Ovaj sa 1dionicom što je baci u vjetar dokaz manipulacije i sljepoće HANFE
A ovi što kupuju…za što su oni dokaz????
A kakve veze ima i da konstruktor gradi autocestu kad se Radić posvađao sa Žderičem, a i Jure ga je
ocrnjivao po novinama!
Netko malo jači nevidi na vidiku nikakvoga posla za igh pa je sklopio pakt s seebizom o iskrcaju
svojih dionica!
Dečki ne bojte se!
Nanovije vijesti (rezerv, naravno)
NOVO = Kina – Hrvatska………..Crna Gora – Autoput)
A vv si mislite! MMD nijs baš tak luda da ode iz Vlade (uskoro) a da ne osigura………..praunuke………
A kakve veze ima i da konstruktor gradi autocestu kad se Radić posvađao sa Žderičem, a i Jure ga je
ocrnjivao po novinama!
Netko malo jači nevidi na vidiku nikakvoga posla za igh pa je sklopio pakt s seebizom o iskrcaju
svojih dionica!
Ne brini se. Kad lova zamiriši, budu se oni brzo pomirili. Radi love su se posvađali, pa će se radi love i pomiriti.
ocrnjivao po novinama!
svojih dionica!
Ne brini se. Kad lova zamiriši, budu se oni brzo pomirili. Radi love su se posvađali, pa će se radi love i pomiriti.
[/quote]
točno tako.
Ali Konstruktor je svoju veliku šansu prokockao u 3 mjesecu, a sudeći po burzi nitko ne vjeruje u drugačiji slijed događaja.
Generalno davno bi Tehnika i Igh bili na 100-150% većoj cijenovnoj razini da se tu išta sprema.
Ali nada umire zadnja.
Mene samo zanima da li je uprava dobro procijenila situaciju te prihode na razini lanjskih i dobit od 50-60 milijuna kuna jer ipak uprava treba svoje dioničare informirati u dobroj vjeri i trensparentno.
roka ovo i dalje kako sam i mislio…
ovako, ekipa, ja ne znam mnogo o ovoj dionici…jel mi možete reći zašto ova firma ima tako velike zalihe u bilanci i zašto su povećane? što će biti ako dođe do njihovih otpisivanja i jel postoje pretpostvke koliko milijuna bi bili gubici?
Hvala.
Meni stvarno nije jasno zašto se više uopće spominje posao u CG, osim mogućeg navlačenja dioničara.
Pustimo na stranu garancije banaka koje u ovom trenutku nitko od izvoditelja ne može dobiti, otkud novac CG za udio u izgradnji autoceste!? Pa njihov proračun je i prema našem kikiriki, meni sve ovo liči na jednu jako neozbiljnu igru ali ne znam sa kojim ciljem…
[/quote]
točno tako.
Ali Konstruktor je svoju veliku šansu prokockao u 3 mjesecu, a sudeći po burzi nitko ne vjeruje u drugačiji slijed događaja.
Generalno davno bi Tehnika i Igh bili na 100-150% većoj cijenovnoj razini da se tu išta sprema.
Ali nada umire zadnja.
Mene samo zanima da li je uprava dobro procijenila situaciju te prihode na razini lanjskih i dobit od 50-60 milijuna kuna jer ipak uprava treba svoje dioničare informirati u dobroj vjeri i trensparentno.
[/quote]
Upravo tako Gorane. dakle u nadolazecoj godini ocekujem pozitivno poslovanje,transparentan odnos uprave spram dionicara, te ako izadje neki dobar posao vani,npr CG,idemo prema 4000.
Upravo tako Gorane. dakle u nadolazecoj godini ocekujem pozitivno poslovanje,transparentan odnos uprave spram dionicara, te ako izadje neki dobar posao vani,npr CG,idemo prema 4000.
To su već želje za Djeda Mraza….nizak promet i pad od preko 2% govori da investitori više nisu djeca
JA bi rekao da ovo ide prema 1000, a ne 4 tisuće…ali to je samo moje skromno mišljenje
želja da se pokuša umjetno napuhati dionica i da se prikaže da postoji interes za kupnju ohlađen je u 10-oj minuti trgovanja kada se netko nemilice istresao po bidu. pritisak na prodaji jača, ali pažljivo da ne poplaši bidaše…jer mu ipak trebaju kod istovara [thumbsup] [thumbsup]