Sve dok Zabini fondovi ne rasprodaju dionice…..
GORAN8, da li ste mislili na dionice IGH , na pozicijama računa koje ste naznačili. ili sve dionice
odnosno, koji Zabini fondovi trenutno najviše prodaju udjele …?
Da stvar bude gora prije ulaska u IGH dobro sam se informirao i dobio zeleno svijetlo za Q3 i na ovo nisam računao, ali izgleda da ovdje više nema nikakvih pravila samo sell i sell .
da stvar bude gora ti ne znaš razliku između + i -.
osim ako ovo sve ne pišeš kao parodiju na prosječnog dioničara građevinaca, stvarno ti nema pomoći.
[/quote]
OK, sada si napisao po koji put koliki sam ja majmun i kako neznam razliku između plusa i minusa, lijepo od tebe , ali radi ostalih na forumu može li nešto napisati za dionicu IGH i objasniti pravu sliku stanja IGH ili opet čekaš moju poruku koje češ komentirati, ismijavati, cinizam trenirati i počastiti me novim epitetima ?
@ loris
Kolega,
maleni prometi govore da je IGH daleko od fokusa ulagača, trejderi su već odavno digli ruke od ove dionice i sada opasno trejdaju Ptkm, ATGR, i HT , a građevinari su totalno out.
Kolega, Vaše pogreške prilikom pisanja fundamenata i kriva tumačenja istih nisu Vaš stil pa mi se čini da ste baš vi na prodajnoj strani ove dionice.
Usput sve donedavno ste prizivali "nominalu" IGH, a možda Vam se do zime i posreći kupnja većih paketa baš na toj razini, ili možda na nekoj drugoj cjenovno prihvatljivoj "visini".
Pozdrav i hvala što pišete jer su Vaši postovi rado čitani.
tko preživi pričat će
Zdeslav Šantić: Niže plaće, a skuplji hrana, struja i komunalije u 2011.
a kreće i novi val otpuštanja, INA sprema otkaze za 1500 ljudi…bit će ovo gadna jesen i zima za mnoge, prodavat će se dionice za preživljavanje [sad]
[/quote]
tko preživi pričat će
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/zdeslav-santic-nize-place%2c-a-skuplji-hrana%2c-struja-i-komunalije-u-2011.,91933.html
a kreće i novi val otpuštanja, INA sprema otkaze za 1500 ljudi…bit će ovo gadna jesen i zima za mnoge, prodavat će se dionice za preživljavanje [sad]
[/quote]
ne samo dionice…nego i dijamanti, jahte, privatni avioni. [bye]
[/quote]
Dobro je da ste na temi IGH malo kulturniji, ali ove vaše poruku odišu samim znanjem i objektivnošću.
Na svakoj dionici koju želite kupiti jeftino nemate ni mjere ni granice .
S druge strane ;
U prva tri mjeseca 2010. godine IGH je ostvario gotovo jednaku dobit kao i cijele 2009. tj. lani je ona bila 10,7 milijuna, a sada 9,6. To budi optimizam.
http://www.vecernji.hr/biznis/jure-radic-iz-igh-mora-otici-sto-ljudi-jer-su-investicije-stale-clanak-133184
[/quote]
Da nije ova kriza isti igrači bi tvrdili kako je 14.000,00 kuna za dionicu IGH prmalo …….to sve govori o njima .
[/quote]
Da ovih 1.600,00 kuna je sigurno bilo dno dna na IGH bit će zanimljivo kad krene rast .
@ loris
Kolega,
maleni prometi govore da je IGH daleko od fokusa ulagača, trejderi su već odavno digli ruke od ove dionice i sada opasno trejdaju Ptkm, ATGR, i HT , a građevinari su totalno out.
Kolega, Vaše pogreške prilikom pisanja fundamenata i kriva tumačenja istih nisu Vaš stil pa mi se čini da ste baš vi na prodajnoj strani ove dionice.
Usput sve donedavno ste prizivali "nominalu" IGH, a možda Vam se do zime i posreći kupnja većih paketa baš na toj razini, ili možda na nekoj drugoj cjenovno prihvatljivoj "visini".
Pozdrav i hvala što pišete jer su Vaši postovi rado čitani.
O fundamentima nemam pojma osim kada platim analize pa ispada da nešto znam.
Međutim kada i napišem pogrešnu analizu od vas kolega očekujem ispravak iste s objašnjenjem ( ipak je ovo forum ) , a ne ismijavanje, ali izgleda da si mi očekivanja nerealna.
Ovaj što se iskrcao od 1670 do 1600 ili 200 komada uglavnom je mene nakrcao pa nisam mogao biti na asku . Ustalom imate SKDD pa provijerite .
Ako i ode IGH u nominalu tada sam opet kao na Ingri popuš….
Drugim riječima nemam kamo što sam napravio sam napravio i nema vani, te i jaću čekati "nominalu" radi dokupa pa popravim portfelj.
tko preživi pričat će
[/quote]
tko preživi pričat će
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/zdeslav-santic-nize-place%2c-a-skuplji-hrana%2c-struja-i-komunalije-u-2011.,91933.html
[/quote]
ne samo dionice…nego i dijamanti, jahte, privatni avioni. [bye]
[/quote]
Dobro je da ste na temi IGH malo kulturniji, ali ove vaše poruku odišu samim znanjem i objektivnošću.
Na svakoj dionici koju želite kupiti jeftino nemate ni mjere ni granice .
S druge strane ;
U prva tri mjeseca 2010. godine IGH je ostvario gotovo jednaku dobit kao i cijele 2009. tj. lani je ona bila 10,7 milijuna, a sada 9,6. To budi optimizam.
http://www.vecernji.hr/biznis/jure-radic-iz-igh-mora-otici-sto-ljudi-jer-su-investicije-stale-clanak-133184
[/quote]
Da nije ova kriza isti igrači bi tvrdili kako je 14.000,00 kuna za dionicu IGH prmalo …….to sve govori o njima .
[/quote]
Da ovih 1.600,00 kuna je sigurno bilo dno dna na IGH bit će zanimljivo kad krene rast .
[/quote]
Ma to je samo netko izgubio živce i 200 dionica pošto sam čekao u zasjedi sretan sam što me je poklopio . Većinu sam pokupio sad mi je žao što nisam kupio svi 200 . Ovo je bila idealna prilika za dokup.
Ovaj što se iskrcao od 1670 do 1600 ili 200 komada uglavnom je mene nakrcao pa nisam mogao biti na asku . Ustalom imate SKDD pa provijerite .
Ma to je samo netko izgubio živce i 200 dionica pošto sam čekao u zasjedi sretan sam što me je poklopio . Većinu sam pokupio sad mi je žao što nisam kupio svi 200 . Ovo je bila idealna prilika za dokup.
znači, obojica ste pokupili tih 200 komada? dajte nam to pojasnite? [lol]
znači, obojica ste pokupili tih 200 komada? dajte nam to pojasnite? [lol]
[/quote]
Jednostavno šef (alijas profesori, Jozina i Co.) je kupio pa sad kreće nemilosrdno drukanje na rast IGH-a. Oni unutra pripremite živce [cry] [cry]
Ali to još nije najgore kaj se može dogoditi…čekajte da teta miami počne pisati na ovoj temi [thumbsup] [thumbsup]
Sve miriše na nominalu, te najbolje je da se svi s bida povuku na razine 1100-1200 .
Pad ove dionice je neminovan.
P/E -o,8
EPS -238
stav ulagača negativan
posla niti za čistaćicu
Jure u godinama i umoran dijeli novce trundicama kao iskupljenje za povijest
jutarnju kavu razrijeđuju zbog štednje
Potrebno je izači što prije, to bolje !
Bilo bi dobro da netko skine nalog od 1650 na asku kako bi trgovanje moglo krenuti dalje prema 1600.
Ova prodaja po asku je pametna, ali spora.