IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lime
kolega budimo ljudi . Danas vam nije upalilo, sutra probajte, možda budete bolje sreče ?
"Da ću poluditi" ?
Već sam lud pa mi ne smeta kao ni cijena od 1400 Kuna kako kaže kolega Bestija.
U igri ste 4 trejdera čak neznate to niti sakriti .

Mislim da ste prije vi trejderi poludili samnom danas nego ja s vama , toliko poruka, toliko istine, a vi žvrtvujete dionice u bescenje bez rezultata.
Jako malo dioničara je danas uhvatila panika, a na to niste računali ? Stvarno sam lud !

Samo me vi krcajte jedinicama, jedinica po jedinaca i ima dve, tri…. jedinice. Poklonjenom konju se ne gleda u zube i zahvaljujem na vašoj vjernoj pažnji mojih komentara.

Nešto što ste napisali, a niste tako mislili ;
"zbrinjavanje radnika" – to dioničari uvijek nagrade, ali samo ako nije radikalno zbrinjavanja kao što kod IGH nije, a za razliku od Ingre.

Svu svoju nemoć ste sada na kraju pokazali, čak sam vam javno ponudio otkup tih dionica po 1590, ali vam se ne uklapa u plan zarade od 4% pa nedate .
Inače ni po zakonu to niste smijeli napraviti na kraju trgovanja i dovoditi dioničare u zabludu veliokim nalogom na asku, ali valjda kultura vaše hrabrosti i nepotizma nema kraja.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Loris
Niti sam trader niti sam te krco kuljama i nisam imao lošu namjeru
Ako si to tako shvatio zanemari moju predhodnu poruku
Pozdrav i sretno

sijem žito raste grahorica

Sukob interesa- znači – da članovi Uprave dramatično odlaze zbog ………. čega- koga ???
Broker je dobio nalog da proda…i kaj!

Istovremeno, broker je našao kupca…i kaj!
Razlika ide brokeru u džep…. poslije će dići cijenu…ima vremena , ne treba žuriti!
Šteta što nemam lovu …

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Miami i Loris
Vi nikako da shvatite da trgovanje spada pod tehnikalije
Cijenu dionice određuje nešto drugo
Normalno je da je dionica podcjenjena ili precjenjena u određenom vremenskom periodu ali cijena teži ka realnoj vrijednosti…nju određuje poslovanje kao i određena očekivanja u budućnosti
Prvo trenutno nije sjajno a drugo je obavijeno velom tajni..o čemu onda pričamo?
I koji članovi uprave su otišli?
Otišao je Miomir navodno ali on nije bio član uprave

sijem žito raste grahorica

Miami i Loris
Vi nikako da shvatite da trgovanje spada pod tehnikalije
Cijenu dionice određuje nešto drugo
Normalno je da je dionica podcjenjena ili precjenjena u određenom vremenskom periodu ali cijena teži ka realnoj vrijednosti…nju određuje poslovanje kao i određena očekivanja u budućnosti
Prvo trenutno nije sjajno a drugo je obavijeno velom tajni..o čemu onda pričamo?

Ovo ste lijepo napisali .

Postavlja se pitanje; koja je realna vrijednost ? Tržište će dati odgovor? Slažem se !
Ali iz vaše poruke vidim da vam percepcija ideje je upravo ispravna odnosno govori o trenutku ulaska ili izlaska iz dionice.
Po meni, druge ne pozivam, iz ovoga mogu zaključiti da je IGH dionica koja traži ulaz, a npr. ATGR izlaz. Možda ne još i odmah, ali vrlo uskoro.
Ako se netko i odluči na ulaz toplo savjetujem vrlo lagani ulaz samo po bidu i to kao šesti, sedmi … ponuditelj i nikako preskočiti to pravilo ili se zaletiti i kupiti po asku. Kupnju po asku pustite fondovima onda vladaju druga pravila nego što sada pišem.

Međutim nemožete me uvjeriti da je danas dionica pogotovo na kraju dana trgovanja "težila ka realnoj vrijednosti", težila je samo ka trejderskoj zaradi i to vrlo nasilno i neodgovorno ( u ozračju tko meni što može ) kao da pošaljemo malo dodatno vode nizvodno u Veliku Goricu jer ne plivaju dovoljno u vodi. Čak i patke u Savi plivaju na splavovima zbog previše vode, a neki vide da im fali vode pa su na splavovima ?

@lime
"Vi nikako da shvatite da trgovanje spada pod tehnikalije"

istina teško se time nosim jer te "tehnikalije" mi kruh uzimaju, a bez salame sam davno ostao.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/suker-idemo-u-investicijski-ciklus-u-energetici%2c-zeljeznici-i-cestogradnji,92734.html

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/suker-idemo-u-investicijski-ciklus-u-energetici%2c-zeljeznici-i-cestogradnji,92734.html

I onda neko priča o nominali ili još bolje ,o stećaju.Svakakve gluposti čovjek ovdje može pročitat.

ovdje sam već u debelom minusu ,ne piše mi se dobro

Kolege dobro jutro.
Uz pretpostavku da svih ovih dana kao i nadalje izlazi drugi dioničar IGH-a nemogu se oteti dojmu da broker tog skrbničkog računa Zabe je veliko možda u dogovoru s pojednicima koji točno iz TA ( telefonske analize ) znaju kada rasprodaja prestaje i kada je vrijeme za ulazak ? Na taj način može se puno zaraditi.

Možda griješim i počeo se baviti filmskim zavjerama, ali bilo bi to i previše riskantno ?
Ipak mislim da je drugi dioničar želio kazniti IGH za poslovne rezultate ili možda rezultate koji dolaze ?

Kolege dobro jutro.
Uz pretpostavku da svih ovih dana kao i nadalje izlazi drugi dioničar IGH-a nemogu se oteti dojmu da broker tog skrbničkog računa Zabe je veliko možda u dogovoru s pojednicima koji točno iz TA ( telefonske analize ) znaju kada rasprodaja prestaje i kada je vrijeme za ulazak ? Na taj način može se puno zaraditi.

Možda griješim i počeo se baviti filmskim zavjerama, ali bilo bi to i previše riskantno ?
Ipak mislim da je drugi dioničar želio kazniti IGH za poslovne rezultate ili možda rezultate koji dolaze ?

Ja ipak mislim da dionicar koji prodaje s minusom u prvom redu kaznjava sebe,a ne firmu,ali dobro…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Ja ipak mislim da dionicar koji prodaje s minusom u prvom redu kaznjava sebe,a ne firmu,ali dobro…

ljudi, nekad se mora izaći (prodati dionice) bez obzira na cjenu
samo treba biti pametan pa kupiti po što niže, zašto mu plaćati skupo ako bi prodao i po 1200-1300?

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

ljudi, nekad se mora izaći (prodati dionice) bez obzira na cjenu
samo treba biti pametan pa kupiti po što niže, zašto mu plaćati skupo ako bi prodao i po 1200-1300?
[/quote]

Ovdje je došlo do nekakve zabune jer navedeni citat nije moj.Moje pitanje je bilo: kako znaš da prodaje sa minusom?

New Report

Close