Sve iznad 400 kuna bi bilo bacanje novaca za ovu dionicu.Pa Đukan je kupovao po 200 kuna.
Čime će vraćati dugove? Nema više krčkih i opeljeških mostova, od pobjeđivanja na namještenim natječajima se više ne da živjet. Kome će oni projektirat ? Eventualno Radiću ako treba dozidati vikendicu. Jedino ako ih Hidroelektra kupi ili tako netko
Zašto?
[/quote]
kolega pa vidis setiment k/p , iznad 1000 kn niti poceti sa ozbiljnom kupnjom….odbijanaca na putu prema dole svakako da ce bit….
Kolege dioničari !
Na stranici od IGH imate i kontakt mail.
Ja sam kao mali dioničar poslao upit o tome kada će biti gl. skupština
radi SMJENE Trenutne Uprave – a iz razloga katastrofalnog pada vrijednosti firme
i srozavanja ugleda IGH.
Zamislite – Nisu mi ništa odgovorili !
Predlažem kolegama da učine isto.
Kolege dioničari !
radi SMJENE Trenutne Uprave – a iz razloga katastrofalnog pada vrijednosti firme
i srozavanja ugleda IGH.
zasto ?
da i nama nista ne odgovore ?
pa najbolja je okolnost u kojoj ispada da netko brani cijenu igh na kupovnoj strani, a u stvari igra je poznata istog/ih igraca : prodaj-kupi-prodaj i tako do nominale, negdje pretpostavljam
onda ce se i igh sam javiti i napraviti dokapitalizaciju kao ingra i samu vrijednost dionice podijeliti s 2, 3 ili 4.
Kolege dioničari !
i srozavanja ugleda IGH.
Čekajte glavnu skupstinu, prijavite se i predlozite to. Rezultati nisu katastrofalni. 1 mil kn dobiti. 1200 ljudi dobiva iznadprosjecne place. Tu se moze ustedjeti, jer danas sigurno ing gradjevine nemaju brdo mogucnosti ici na vece place u Hr, jedino da odu van Hr.
Istu ste priču imali prošle godine kada su pali na nevjervatno niskih 1500 kn , smak svijeta , gotovo , a onda rast na 4500 u 10 dana. Opustite se malo i kupujte kada vam se učini da neće niže , a ne tu cmizdrit cili dan.
Nema ovdje pomoći, dionica je namjerno stjerana nisko da se aktiviraju margini i sad bankari tuku dionicama po kupnji. Dokle će ju stjerat, samo nebo zna, ali 1000 kn sad izgleda vrlo realno [embarass]
Nema ovdje pomoći, dionica je namjerno stjerana nisko da se aktiviraju margini i sad bankari tuku dionicama po kupnji. Dokle će ju stjerat, samo nebo zna, ali 1000 kn sad izgleda vrlo realno [embarass]
…al zasto nema kupnje na ovim razinama?
jednostavno kao da se sprema smak svijeta [cry]
ma nije stjerana, nego nitko ju ne zeli imati u portfelju.
ja sam malo kupio 14 kom na 1300, jutros sam na 1250 -1270 sve iskrco.
ma nema nista od ovoga. [angry]
krenuo je odbijanac, šteta da si prodo tigruse [bye]
– imam ovu dionicu pa me zanima ako tko ima kakve informacije.
Koliko gubite kolegice? 100kekica? Ide to do 700kn,a Vi je čuvajte!
Bolje bi Vam bilo čuvati Varteks nego ovo. Eto nudim vam 8,5kn za dionice Varteska, možemo se dogovoriti na private!