IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sjetih se…iz jedne knjige o burzama opcenito "petkom ne treb trgovati"…zanimljivo kako uvijek preko vikenda dodju zanimljive vijesti…e pa nakon ovakvih rusenja, mora doci dizalica.

koja dizalica? "rast" BDP-a od fascinantnih 0,2% [lol]

dali ce prije 1000 ili 2000 ? [cool]

pratim građevinu već dugo,pogotovo ingru i igh i vidim da će igh ići debelo ispod 1000,cca 700-800.
volio bi da griješim(možda me neko razuvjeri)

850kn

pratim građevinu već dugo,pogotovo ingru i igh i vidim da će igh ići debelo ispod 1000,cca 700-800.

ne griješite kolega -cc oko 100 eura ,u idućih mjesec,dva.

sjetih se…iz jedne knjige o burzama opcenito "petkom ne treb trgovati"…zanimljivo kako uvijek preko vikenda dodju zanimljive vijesti…e pa nakon ovakvih rusenja, mora doci dizalica.

ovoj dizalici puklo crijevo,neko crveno ulje na sve strane [lol]

[/quote]

Roha najavljuje € na 9 kn, da nije to malo previsoko za JIGH

Perspektiva ove dionice je doista mračna… ne vjerujem da možemo doći do neke cijene i reći to je to kao kod nekih tvrtki koje odlično posluju a dionice su im u korekciji.

U 2011. nažalost slijedi nastavak negativnih trendova u građevinarstvu a za razliku od dalekovoda i viadukta su IGH-ovci svoje velike šanse vani popušili…
Da se ovo vrati na uzlaznu putanju je potreban "kopernikanski obrat" u hrvatskom građevinarstvu ili neki veliki ugovor u inozemstvu od npr 50 milijuna eura, ali stvarni a ne virtualni PR kao oni zadnjih par godina (CG, SKM, hirdoelektrane u Čečeniji…) Poslije tih pušiona i navlakuša se vjerojatno svi pitamo da li oni uopće mogu ugovoriti neki veliki posao izvan RH.

Perspektiva ove dionice je doista mračna… ne vjerujem da možemo doći do neke cijene i reći to je to kao kod nekih tvrtki koje odlično posluju a dionice su im u korekciji.

U 2011. nažalost slijedi nastavak negativnih trendova u građevinarstvu a za razliku od dalekovoda i viadukta su IGH-ovci svoje velike šanse vani popušili…
Da se ovo vrati na uzlaznu putanju je potreban "kopernikanski obrat" u hrvatskom građevinarstvu ili neki veliki ugovor u inozemstvu od npr 50 milijuna eura, ali stvarni a ne virtualni PR kao oni zadnjih par godina (CG, SKM, hirdoelektrane u Čečeniji…) Poslije tih pušiona i navlakuša se vjerojatno svi pitamo da li oni uopće mogu ugovoriti neki veliki posao izvan RH.

bojim se da više ne mogu ugovoriti veći posao niti u RH, Sanader koji im je bio mecena je u gabuli, a ostali se boje bilo kakvog deala s IGH. gadna situacija [embarass]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

[/quote]

Roha najavljuje € na 9 kn, da nije to malo previsoko za JIGH
[/quote]
Kolega Moller
Mislio sam na trenutni tečaj za euro-oko 730-740 kn,
Izuzetno cijenim navedenog gospodina ,ali mislim da je godinu dana prekasno izjavio informaciju o 9 kn za jedan euro,budući da su se strane kompanije(koje posluju na području HR) već početkom prošle
godine na sastancima pripremile za tečaj od 9 do 9,3 kn za jedan euro,i ugradile svoje predpostavke u poslovanju za ovu i iduću godinu.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/geotehnika-inzenjering-dobila-posao-vrijedan-3-milijuna-eura,99309.html

Reče vlasnik(doduše virtualnih)dionica i ostade živ
Pa što ne prodaš ako je perspektiva toliko mračna
Prodaj…prodaj…prodaj
Nema ovdi gore dok sve imaginarne dionice ne promjene svog vlasnika [lol]

sijem žito raste grahorica

New Report

Close