IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ću uskoro među TOP 10.

Srdačan pozdrav

Nemoj sve novce potrositi na iGH, ulozi nesto i u znanje.

S obzirom da ces imati znacajan utjecaj na poslovanje firme daj molim te zalozi se da se ukinu one bijele kute. Osjecam se kao da sam u bolnici kad odem tamo.
[/quote]

Znanje je Ingru prodati na 62 500 [cool]

Ostalo je povijest i vječiti altruizam [wink]
[/quote]

Ovisi na koliko si kupio te dionice. Mozda ih je taj kupio po 60000 pa onda to i ne predstavlja neki pothvat.

Ja se sjecam da je jedan dan pala sa 125 kuna na na 99 i za dva dana se odbila na 150. Znaci u samo dva dana si mogao uzeti 50%.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ako je točno što je pisalo u novinama- plaće inzenjera su bile PREVISOKE.
Nek rade po cijenama rada- kao i ostatak države . Raspon je velik ovisno u kojoj regiji živite.
Kod nas su vjerojatno najniže, jer je gradteljstvo najrazvijenije, pa ima kadrova koliko želite.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

nemam igh niti drukam,jer to ne volim,ali bojim se da bi ona mogla još kleknuti,pa čak i na 750-800kn,za ingru sam pisao na 40-45 kn da bi mogla oko 22-26kn,a eto išla je još niže,svima želim sreću i da svoje minuse uspijete ublažiti,ja sam u atpl i ona me potegla malo u minus,ali za razliku od ove dvije firme barem posluje solidno,lijep pozdrav svima

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/milo-dukanovic-bar-boljare-ce-se-graditi%2c-to-je-nesumnjivo,98791.html

Nažalost radnici IGHa su sve nezadovoljniji, plaća za protekli mjesec opet je rezana..

[bye]

Mozete li mi ovo objasniti?Zasto bi nas trebalo zanimati jesu li radnici zadovoljni ili ne?
Ako imaju nesto bolje,neka potraze srecu i zadovoljstvo negdje drugdje.
Sretno im trazenje boljeg posla u ovoj krizi…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Nažalost radnici IGHa su sve nezadovoljniji, plaća za protekli mjesec opet je rezana..

[bye]

Mozete li mi ovo objasniti?Zasto bi nas trebalo zanimati jesu li radnici zadovoljni ili ne?
Ako imaju nesto bolje,neka potraze srecu i zadovoljstvo negdje drugdje.
Sretno im trazenje boljeg posla u ovoj krizi…
[/quote]

Imao sam priliku ovih dana raditi sa djelatnicima IGH, pa s marketinške strane ne zvuči lijepo, ako me shvaćate kolega Br333

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Bojim se da ne shvacam,ali ionako sam ocekivao takav povrsan odgovor.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Kolega to tako odokativno..tako i ulaže svoje virtualne novčeke
Naime.plaće su im selektivno smanjivane
Prvo su smanjili broj menađerskih ugovora
Struka ima poslovni plan koji moraju ispuniti(+2,3 ili 4x (ovisno o poslu kojim se bave) na bruto plaću)
Odjelima ili određenim djelatnicima koji taj plan nisu ostvarili(praktički nisu zaradili svoja primanja)
plaća je smanjena
Nisu to jedine uštede..prodali su nedavno stotinjak automobila,smanjili dozvoljeni iznos na službenim mobitelima,ostatak automobila(tj. njihov trošak) se odbija od fakture direktnog korisnika, smanjili broj radnika prijevremenim umirovljenjem uz otpremninu, otkazali ugovore na određeno nakon isteka praktički svima(ima ih ješ nešto sitno koje najverovatnije ne planiraju produžiti isto)
Ni jedna od tih vjesti za dioničare nije loša… IMHo
A za radnike..a bože moj, takva su vremena
Bit je opstati prvo..lako će oni njima dići plaće
Uglavnom, rečeno je svima..ko želi može otići..bez iznimki
U vezi onih kuti iz jednog posta prije.
Kute im nisu bijele.Službena kuta im je siva, ili sam ja dalton [lol]

sijem žito raste grahorica

Kolega to tako odokativno..tako i ulaže svoje virtualne novčeke
Naime.plaće su im selektivno smanjivane
Prvo su smanjili broj menađerskih ugovora
Struka ima poslovni plan koji moraju ispuniti(+2,3 ili 4x (ovisno o poslu kojim se bave) na bruto plaću)
Odjelima ili određenim djelatnicima koji taj plan nisu ostvarili(praktički nisu zaradili svoja primanja)
plaća je smanjena
Nisu to jedine uštede..prodali su nedavno stotinjak automobila,smanjili dozvoljeni iznos na službenim mobitelima,ostatak automobila(tj. njihov trošak) se odbija od fakture direktnog korisnika, smanjili broj radnika prijevremenim umirovljenjem uz otpremninu, otkazali ugovore na određeno nakon isteka praktički svima(ima ih ješ nešto sitno koje najverovatnije ne planiraju produžiti isto)
Ni jedna od tih vjesti za dioničare nije loša… IMHo
A za radnike..a bože moj, takva su vremena
Bit je opstati prvo..lako će oni njima dići plaće
Uglavnom, rečeno je svima..ko želi može otići..bez iznimki
[/quote]
Svaka cast ,cista 100tka od mene.
Situacija je takva kakva je i place moraju biti srezane koliko god treba.Nema posla-nema velikih placa.
Npr. Moj punac je nekim svojim radnicima ponudio otkaz ili smanjenje placa.Svi su bez razmisljanja rekli da im smanji place,jer trenutno nigdje drugdje ne bi nasli bolji posao.
Zbog toga me zivcira kad netko pise bezvezne postove kao ING.
Posao i investiranje ne treba mijesati sa emocijama.

"Izgradnja autocesta i državnih cesta sigurno neće stati, a želim da u tim projektima sudjeluje hrvatska pamet " -poručio je među ostalim ministar Božidar Kalmeta

http://www.vecernji.hr/vijesti/kalmeta-zelim-da-izgradnji-cesta-sudjeluje-hrvatska-pamet-clanak-218193

p..s
Budući da će u ponedjeljak građevinske dionice biti pod dojmom rasta ili pada INGRinih dionica kratkoročno ovakve vijesti nemaju ili ne moraju imati bitnijeg utjecaja na kretanje cijene dionice IGH -r-a ali dugoročno ovo je znak da će firma IGH imati posla a to je iznimno dobra vijest.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Nisam odavno bio tamo, pa je moguce da su ih promjenili. Mislim da se dobro sjecam kute su bile bijele i to dvije vrste. Jedna je bila potpuno bijela, a druga je imala zelenu crtu.

U svakom slucaju sada kada Matrix ude u Top 10 i kada Oppenhaim otvori modnu agenciju vrijeme je za promjenu kuta.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

"Izgradnja autocesta i državnih cesta sigurno neće stati, a želim da u tim projektima sudjeluje hrvatska pamet " –poručio je među ostalim ministar Božidar Kalmeta
http://www.vecernji.hr/vijesti/kalmeta-zelim-da-izgradnji-cesta-sudjeluje-hrvatska-pamet-clanak-218193

jel to onaj Kalmeta koji će zbog "odličnih" poslova države s autocestama (HAC itd…) izletit iz vlade prije nove godine? [yawn]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

New Report

Close