Ovaj put u prilogu TA znalca, ali je problem što misli kao amater !!!
[cool]
Vlada je donijela one projekte za koje postoji interes ulagača.A ako prolistamo arhivu poslovnog možemo pročitat da su to ruski,australski,njemački,kineski,a u novije vrijeme i američki ulagači.
Svi su oni rekli u što bi ulagali.Savjetujem kolegama da povežu malo i pokušaju čitat i između redaka.
Imamo krasnih informacija u arhivi poslovnog koje sa ovom odlukom vlade dobivaju smisao.
Nastavit će se i započeti projekti cestogradnje,a to je posao IGH.Još nešto ,IGH vidim u svim ovim projektima ,ako ne drugačije onda preko laboratorija.
Molim kolege da pažljivo pročitaju cijeli ovaj članak:
Vaš link
Kolega Gordy
ispravio sam vašu ocjenu, a jedinice pustite meni. Ja sam dežurni.
Napišite nešto protiv IGH, a da bar malo drži vodu i evo 100%.
U prethodna dva posta pošaljem namjerno prvo amater TA analizu i naravno 1 %, te profi TA analizu i opet 1%, a koju nisam ja radio nego ljudi koji to rade i oba puta sam kažnjen za najavu rasta IGH-a pa TA analizama ?
Ne brinu me te ocjene,pišem što mislim i dio onoga što znam ,a čitam sve i nije mi teško skužit koje kakve igrice.Hvala na TA.
da otrijeznimo i one najgore optimiste
BAR-BOLJARE
Andrija Lompar: Neće biti novog tendera za Bar-Boljare
BAR-BOLJARE
auuu,a kad se sjetim kako je neko razvalio ask po 3200(100 kom.) na krilima optimizma,pa to je gore od bilo kojeg ETF-a [lol]
BAR-BOLJARE
auuu,a kad se sjetim kako je neko razvalio ask po 3200(100 kom.) na krilima optimizma,pa to je gore od bilo kojeg ETF-a [lol]
[/quote]
čudna si biljka kada te veseli nečiji neuspijeh ?
IGH svejedno ( po planu ) projektira tu cestu i interes im je da se posao pokrene .
Loris, smiri se , molim te. Vidiš- kako navlače tu dionicu , da je niže kupe??? To su radili i na Ingri-
i na Tehnici – i na Hdelu… nemoj se dati isprovocirati…doista je sve u redu sa IGH…ogradit će se
od politike HDz-a, naći unosne poslove i krenuti novim uspjesima….. nemaš razloga za paniku,
pa vidiš da su to – dječje igre- na dionici…. Kad bi ti sad , imao novaca- i krenuo u kupnju- da vidiš naslova….i povuci-potegni…. to su tvoji nazovimo ih- kolege s foruma- pažljivo stavljaju
naslove – sve je to dio igre- njih nekoliko- skuplja, skuplja,skuplja….. itd.itd…
Da kupim dionicu koja ide na double bottom,firmu koja bez politike ne bi egzistirala,građevina još nije dotakla dno po makro pokazateljima,a kad bude slijedi vani novi val krize,dakle poanta je ova grana industrije neće ni izači iz krize do 2013,pa upozoravao sam još u 2.metru što je rekao CEO STRABAGA,DA SLIJEDI NEKOLIKO TEŠKIH GODINA,ničiji neuspjeh me ne veseli(ovdje je riječ samo o SUCKER retaileru),koji puši na temelju novinarskih tračeva,dnevnika HRT-a koji je isto podgrijavao lažnu nadu(osobno sam ih bio zvao i poručio im da bi vani zbog davanja informacije da je IGH DOBIO POSAO U C.G.,A BEZ IKAKVE POTVRDE OD STRANE VLADE C.G OSOBNO ODGOVARAO taj novinar,a ako si se prepoznao,ne brini se isplatiti će se investicija oko 2016 [wink]
Kolega,ako zaista tako mislite o IGH i ako ne vidite perspektivu te firme nemojte kupiti dionicu,na to Vas baš nitko ne prisiljava.Vrlo jednostavno.
Kolega,ako zaista tako mislite o IGH i ako ne vidite perspektivu te firme nemojte kupiti dionicu,na to Vas baš nitko ne prisiljava.Vrlo jednostavno.
Ma naprotiv planiram se postaviti na bid već sutra jer politika i Jure pa to su prsta dva jedne ruke!
Da kupim dionicu koja ide na double bottom,firmu koja bez politike ne bi egzistirala,građevina još nije dotakla dno po makro pokazateljima,a kad bude slijedi vani novi val krize,dakle poanta je ova grana industrije neće ni izači iz krize do 2013,pa upozoravao sam još u 2.metru što je rekao CEO STRABAGA,DA SLIJEDI NEKOLIKO TEŠKIH GODINA,ničiji neuspjeh me ne veseli(ovdje je riječ samo o SUCKER retaileru),koji puši na temelju novinarskih tračeva,dnevnika HRT-a koji je isto podgrijavao lažnu nadu(osobno sam ih bio zvao i poručio im da bi vani zbog davanja informacije da je IGH DOBIO POSAO U C.G.,A BEZ IKAKVE POTVRDE OD STRANE VLADE C.G OSOBNO ODGOVARAO taj novinar,a ako si se prepoznao,ne brini se isplatiti će se investicija oko 2016 [wink]
Ma pusti ti dupli bottom kraju vidiš da se lavina druka sprema. Još sam negdje pročitao da će IGH imati neki udjel u CG ali sad ne mogu naći.
http://www.poslovni.hr/vijesti/igh-sigurno-ulazi-u-vladine-projekte-158990.aspx