IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bum- tres, još 50 komada po bidu (bilo bi i više, ali nema više kupaca)…ipak je ostavio 2 komada na 1600, da navuče još pokojeg naivnog kupca na 1600
sad više ne pomaže loza na čašice, sad treba uzet bocu i muški potegnut pa na bid, nećeš ni osjetit kad ti uvali 20-30 komada [thumbsup]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Ovo je već tjeranje mlina na vodu.
Da želi izači iz IGH ne bi toliko silovao 1600 Kuna.
Možda je nervozan jer mu ponestaje dionica ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Najbolje da se maknemo s bida do 1200 Kuna i krenemo ispočetka, 1200,01 pa 1200,02 …..

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Sada bi bilo poželjno da mu prodate dionice po bidu na 1536 i 1537 gdje se postavio na kupnju nakon što cijeli dan prodaje po 1600 .
Zarada 4% ako mu uspije, nije loše .
Ako mu vi i ne prodate on će pomoći sam sebi i prodati još 10-ak dionica po 1585 i manje da vas dobro uvjeri kako mu trebate dati dionice po 1536-37.

22. rujan 2010.| Milan Šutalo

IGH ostao bez projekta brze ceste u BiH

Najnižu ponudu za izrada glavnog projekta brze ceste Lašva-Donji Vakuf na dionici Lašva-Petlja Nević Polje, dužine 23,66 km dostavio je konzorcij bh kompanija IPSA Institut Sarajevo i Divel Sarajevo u vrijednosti 7, 2 mil. KM.

Konzorcij IGH Zagreb, IGH Mostar i Eko-plan Mostar (BiH) tražili su 11,8 mil. KM.

PD

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Najnižu ponudu za izrada glavnog projekta brze ceste Lašva-Donji Vakuf na dionici Lašva-Petlja Nević Polje, dužine 23,66 km dostavio je konzorcij bh kompanija IPSA Institut Sarajevo i Divel Sarajevo u vrijednosti 7, 2 mil. KM.

Konzorcij IGH Zagreb, IGH Mostar i Eko-plan Mostar (BiH) tražili su 11,8 mil. KM.

PD

Evo sada ću ti prodati odmah moje dionice ispod 1600 jer me uhvatila panika .
Ovaj nalog na bidu od 14 kom po 1570 me uvjerio da moram odmah reagirati ili češ sutra nastaviti ispod 1600 pa je najbolje da ti odmah prodam.

PD

Evo sada ću ti prodati odmah moje dionice ispod 1600 jer me uhvatila panika .
Ovaj nalog na bidu od 14 kom po 1570 me uvjerio da moram odmah reagirati ili češ sutra nastaviti ispod 1600 pa je najbolje da ti odmah prodam.
[/quote]

Koelga, u čemu je vaš problem?
Prenio sam doslovno članak sa PD-a kako je napisan.
To što se vama ne sviđaju činjenice nije moj problem.
Poznato je da ste popušili gadno na Ingri, a izgleda da ćete i na IGH jer imate sasvim promašen stil ulaganja, a ne zato jer sam ja prenio ovaj članak sa Poslovnog dnevnika. Ako imate što komentirati članak u redu, ako ne – prestanite spamati ovaj forum svojim postovima!

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Poznato je da ste popušili gadno na Ingri, a izgleda da ćete i na IGH jer imate sasvim promašen stil ulaganja, a ne zato jer sam ja prenio ovaj članak sa Poslovnog dnevnika. Ako imate što komentirati članak u redu, ako ne – prestanite spamati ovaj forum svojim postovima!

Kada pišeš povijest zašto nisi spomenu i da IGH je izgubio posao u CG na dionici Bar-Boljare.

Da je poznato da sam promašio na Ingri je priča s kojom sam ja sam upoznao forum, a stil ulaganja, pa ovo nije stil što sada trejderi rade ovo je glupost bez cilja.
Ako se trejda isto se može raditi i s dizanjem cijena samo jedna sitnica nedostaje, više pameti .
Zamisli ako ja počnem sada trejdati na dolje ? Gdje bi bio kraj na 1100 ? Vama super jer ste se naprodavali do sada i imate keš , ali malo sam se umorio pa vi lupajte dolje, a ja čekam povratak ili Q3 .

Kada pišeš povijest zašto nisi spomenu i da IGH je izgubio posao u CG na dionici Bar-Boljare.

Da je poznato da sam promašio na Ingri je priča s kojom sam ja sam upoznao forum, a stil ulaganja, pa ovo nije stil što sada trejderi rade ovo je glupost bez cilja.
Ako se trejda isto se može raditi i s dizanjem cijena samo jedna sitnica nedostaje, više pameti .
Zamisli ako ja počnem sada trejdati na dolje ? Gdje bi bio kraj na 1100 ? Vama super jer ste se naprodavali do sada i imate keš , ali malo sam se umorio pa vi lupajte dolje, a ja čekam povratak ili Q3 .

[/quote]
Pametno

Spusti još malo cijenu ovih 100 komada na npr 1590 .

opaaaa…izgleda da našem prodavaču gori pod nogama!

Prodaja – IGH-R-A
3 1.600,00
110 1.610,00
1 1.622,95
1 1.622,96
1 1.622,99
…..

nema druge, dobro potegnit lozu i stavit se na kupnju oko 1400 [thumbsup]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

[/quote]
Kolega Loris
Moj dobronamjerni savjet ti je da napraviš mali odmak od gledalice i od svega ovog jer mi se čini da ćeš poluditi ako nastaviš ovako..
O IGH-u
Ne bi očekivao velike pomake u Q3 kao ni u Q4 što se tiče prihoda..
Mogli bi eventualno malo smanjiti odnos dug/kapital a najveće promjene bi se trebale dogoditi kod broja zaposlenika
Juretova akcija koja bi se mogla strpati pod slogan"svaki tjedan dipl. ing. jedan" nije polučila rezultate tako da je proces zbrinjavanja radnika navodno uzeo maha(prekasno za moj ukus ali bolje ikad nego nikad)
I ovaj novi zakon o mirovinama ih je navodno potjerao dosta koji će do kraja ovog mjeseca otići
Posebna je priča strukturalne promjene koje su, šuška se, pokusno krenule od 01.09 a službeno bi trebale od 01.03.2011(ne od 01.01 kako se je prvotno očekivalo )
Navodno je zakon o trgovačkim društvima jedna od čitanijih knjiga tamo i ta neizvjesnost oko konačnog izgleda instituta u budućnosti je jedan od mogućih razloga za ovakvu cijenu dionice.
Tek kada se stvari iskristaliziraju i postanu službene za razliku od sadašnjih kuloarskih priča moći će te gore IMHo
Pročitaj nekoliko tekstova od Jure Radnića(može i Z.Karakaš ili Ž.Šimunić) na temu IGH i postat će ti brzo jasno koji je osnovni problem(sukob interesa uglavnom koji će izgleda pokušati riješiti strukturalnim promjenama)

sijem žito raste grahorica

New Report

Close