IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo još malo do 1501,00 i onda fešta.
Ajmo brzo po bidu [tongue]

IGH je sve bliže lokalnom dnu od prošle godine. kakva je ovdje situacija s margin kreditima? može li doći do njihova pucanja ako probije 1500 kn?

IGH je sve bliže lokalnom dnu od prošle godine. kakva je ovdje situacija s margin kreditima? može li doći do njihova pucanja ako probije 1500 kn?
[/quote]
Pratiti malo transakcije između 12 i 13 sati . [thumbsup]

Bojim se da je ovo božja kazna jer rijetko tko od nas što smo se debelo opekli na lažima o poslu s crnogorcima,ulazi bez ikakvih informacija.Mislim na dokup ,ali kako je krenulo mislim da će on biti puno niže na žalost.Inače vjerujem i dalje u IGH,ali ne u političku upravu koja nije dobila nikakve sankcije pa ni od hanfe.Gadno su oštetili sve nas male i nikom ništa.

peyo

gledam već duže od mjesec dana kako se neki stavljaju na kupnju na 1700, pa na 1600, sad na 1500, uskoro će biti i na 1400…pa se cijelo vrijeme pitam: ZAŠTO?
iz aviona se vidi da većeg kupca ovdje nema i da uglavnom kupuju mali ulagači. zar vam nije čudno da je ova cijena većim igračima (i obično dobro informiranim) dobra za izlaz? a vama je za ulaz?
koliko ste već u minusu s tom taktikom? ne čini vam se da nešto trebate drastično promijeniti umjesto naricanja i otkrivanja "teorija urote" [rolleyes]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Izgleda da je ova Zlatna kobinacija naloga na asku zakonom definirana da je već 2 mjeseca ista ;
2, 10, 16, 33 ili 32

ili je to dobitna kombinacija ?

Kada razmislim pitam se; zašto mijenjati konja koji pobjeđuje ?

Ako se po jutru dan poznaje teško svima nama s prosijekom iznad 1700.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nisam pisao 4 mjeseca al ste me naveli da napisem u vezi prijasnjih Vasih postova.
Ma kakav bankrot????…vidim da ste malo upuceni u Igh i zato necu komantirati.
Istina je da moze i nize od 1400 kn al ZAPAMTITE jedna vijest plasirat će dionicu u roku 2 dana na 2000 kn tu vijest ocekivam ovaj tjedan ili najkasnije drugi.

Za eventualna pitanja pitajete Jardanke Kosor kad obajvi tu sjajnu vijest:)

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nisam pisao 4 mjeseca al ste me naveli da napisem u vezi prijasnjih Vasih postova.
Istina je da moze i nize od 1400 kn al ZAPAMTITE jedna vijest plasirat će dionicu u roku 2 dana na 2000 kn tu vijest ocekivam ovaj tjedan ili najkasnije drugi.

[lol] [lol] [lol] nisi valjda jos unutra od tamo negdje preko 3000?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega, nešto ste prespavali? ta vijest bila je LAŽ o poslu stoljeća u CG zbog koje laži je cijena IGH skočila sa 1400 na preko 2000 kn!
vaša najava znači da očekujemo novu LAŽ o novom LAŽNOM poslu stoljeća?
ne znam baš da ćete uspjeti još jednom, ljudi su ogromne novce izgubili na IGH zbog tih vaših "vijesti"! neki su na žalost financijski propali tako da sumnjam da ćete naći dovoljno budala da ih još jednom oderete [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

[lol] [lol] [lol] nisi valjda jos unutra od tamo negdje preko 3000?????
[/quote]
ne kolega al sam sad unutra i jos dokupujem [thumbsup]

kolega, nešto ste prespavali? ta vijest bila je LAŽ o poslu stoljeća u CG zbog koje laži je cijena IGH skočila sa 1400 na preko 2000 kn!
vaša najava znači da očekujemo novu LAŽ o novom LAŽNOM poslu stoljeća?
ne znam baš da ćete uspjeti još jednom, ljudi su ogromne novce izgubili na IGH zbog tih vaših "vijesti"! neki su na žalost financijski propali tako da sumnjam da ćete naći dovoljno budala da ih još jednom oderete [bye]
[/quote]
Imao sam godisnji odmor cijelo ljeto i CG mi je ipak donijela malu zaradu al ne onoliku koliku sam ocekivao…bijo sam pohlepan:)

Neznam dali vi uopce pratite vijesti?
Sacekajmo nekoliko dana,pa cemo vidjeti sto ce se desiti

lp

možda bi bilo bolje da ova sijeda gospođa ugasi i burzu u 12,35 uz analogni signal. Bar bi neki novci ostali

New Report

Close