IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do 5 minuta prije 10 sati po prvi puta od pada dionice ispod 1700 Kuna na asku se nalazilo 195 dionica uključujući i 1700.
Prije samog otvaranja postavljeno je još 50 disperziranih po asku od 1700 na dolje, ali ovo je prvi put da ask nema pritisak od 500 ili 400 dionica ispod 1700.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Do 5 minuta prije 10 sati po prvi puta od pada dionice ispod 1700 Kuna na asku se nalazilo 195 dionica uključujući i 1700.
Prije samog otvaranja postavljeno je još 50 disperziranih po asku od 1700 na dolje, ali ovo je prvi put da ask nema pritisak od 500 ili 400 dionica ispod 1700.

Međutim ipak ne rastemo, jer sve je manji interes za IGH-R-A.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

IGH tek treba platiti cijenu HDZ-ovih afera i sumnjivih poslova u koje je bio umočen IGH direktno ili preko Jure Radića . ulagači očekuju da to rezultira padom cijene IGH na burzi i zato ne kupuju. padom IGH na 1200-1300 pojavit će se opet interes za kupnju, makar špekulativno. zato samo treba biti strpljiv [wink]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

[/quote]

Nekako mi se čini da je teta Hanfa počela raditi svoj posao, pa mislim da nećemo ni padati ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Na kaznena djela propisana ovim Zakonom primjenjuju se odredbe Kaznenog zakona (»Narodne novine«, br. 110/97., 27/98., 50/00., 129/00., 51/01., 111/03., 190/03., 105/04., 71/06. i 110/07.).
ZAKON O KAZNENIM DJELIMA PROTIV TRŽIŠTA KAPITALA

Manipulacija tržištem

Članak 4.

(1) Tko s ciljem da za sebe ili drugoga pribavi protupravnu imovinsku korist zlorabi tržište financijskih instrumenata protivno odredbama zakona koji uređuje tržište kapitala tako da:

1. sklopi transakciju ili da nalog za trgovanje koji daje ili bi mogao davati neistinite ili obmanjujuće signale u pogledu ponude, potražnje ili cijene financijskih instrumenata, ili koji usklađenim djelovanjem s jednom ili više osoba drži cijenu jednog ili više financijskih instrumenata na umjetnoj razini,

2. pri sklapanju transakcije ili davanju naloga za trgovanje upotrebljava fiktivne postupke ili druge oblike obmane ili prijevare,

itd……

e sada, ali što ako TA kaža da dionica mora na 1400 ?? Možda zna onaj koji radi TA ?

IGH tek treba platiti cijenu HDZ-ovih afera i sumnjivih poslova u koje je bio umočen IGH direktno ili preko Jure Radića . ulagači očekuju da to rezultira padom cijene IGH na burzi i zato ne kupuju. padom IGH na 1200-1300 pojavit će se opet interes za kupnju, makar špekulativno. zato samo treba biti strpljiv [wink]
[/quote]
tvoja kugla -grah je rekla da na 1200-1300 gotov pad [shocked] [yawn] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
tvoja kugla -grah je rekla da na 1200-1300 gotov pad [shocked] [yawn] [lol]

[/quote]

kolega, pažljivije čitaj [rolleyes]
napisao sam da očekujem da će se na 1200-1300 pojaviti (jača) kupnja, makar i špekulativna, a ne da IGH neće nakon toga pasti još niže [yawn] [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

http://www.poslovni.hr/vijesti/igh-i-stipic-grupa-partneri-na-bundek-i-ban-centru-160250.aspx

IGH čeka zaokret …….hoće li više jednom zaokrenuti na bolje ?????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Bude , glava formula je strpljivost. Koliko god nekima pucaju živci. Ja čekam recimo ulazak u EU…do tada samo dokup dolazi u obzir.

Miaslim da ti je sa dokupom bolje pričekat poslije izbora -ja sam ti živi dokaz ulupao sam love i love u dokup skinuo glavnicu na pola a IGH još pao poslije toga na cca 1550 i imam polumrtvi ili ne daj bože mrtvi kapital.Do nedavno mi je bilo- samo neka se lova vrti ali sada samo sve dionice padaju i padaju.Ako se uspijem izvući odnosno ako isforsiraju pelješački most -zbogom IGH za sve vijeke vjekova.SRETNOsvima a pogotovo meni.

peyo

Nekako mi se čini da je teta Hanfa počela raditi svoj posao, pa mislim da nećemo ni padati ?

Moguće kolega da ste ipak bili u pravu, jer ipak više nema onakvog pritiska na cijenu dionice kao što je to bilo u zadnjih 1 godinu kada je IGH-R-A teško korigiran na burzi (preko 60%) a cijena je na cca 9% od ATH. a fundamente i ne spominjem jer je 90% dionica NA ZSE fundamentalno podcijenjeno.

Nažalost kako stvari stoje Crobex je osuđen na stagnaciju duži niz godina pa su trejderi odigrali i igraju glavnu ulogu na ovako nelikvidnom i nezanimljivom tržištu.

Ipak sa 1 milijun kuna može tko god hoće raditi na dionicam ŠTO ŽELI I HOĆE , pogotovo ako mirovinci nemaju trenutni interes na dionicama (o tome ste već pričali).

Vidjet ćemo u kojem smijeru će se kretati dionica, a li bez Državnog investicijskog ciklusa teško je zamisliti stvarni oporavak građevinskih radova u RH.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

New Report

Close