Jel to ovdje još nema prometa ili mi je gledalica smrznuta????
Izgleda da je kolega Loris prodao sve svoje dionice.
[Slažem se kolega, ,ali firma hrani 1200 ljudi koji imaju natprosječnu plaću i koji imaju plaćene doprinose i sva davanja a neka pekara samo 10 -tak.
HA dobro onda ću ipak uložiti u pekaru [thumbsup] [thumbsup]
Jel to ovdje još nema prometa ili mi je gledalica smrznuta????
Pardonček ipak ima prometa…evo vlasnika promjenile 3 dionice…jel to nagovještaj cunamija [thumbsup]
Pardonček ipak ima prometa…evo vlasnika promjenile 3 dionice…jel to nagovještaj cunamija [thumbsup]
[/quote]
više to izgleda kao čučunami… [angry]
Danas rijetki rade s dobiti, samo je pitanje što i kako će slijedeće godine. Ova dionica je po meni najveći rizik danas kod nas, može i dalje kliziti prema nuli, a može se i visoko vinuti ako krenu veći radovi danas sutra prekosutra day after yesterday…
Odem na sastanak…vratim se…ono šok….pad ko krušta…tzv kruškasti pad…onak tko je kupovao po 1700 sada sigurno [cry] [cry]
Danas rijetki rade s dobiti, samo je pitanje što i kako će slijedeće godine. Ova dionica je po meni najveći rizik danas kod nas, može i dalje kliziti prema nuli, a može se i visoko vinuti ako krenu veći radovi danas sutra prekosutra day after yesterday…
a moze i stagnirati,a moze i…kakve su ovo gluposti?
moze pasti ,a moze i rasti,ma nemoj me zezati…tko pusta uopce ovakve komentare?
Koliko se meni čini ovi crnogorci neće nikada ni napraviti auto-put. To im dođe samo kao politička "razbibriga" u trenutcima dosade.
http://www.poslovni.hr/vijesti/dukanovic-o-autocesti-barboljare-za-sada-necemo-ulaziti-u-pregovore-s-drugim-tvrtkama–162494.aspx
bananarama- to smo vec zakljucili prije par mjeseci.
Koliko se meni čini ovi crnogorci neće nikada ni napraviti auto-put. To im dođe samo kao politička "razbibriga" u trenutcima dosade.
http://www.poslovni.hr/vijesti/dukanovic-o-autocesti-barboljare-za-sada-necemo-ulaziti-u-pregovore-s-drugim-tvrtkama–162494.aspx
to su izgleda špekulanti na našem tržištu
"Tehnički-tehnološki" gledano, ovo čudo danas uspelo da propadne kroz dugoročni suport… Eh sad možda se nadje neko nadobudan za peglanje, u suprotnom neće da bude dobro čini mi se.