IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da i dalje dobivam 7 jedinica po svakom postu.
Drugim riječima i dalje 7 vitezova dere male dioničare na IGH.
Ovo udruženo trejdanje na račun malih dioničara nemože ostati nezapaženo valjda ste svijesni toga.
Da samo prodajete dionice i pritom pada cijena nema problema, ali CD ne kaže tako ?

Upravo na 7 adresa sam i poslao prijave za ove zablude i neravnopravan položaj pa da vidim da li sve kanale zaštite imate zatvorene ili će vaša leđa samo se ograditi kada postane gusto ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

nekako mi se ,Loris, čini da se ti ovdje boriš sam sa sobom….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

broj 10.

Imam službeno od ZABE da oni nisu, a svatko se sam može uvjeriti na mail ; Brokeri@unicreditgroup.zaba.hr

Haha. Što si ti stvarno mislio da će ti brokeri Zabe reći što Zabini fondovi kupuju, a što prodaju? Zašto ih odmah nisi pitao da ti spoje sa npr. skrbništvom Zabe pa da ti ovi pošalju privatni portfelj od Lukovića?

Moje sopstvene analize mi kažu da ukoliko se ovo ne odbije negde na 1.500 dinara da će nastaviti još da pada. Ispod toga je bezdan i onda je zaista teško da se proceni gde bi moglo da završi. Možda 1.200, možda 1.000, ko će ga znat.

Tehnički to izgleda veoma loše i ja jednostavno u poslednjih 5 godina ne vidim niti jedan drugi support osim pomenutog. Sumnjivo je to što prodaje banka i njome povezana lica koja su celo vreme tokom niza godina pratila kompaniju, a oni najbolje znaju kakva je situacija u bilansima i prije kvartalnih izveštaja. Nešto tu jako smrdi, što tačno, tek treba da se vidi…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Imam službeno od ZABE da oni nisu, a svatko se sam može uvjeriti na mail ; Brokeri@unicreditgroup.zaba.hr

Haha. Što si ti stvarno mislio da će ti brokeri Zabe reći što Zabini fondovi kupuju, a što prodaju? Zašto ih odmah nisi pitao da ti spoje sa npr. skrbništvom Zabe pa da ti ovi pošalju privatni portfelj od Lukovića?
[/quote]

Nisam se sjetio .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ova me dionica izluđuje ,dokle ovo misli roniti [angry]

do nominale [thumbsup]

do nominale [thumbsup]
[/quote]
A nominala je da ne tražim Jel 400

Ako pogledamo strmoglavi pad od 2200 do danas već je prodano 12000 dionica.

Znači više od pola privh 10 dioničara je moglo izači do danas, ali čudno da nitkome osim par malih dioničara ne fale dionice, a što jasno govori o samom trejdanju.

Ono što je pogubno je činjenica da ovim trejdanjem na štetu malih dioničara netko je jako puno zaradio.
Tko zna zna ?

244 dionice na asku od 1700 na dolje, a još u petak 515 dionica ?
Netko se napunio i povukao ?

ma nemoguće do nominale da ide ,jeste li vi poludjeli [pray]

ma nemoguće do nominale da ide ,jeste li vi poludjeli [pray]

zašto bi poludjeli? pa nominala je solidnih 400 kn!
jel sad kriza? jest!
a u krizi dionice idu na dno dna…. kad kriza udari do kraja svom snagom nominala će biti sasvim lijepa cifra za prodati IGH!
čovječe pa to je više od 50 EUR za komad papira (dionicu) koju ne može pojest, niti se njome grijati [thumbsup]

New Report

Close