Von Braun:
”
Ima neki pametnjaković koji prodaje 18 komada još od 11.500kn, i nikako da proda…..[smiley1]
”
Proda će on to kolega, bez brige…
Da ali na kojoj cijeni, ako ovako nastavi, odosmo ispod 10k….
Von Braun:
”
Ima neki pametnjaković koji prodaje 18 komada još od 11.500kn, i nikako da proda…..[smiley1]
”
Proda će on to kolega, bez brige…
Ispričavam se kolega, nisam vas mislio uvrijediti.[smiley11]
Da li mi netko moze reci kad su izvuceni podaci iz SDA o dinicarima , a u svrhu isplacivanja dividende.
Tj, s kojim datumom je trebalo biti dionicar igh da bi dobili dividendu?!
Nemam pojma. Ja kupujem po par komada svaki puta cim padne po 200-250 kuna…. [smiley1]
Bem ti, raprodo pola portfelja, dio bacio van, ovaj dio ceka namiru i sada ga upucavam u IGH. Diverzifikacija ce mi biti u totalonoj banani. Ali nije bitno, kad je bal nek je bal. Ak nis drugo, barem je zabavno. [smiley2][smiley2]
ivek, priznaj da si ga ti sad skinuo na 10.300:)
Bem ti, raprodo pola portfelja, dio bacio van, ovaj dio ceka namiru i sada ga upucavam u IGH. Diverzifikacija ce mi biti u totalonoj banani. Ali nije bitno, kad je bal nek je bal. Ak nis drugo, barem je zabavno. [smiley2][smiley2]
Ne brini….kako je krenulo ide to i niže. Obratite pozornost na K/P količine….
Ovo mi nije jasno. Kod tehnike postoje dvije obrane 500 i 300kom na kupnji.
A kod IGH, postoji obrana od 5 komada. Gdje su fondovi?????
neka je …pusti sad kad sam odlucio kupovati, sad nek padne na 42 kn
Na prodaji?
matrix90: ” Von Braun: ” Ima neki pametnjaković koji prodaje 18 komada još od 11.500kn, i nikako da proda…..[smiley1] ” Proda će on to kolega, bez brige… ” Ispričavam se kolega, nisam vas mislio uvrijediti.[smiley11]
Kolega ne niste me uvrijedili, a prodat će jer ne kaže se za ludu: strpljen-spašen.
Von Braun:
”
”
Na prodaji?
Pa šta rade tamo. Malo su pobrkali strane…..