IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cocson@ kolega se cudi zasto cjena pada a prikazali su dobit…osvrnuo sam se na to da je sadasnja dobt vec bila ugradjena u cjenu, …..vidim setimant k/p to mi je dovoljno za sad…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
jučer je na kupnji na 1190-1200 bilo oko 250-300 dionica, ali su nalozi povučeni u 16.00 tako da tko gleda sada dobit će krivi zaključak. na ovim razinama postoji jak interes za kupnjom, naravno to ne znači da ne može i na 1100 ako nekome pukne margin pa se iskrca, ali generalno, vidi se stvaranje potpore na ovoj cijeni

cocson@ ne gledam omjer k/p broj kamada nego opcenito setiment…po onoj :STARAC I MORE [smiley] a da je vrijeme za jedan mini odbijanac ..JE

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ima tko usporedbu današnjeg stanja i otprije 7 dana
imam feeling da su ovo danas prodavali marginaši

Danas na otvaranju se praskaju margini. [tongue] imam feeling,na to mi upućuje
jučerašnja rasprodaja 10 min prije zatvaranja. [bye]

@inverter
jučer je na kupnji na 1190-1200 bilo oko 250-300 dionica, ali su nalozi povučeni u 16.00 tako da tko gleda sada dobit će krivi zaključak. na ovim razinama postoji jak interes za kupnjom, naravno to ne znači da ne može i na 1100 ako nekome pukne margin pa se iskrca, ali generalno, vidi se stvaranje potpore na ovoj cijeni

I ja mislim da je ključno 1100-1130,ako to pukne ide na 900 ,ali sam mišljenja da će to taknuti 1xxx,
pa gore.
Ja čekam sitni dokup na 1100.
lp
[cool]

I ja mislim da je ključno 1100-1130,ako to pukne ide na 900 ,ali sam mišljenja da će to taknuti 1xxx,
pa gore.
lp
[cool]

davno je to taklo 1xxx [smiley]
nhf

pa gore.
lp
[cool]

davno je to taklo 1xxx [smiley]
nhf
[/quote]
10xx [shocked]

ima tko usporedbu današnjeg stanja i otprije 7 dana
imam feeling da su ovo danas prodavali marginaši

Danas na otvaranju se praskaju margini. [tongue] imam feeling,na to mi upućuje
jučerašnja rasprodaja 10 min prije zatvaranja. [bye]
[/quote]

kriv ti je feeling, nema više rasprodaje marginaša, jučer je to odrađeno. možda će veći igrači žrtvovati malo dionica i pokušati cijenu gurnuti još malo dolje, ali sumnjam da će im se to isplatiti. pa IGH je u kratkom roku pao sa 1600 kuna 1200 bez ijedne loše vijesti, samo po inerciji prateći pad Ingre?!?!

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

IGH je na odavno određenom tehničkom dnu , slijedi vatreni odbijanac.

@inverter

mislim da su svi margini popucali

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

vise od pola ionako bijedne popore nalazi se na 1000 kuna

vise od pola ionako bijedne popore nalazi se na 1000 kuna

E moj okO , očito ti fali koje oko , ajde prodaj po 1150 i čekaj na 1000 ako imaš mu.. Tu se na 1150 smještaju malo ozbiljniji igrači , nije ovo Ingra sa koje si izbjegao , ali te građevina privlači.

New Report

Close