Da li je prodavatelj u minusu ?
Ako je kupio prije 6 godina dionice ili ih povlašteno kupio nije, a ako je kupio prije 7 godina i/ili više je u plusu.
Da je toliki broj dionica netko želio samo prodati već bi dogovorio s nekim ( samnom npr. ) blok promet.
Da li netko netkome pogoduje, a na uštrb nas ostalih isto je pitanje, ali taj odgovor se može dobiti samo na jedan način pa nije težak problem.
Ma dajte,ajmo barem jednom napisati nesto realno .
Ako je netko kupovao po 1000 kn,mislite da nije prodao na 15.000?
Samo bi idiot kupovao tako nisko i propustio zaradu od 1000%+.
Cinjenica je da su to ljudi koji su kupovali na 17**,18** itd koji se nisu nadali da ce ici ovako nisko.
Uostalom,jaki su mi to igraci koji trguju sa 50 dionica, a i jadna nam je burza dok pravimo paniku oko 200 protrgovanih dionica.
Ma dajte,ajmo barem jednom napisati nesto realno .
Ako je netko kupovao po 1000 kn,mislite da nije prodao na 15.000?
Samo bi idiot kupovao tako nisko i propustio zaradu od 1000%+.
Cinjenica je da su to ljudi koji su kupovali na 17**,18** itd koji se nisu nadali da ce ici ovako nisko.
Uostalom,jaki su mi to igraci koji trguju sa 50 dionica, a i jadna nam je burza dok pravimo paniku oko 200 protrgovanih dionica.
333 sve ok,
ali stil trgovanja mi nemože pobječi, a već dugo isti lupa cijenu dolje, te ponavljam pitanje je zašto i kome ?
Razlika između prodaje i rušenja cijene je jasna i jednostavna, a kao i cilj jednog i drugog.
A zasto…Npr. nekome treba novac,netko nema vise zivaca cekati,netko se boji i pokusava izvuci koliko moze jer ocekuje katastrofu itd.
Ne bih rekao da postoji neki dublji smisao ili velika zavjera [lol] .
A kupuju trejderi,oni kojima je ovo jeftino,oni koji popravljaju prosjek itd.
A zasto…Npr. nekome treba novac,netko nema vise zivaca cekati,netko se boji i pokusava izvuci koliko moze jer ocekuje katastrofu itd.
Ne bih rekao da postoji neki dublji smisao ili velika zavjera [lol] .
A kupuju trejderi,oni kojima je ovo jeftino,oni koji popravljaju prosjek itd.
Prijava otišla pa bumo vidjeli . Nadam se da si upravu .
Objašnjenje;
osobno nisam uspio mnogo puta niti postaviti najbolji nalog na bidu, a prodavatelj je već rušio one ispod mene i to sve nižim i brojčano većim nalozima, a nisam sitno kupovao.
Mogao je meni prodati skuplje, ali to mu nije bio cilj.
Ako ću mojjim postupkom nekome prouzročio neugodnosti mojoj ispravnom prijavom nije mi žao, te samo branim svoju investiciju .
Nastavlja se izgradnja Pelješkog mosta, ulaže se 320 milijuna eura
Most je važan jer ulaskom u EU koze, ovce i krave neće moći preko Neuma
Od svih ovih projekta najviše love ide na prugu Rijeka Zagreb i pelješki most….
Dropulićka jučer na TV-u govori o projektima….
Nekako ovo vuče na…..
Nekako ovo vuče na…..
vuče na uobičajeno laganje i mazanje očiju ljudima pred izbore sljedeće godine !
te nazovi investicije trebale bi biti teške 100 milijardi kuna, a to nam je cca proračun za cijelu godinu, koji je kako jaca kaže, 75% već zadan i rezerviran. uostalom, jaca sama kaže da para nemaju i neka javna poduzeća predlože kako skupiti taj silni novac za te projekte. kamo sreće da se i 10% od toga realizira, ali bit će uvrh glave 2-3%, a gladnih usta deseci tisuća
PREDIZBORNA MEGALOMANIJA NA DJELU [bye]
Nekako ovo vuče na…..
vuče na uobičajeno laganje i mazanje očiju ljudima pred izbore sljedeće godine !
te nazovi investicije trebale bi biti teške 100 milijardi kuna, a to nam je cca proračun za cijelu godinu, koji je kako jaca kaže, 75% već zadan i rezerviran. uostalom, jaca sama kaže da para nemaju i neka javna poduzeća predlože kako skupiti taj silni novac za te projekte. kamo sreće da se i 10% od toga realizira, ali bit će uvrh glave 2-3%, a gladnih usta deseci tisuća
PREDIZBORNA MEGALOMANIJA NA DJELU [bye]
[/quote]
Strani investitori ulažu 10 milijardi eura tako da ne stoji ovo što pišete.