Vidim da se ovdje ginulo.
Na muci se poznaju junaci, a ivek?
Jos sam ziv, jos sam ziv. [smiley2]
P.S. Kako to cudno zvuci uz ovaj avtar….
Most kopno-Pelješac gradit će domaći konzorcij Projekt je izradio Zavod za konstrukcije Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Dužina mosta kopno-Pelješac je 2,3 kilometra, širina 21,5 metara, a širina središnjeg morskog prolaza 568 metara. Širina plovnog puta iznosi 200 metara, a najveća visina mosta je 55 metara, što je i dogovoreno izmedu Stručnih radnih skupina Hrvatske i Bosne i Hercegovine 7. prosinca 2006. godine u Sarajevu te potpisano u usuglašenoj bilješci, zaključuje se u priopćenju. (Hina)
Polako kolega, sada tek ide natječaj za nadzorni organ, a taj posao bi najvjerojatnije trebao dobiti IGH. Uskoro bi se naš Jure trebao oglasiti [smiley2]. Dakle to znači cca 3% prihoda od vrijednosti investicije odnosno prihod od cca 60 mil.
Von Braun:
”
Most kopno-Pelješac gradit će domaći konzorcij Projekt je izradio Zavod za konstrukcije Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Dužina mosta kopno-Pelješac je 2,3 kilometra, širina 21,5 metara, a širina središnjeg morskog prolaza 568 metara. Širina plovnog puta iznosi 200 metara, a najveća visina mosta je 55 metara, što je i dogovoreno izmedu Stručnih radnih skupina Hrvatske i Bosne i Hercegovine 7. prosinca 2006. godine u Sarajevu te potpisano u usuglašenoj bilješci, zaključuje se u priopćenju. (Hina)
”
Polako kolega, sada tek ide natječaj za nadzorni organ, a taj posao bi najvjerojatnije trebao dobiti IGH. Uskoro bi se naš Jure trebao oglasiti [smiley2]. Dakle to znači cca 3% prihoda od vrijednosti investicije odnosno prihod od cca 60 mil.
Jaooooooooooo kolega, ovo boli………….[smiley1]
Ma čini mi se da će uspjeti IGH, jer je Radić radio taj most.
Nadam se da će nakon toga potencijalni kupci IGH shvatiti, vrijednost dionice.
Kao i ivek123, čini mi se da ču i ja u TOP10, koliko sam nadokupljivao.[smiley1]
ivek123, meni se čini da to nas gu.. bivša ministrica koja se iskrcava…..[smiley1]
Moguce. Lako moguce.
Ministrica ima po mojem proračunu 1560 dionica.
bolje joj da se iskrca. Ja kao dioničar IGH joj želim sreću u daljnjem investiranju.[smiley11]
A neka nam javi kad se iskrca, pod nekim tajnim nickom. Npr. Mrs.Dropp[smiley1][smiley1]
Kolega da li je počelo masovno iskrcavanje?
Malo kasnite kolega. Ono već traje mjesec i pol kod IGH.
Nadamo se kraju istoga, uskoro, već slijedeći tjedan.
A mora i netko zaraditi na ovoj dobroj dionici od glavešina, pa mora dionice pretvoriti u cash.
Ali opet moram ponoviti, nitko u TOP10 se ne iskrcava, provjerio 5x.
PBZ je prodao 10 kom,jedino to.
A netko prodaje s razlogom, a ne bez veze, tako da to mora uskoro stati. Nadajmo se[smiley11]
Nitko pametan tko ima više od 1000 dionica IGH, se ne iskrcava u cijelosti , a da za to nema razlog.
Pametni to rade polako, i dugo da ne bi rušili cijenu, a samim tim i svoju zaradu.
Pošto je THT jedini razlog u skorije vrijeme, nalazim da je to razlog iskrcavanja, jer većih drugih razloga nema.
Neka se iskrca, pa da idemo dalje.[smiley1]
Uskoro.
Kaj ona jos ima neke znacajnije kolicine? Nije li se ona vec iskrcala?
Mislim da nije, barem mi tako veli frend koji je išao po CD.