racionalizirati poslovanje i "urediti" ustroj u takvim vremenima
Trošak plaća i radnika je jedan od najvećih…naravno da moraju taj dio dovesti u red..
Uglavnom..imalo bi se šta pisati na tu temu…
Glupavo mi je ulaziti u bilo kakve rasprave sa tobom kada te konstruktivna rasprava niti ne zanima
Ali negativnosti…e tu si car
Zato uživaj…i ne govoriti neistinu više(jel dupla negacija?:)..pročitaj se ponovo pa ćeš vidit da je tako
A ja da rovarim po tvojim škrabotinama i da te citiram ponovno???
Ne pada mi na pamet..ima ovdje takvih kojima je rovarenje hobi pa nek navale, ja neću

sijem žito raste grahorica

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=115345

rezati sa 14000 ku na 12000 p nešto i niže nije isto kao rezati sa 5/6 000 ku 4/5000ku prije tog dobiti za doškolovavanje 300 000 i više ku pa danas kad se rade samo pripreme i razrade posla a firma razvrstava kupljene nekretnine i preslaguje se kako unutra tako i na tržištu posla i nije nešto za kukati jer kad se zatvore desetci tisuća doo i naštancanih pravnih subjekata nestne dobar dio sivog posla to sve u nekim oćima će izgledati malo drugaćije
ini mogu preuzeti po kapacitetu i sinergij poslove koji u kratkom roku rotiraju piramidu naopaćke

putanja ko u spustu
da to pokušamo pokldati sa strane veleslaloma malo je složenija disciplina ali zato meni interesantnija

Ček,je l’ ti stvarno tako pišeš ili?
Ajde sada lijepo na nasem jeziku pokušaj.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

New Report

Close