IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijeli dan nagovaram na prodaju i onda samo jedan proda niti 40 dionica po bidu, a na asku je žrtvovano 38 dionica za spuštanje cijene ?

Dajte se malo urazumite, da bi cijena rasla najprije mora pasti, kao na Ingri !

Svi pokazatelji vam govore da mi trebate prodati ovako skupu dionicu ispod 1600. Na bidu ima samo još 300 dionica na kupnji pa više Porschea novih u Hrvtaskoj ima nego kupaca IGH.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-preskup-bh.-konzorcij-dostavio-najnizu-ponudu-za-dionicu-lasva—petlja-nevic,92497.html

Teško da će baš na nominalu

Još samo 183 dionice do 1600, treba požuriti .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

pritisak na prodaji raste, ali iskrcavanje se radi pametno po 20-30 komada tako da se ne preplaši kupce nego da ih se navuče da se postave iznad 1600 kn
majstor zna što radi [thumbsup]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

pritisak na prodaji raste, ali iskrcavanje se radi pametno po 20-30 komada tako da se ne preplaši kupce nego da ih se navuče da se postave iznad 1600 kn
majstor zna što radi [thumbsup]

Na kupnji gotovo da više nema nikoga ?

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-vlada-za-nekoliko-dana-predstavlja-veliki-projekt-od-desetak-investicija,92550.html

Promijena plana ;
trejder je na asku fino razrijedio dionice ispod 1640 s prividom velike prodaje .

Kada nekome uvali po asku onda se niže postavlja na bidu i tako lijepo stalno zarađuje.
Cijena dionice mu opće nije bitna, bitno je da se nalazi među prvima na asku i bidu i da je razlika od par posto.
Ovo trejdanje samo govori da će dionica uskoro UP vrlo UP.

P.S. dokle vidite jedinice na mojim porukama dokle će trajati trejdanje. Kada me prestanu ocjenjivati onda im je dosadilo trejdanje, a kada mi počnu lupati 100% cijena ide UP.

Na asku od 1700 na dolje vam je isti igrač sa izloženih cca 300 dionica na asku, a tu i tamo netko sitno uleti !

pa sta ne bi trebali biti sretni ako dionica pada, dokupit cete ih jos, ne bi trebalo to svima pricati, ja npr. sutim i cekam da berem jos malo dok ode dolje i samo se molim da ju nitko ne uzme prije mene, samo da ht ode na 200 uf bio bih najsretniji pa da se smijem bankarima i njihovoj kamati na stednju

P.S. dokle vidite jedinice na mojim porukama dokle će trajati trejdanje. Kada me prestanu ocjenjivati onda im je dosadilo trejdanje, a kada mi počnu lupati 100% cijena ide UP.

čudna neka teorija?!
ja ti dajem jedinice samo zato jer pišeš gluposti, pa ako jednom i kupim IGH (tamo oko 1200 kn) i dalje ću ti davati 1 ako nastaviš pisati bedastoće. To neće imati veze s mojim ulaskom ili izlaskom iz IGH, već s tvojim pisanjem, a vjerujem da je isto i s drugim kolegama.

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

NAPOKON SAM VAS IZMAMIO IZ RUPE ?

čudna neka teorija?!
ja ti dajem jedinice samo zato jer pišeš gluposti, pa ako jednom i kupim IGH (tamo oko 1200 kn) i dalje ću ti davati 1 ako nastaviš pisati bedastoće. To neće imati veze s mojim ulaskom ili izlaskom iz IGH, već s tvojim pisanjem, a vjerujem da je isto i s drugim kolegama.
[/quote]

DAJ DAM RADIJE NAPIŠI ISTINU odnosno kada prestaješ s trejdanjem ?

pa sta ne bi trebali biti sretni ako dionica pada, dokupit cete ih jos, ne bi trebalo to svima pricati, ja npr. sutim i cekam da berem jos malo dok ode dolje i samo se molim da ju nitko ne uzme prije mene, samo da ht ode na 200 uf bio bih najsretniji pa da se smijem bankarima i njihovoj kamati na stednju

Zašto ne bi podijelio znanje ?
Kolege mi šalju pm i pitaju za mišljenje jer su izbezumljeni ovim cijenama IGH kao i pitanje što se dešava.
Ništa se ne dešava, mačka je otišla pa miševi kolo vode i pune se dionicama ili poravljaju prosijek.
Kada kolege trejderi budu trejdali na bikovoj strani neću se miješati, ali izazivati paniku i nemir kod ulagača IGH mi nije po volji iako dokupljujem, ne osječam se dobro.
Ovim putem im porućujem da budu strpljivi i ignoriraju trejdera na IGH ili više njih, pa i mene koji sam postavljao naloge na 1619,99. Neće ova cijena nikamo, a i ako dođe na 1500 jako brzo se vrača na 2500, zato bez panike.
IGH je dobra firma i dobro stoji samo se nemojte prepasti, najgore rublje koji su imali iznjeli su u Q2, a sada ide Q3 i uvjeriti ćete se sami u primjenu trenda.

Ono što sada rade kolege trejderi kao "azul" je slijedeče ;
1. Niski nalog po asku u većoj količini / npr. 30 x 1650), a odmah ispod još 1ili dva naloga po još nižoj cijeni ( primamljivoj za kupnju ) u manjoj količini ( 12 x 1630 + 2 x 1628 )
2. Sebe postavlja na kupnju ( bid ) u malim količinama jer samo i čeka male diničare da se istresu po cca 1610, 1608, 1607 ….
3. Kada mu prodate po cca 1610 po bidu postavlja niži nalog na ask ispod 1630 ili razlike od 1,22%
4. Onda se netko zaleti pa mu kupi po 1630, a on dopuni nalog na asku i potvrdi još jednim neočekivanim na 1629 za plašenje jer sada mora kupiti po 1608 kada ste mu vi kupili po 1630.

Ponavljam nije im važna cijena dionice, ovi trejeri zarađuju i u kupnji i u prodaji.

NAPOKON SAM VAS IZMAMIO IZ RUPE ?

niti kupujem niti prodajem IGH (jer ga nemam)

Zašto ne bi podijelio znanje ?

znanje???
pa par stranica iza kolege su to tvoje "znanje" razgolitili do kože i dobro nasmijali cijeli forum
[bye]

Ono što sada rade kolege trejderi kao "azul"…

ponavljam opet, nema me ni na kupnji ni na prodaji IGH, to ne bi trebalo biti teško shvatiti? [yawn]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close