IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da Vas posjetim:)

http://www.poslovni.hr/vijesti/igh-sigurno-ulazi-u-vladine-projekte-158990.aspx

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

kolega, nešto ste prespavali? ta vijest bila je LAŽ o poslu stoljeća u CG zbog koje laži je cijena IGH skočila sa 1400 na preko 2000 kn!
vaša najava znači da očekujemo novu LAŽ o novom LAŽNOM poslu stoljeća?
ne znam baš da ćete uspjeti još jednom, ljudi su ogromne novce izgubili na IGH zbog tih vaših "vijesti"! neki su na žalost financijski propali tako da sumnjam da ćete naći dovoljno budala da ih još jednom oderete [bye]

Podcjenjujes ljudsku glupost i zakone krda… Skocit ce dionica i na laznu vijest, samo nek se to dobro upakira i prikaze kao nesto "realno moguce"… a IGH je majstor za takvu "promidzbu"…

kolega over25, ovo je vaš post iz 5. mjeseca ove godine kad ste se debelo krcali s IGH:

čudni ste mi vi ljudi [shocked]
sad vam je skupo na 2450 ,a za koji dan 3000 bit će jeftino

sad imate gubitak od 1000 kn po dionici, a ovdje dijelite savjete i pričate bajke o nekim izmišljenim poslovima koji samo što nisu objavljeni?!?! [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

tu vijest ocekivam ovaj tjedan ili najkasnije drugi.

Anonimno, 05.10.2010. u 12:33

Anonimno, 05.10.2010. u 12:33

ovakve price su pocele na ingri na cca 36-37 kn….EVO EVO SAD CE VJEST [lol] [lol] [lol] a
nakon toga ode dionica na 20 kn…. [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega over25, ovo je vaš post iz 5. mjeseca ove godine kad ste se debelo krcali s IGH:

čudni ste mi vi ljudi [shocked]
sad vam je skupo na 2450 ,a za koji dan 3000 bit će jeftino

sad imate gubitak od 1000 kn po dionici, a ovdje dijelite savjete i pričate bajke o nekim izmišljenim poslovima koji samo što nisu objavljeni?!?! [bye]
[/quote]
da, upravu si.
Izasao sam na drugi val kad je pao na cca 2330 i skocio na 2800 kn.
Izlaz cca 2700-2800

Kad sam vidio da od proljeća nema nista…izasao sam i sad ponovo ulazim.

lp

Ja nepricam gluposti vec se samo nadam da nas jedino poslovi mogu spasiti da izađemo iz krize,a te poslove je najavila Jadranka prije 10-ak dana.
Realizacija treba da bude za 20-ak dana ,a to je ovaj tjedan ili slijedeci.

Vjerujem da se nastavlja gradnja mosta u punoj snazi,pa tako i autoput.

A što ste se okupili oko IGH kad ovo ništa nevalja uhvatite se Đakovštine ona je i onako super mislim u stečaju

Ja nepricam gluposti vec se samo nadam da nas jedino poslovi mogu spasiti da izađemo iz krize,a te poslove je najavila Jadranka prije 10-ak dana.

ajme! AJMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! to su ti poslovi koje očekuješ? jer je jaca obećala?? hahaha, sorry ali puknut ću od smijeha [lol]
pa jaca je sama rekla da para nemamo i da neka drugi predlože kako da dođemo do para! a para nemamo jer je jaca napravila minus u proračunu od -15 milijardi kuna i jer imamo pad BDP-a od -1,5% (a jaca je najavila da ćemo imati rast od +2%) [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

bit ce suza naproljece ko ovo prezivi do proljeca pricati ce unucima sve su nas vaznije investicije zaobisle

sva sreća da ima kupaca ,malo se lakše diše [thumbsup]

ajme! AJMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! to su ti poslovi koje očekuješ? jer je jaca obećala?? hahaha, sorry ali puknut ću od smijeha [lol]
pa jaca je sama rekla da para nemamo i da neka drugi predlože kako da dođemo do para! a para nemamo jer je jaca napravila minus u proračunu od -15 milijardi kuna i jer imamo pad BDP-a od -1,5% (a jaca je najavila da ćemo imati rast od +2%) [bye]

[/quote]

Ajde Faust .uvaj ovce.nemogu virovat koliko pokvarenih ljudi ima,seru po dionici samo da bi došlo do njihovog targeta.
Ide to na 100 kuna kad ti kupiš.
Nemam IGH ali ću ga kupiti uskoro(ja se nadam).

bit će bolje................

[/quote]

Ajde Faust .uvaj ovce.nemogu virovat koliko pokvarenih ljudi ima,seru po dionici samo da bi došlo do njihovog targeta.
Ide to na 100 kuna kad ti kupiš.
Nemam IGH ali ću ga kupiti uskoro(ja se nadam).
[/quote]

OK, osim osobnih uvreda i sličnog baljezganja, imaš li i nešto pametno za komentirati oko "poslova" koje IGH očekuje? ili ćeš se i ti pozvati na jacin "katalog projekata" tj. što bi se sve moglo u hrvatskoj graditi jednog lijepog dana?

New Report

Close