Nemojte tako evo ja vjerujem u IGH
Kupio sam 100kom dionica po 16118kn 20.10.07g u 10,23min pa opet nisam ljut život ide dalje a ja lagano po svoje pare
svaka čast kolega, ako je to istina svaka čast, osobno tijelo mi nebi izdržalo toliku tugu.
svejedno pohvala što i dalje vjerujete u dionicu, a firma će sigurno biti izvrsna samo treba strpljenje.
Dionica je strašno volatilna i da će pasti sa 16.000kn a da će IGH poslovati pozitivno čovjek ne bi mogao a da ne prasne od smijeha 2007g. rekli bi da je lud ili totalna budala jer se već tada pisalo da će IGH imati prihod cca 300 milijuna Eura a dobit od 15%, pa je i Jure u jedom intevrjuo čak izjavio da će možda dionica "Tko zna, možda dionice IGH dosegnu 30 ili čak 40 tisuća kuna – rekao nam je Jure Radić"
http://dalje.com/hr-hrvatska/radic–ne-brine-me-pad-dionica-igh/140645
sjećam se tada je igh bio pravi hit i tada su se kuće zalagale, dizali hipotekarni krediti i sve na IGH, a danas?????
Hvala na 1
Samo znam da ti brokerčići nemaju znanja ni snage da ovo stuku do 1400 bar ne u ovoj krizi možda u nekom drugom životu al u par dana to je najmanje nemoguće sve su to šatro brokerčići
Da živa istina sve mogu dokumentirati al pazi sad ovo
JOŠ IH UVJEK IMAM i to punooooo više a te nikad nisam prodao a isto tako i VDKT-a koji je zlatna koka na ZSE
Eh kada bi se mogli vratiti u 2007 godinu sa ovim iskustvom danas! [rolleyes]
Eh kada bi se mogli vratiti u 2007 godinu sa ovim iskustvom danas! [rolleyes]
Kolega a da se može vratiti šta bi radili? Ne bi se ženili ili šišali do danas? Ili ste ipak na nešto treće mislili?
Vratit ćemo se vidjet ćete svi i ja sam duboko uvjeren bar jedno da budem skroman 3-4 puta bogatiji jer toliko mi je sad naj manje porfelj u plusu gledajući u dionice a u parama sam jedno 80% minusu ili oko 3 mil kuna da skratim u par dionica samo građevinu imam i kupujem
Jučer na Dnevniku 3 http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377
lijepo je premijerka najavila što će Ameri financirati do kraja tekuće godine ;
1. Most
2. Željeznicu Rijeka -Mađarska
3. Hidrocentrale
@Goran
"Kolega ovdje je povjerenje dioničara najviše narušeno a pad sa 15.000 kn na samo 1600 kn samo pokazatelj koliko je struktura dioničara nabijena drhtavim rukama i koliko je povjerenje u ovu dionicu. "
Obzirom da sam upravo osobno okusio razne udarce u životu pa kao i ovaj koji navodite npr. u INgri gdje sam kupovao na 220, a prodavao ( i pogriješio ) na 22 sada pokušavam malim dioničarima IGH, gdje i ja spadam, objasniti da nikako ne prodaju ako ne moraju i prihvate poraz . Povijest kao i zemlja ili lopta je okrugla.
E sada da li će trejderi koji i jutrost ostaju vrjerni blokadi od 1700 na niži pogotovo s nalozima oko 1620 uspijeti u namjeri da prestaše male dioničare ili ih natjeraju na nastrpljenje pa oni prodaju ispod 1600 to neznam, ali sam siguran da svaki mali dioničar svoju sudbinu ima u svojim rukama.
Slabo će upecati niže mogli ste stavit i tisuću kom na prodaju ništa od tog dok nepočmete sami sebi prodavati
Jučer na Dnevniku 3 http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377
lijepo je premijerka najavila što će Ameri financirati do kraja tekuće godine ;
1. Most
2. Željeznicu Rijeka -Mađarska
3. Hidrocentrale
@Goran
"Kolega ovdje je povjerenje dioničara najviše narušeno a pad sa 15.000 kn na samo 1600 kn samo pokazatelj koliko je struktura dioničara nabijena drhtavim rukama i koliko je povjerenje u ovu dionicu. "
Obzirom da sam upravo osobno okusio razne udarce u životu pa kao i ovaj koji navodite npr. u INgri gdje sam kupovao na 220, a prodavao ( i pogriješio ) na 22 sada pokušavam malim dioničarima IGH, gdje i ja spadam, objasniti da nikako ne prodaju ako ne moraju i prihvate poraz . Povijest kao i zemlja ili lopta je okrugla.
E sada da li će trejderi koji i jutrost ostaju vrjerni blokadi od 1700 na niži pogotovo s nalozima oko 1620 uspijeti u namjeri da prestaše male dioničare ili ih natjeraju na nastrpljenje pa oni prodaju ispod 1600 to neznam, ali sam siguran da svaki mali dioničar svoju sudbinu ima u svojim rukama.
Točno,
ja čekam ispod 1600,00 ali sam i čvoknuo i po asku danas nije puno ali veseli [cool]
Evo lijepo sam jučer napisao da će sprega Seebiz i trejdera danas doči do izražaja i naravno ponovo ponavljaju povijest u drugom aranžmanu, a čudi da nisu spomenuli i Bar Boljare ;
u kobinaciji s tim člankom na burzi je i nalog na prodaju od 1620 na cca 150 komada ili ukupno cca 400 od 1700 na dolje.
Treba izdržati još 7 dana i ne prodavati, a tada će se sveto pismo ili TA za trejdera znatno okrenuti .
Naravno da su spomenuli Bar Boljare