IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve dok Zabini fondovi ne rasprodaju dionice…..

GORAN8, da li ste mislili na dionice IGH , na pozicijama računa koje ste naznačili. ili sve dionice
odnosno, koji Zabini fondovi trenutno najviše prodaju udjele …?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Da stvar bude gora prije ulaska u IGH dobro sam se informirao i dobio zeleno svijetlo za Q3 i na ovo nisam računao, ali izgleda da ovdje više nema nikakvih pravila samo sell i sell .

da stvar bude gora ti ne znaš razliku između + i -.
osim ako ovo sve ne pišeš kao parodiju na prosječnog dioničara građevinaca, stvarno ti nema pomoći.
[/quote]

OK, sada si napisao po koji put koliki sam ja majmun i kako neznam razliku između plusa i minusa, lijepo od tebe , ali radi ostalih na forumu može li nešto napisati za dionicu IGH i objasniti pravu sliku stanja IGH ili opet čekaš moju poruku koje češ komentirati, ismijavati, cinizam trenirati i počastiti me novim epitetima ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@ loris

Kolega,

maleni prometi govore da je IGH daleko od fokusa ulagača, trejderi su već odavno digli ruke od ove dionice i sada opasno trejdaju Ptkm, ATGR, i HT , a građevinari su totalno out.
Kolega, Vaše pogreške prilikom pisanja fundamenata i kriva tumačenja istih nisu Vaš stil pa mi se čini da ste baš vi na prodajnoj strani ove dionice.

Usput sve donedavno ste prizivali "nominalu" IGH, a možda Vam se do zime i posreći kupnja većih paketa baš na toj razini, ili možda na nekoj drugoj cjenovno prihvatljivoj "visini".

Pozdrav i hvala što pišete jer su Vaši postovi rado čitani.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

strašno, loris nastavlja s hiperprodukcijom blesastih postova….
malo prepiše iz udžbenika, malo mu dopiše frend, ali onda sve uništi svojim komentarima tipa "zucker kommt zu letzt" [lol]

tko preživi pričat će

Zdeslav Šantić: Niže plaće, a skuplji hrana, struja i komunalije u 2011.

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/zdeslav-santic-nize-place%2c-a-skuplji-hrana%2c-struja-i-komunalije-u-2011.,91933.html

a kreće i novi val otpuštanja, INA sprema otkaze za 1500 ljudi…bit će ovo gadna jesen i zima za mnoge, prodavat će se dionice za preživljavanje [sad]
[/quote]

tko preživi pričat će
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/zdeslav-santic-nize-place%2c-a-skuplji-hrana%2c-struja-i-komunalije-u-2011.,91933.html

a kreće i novi val otpuštanja, INA sprema otkaze za 1500 ljudi…bit će ovo gadna jesen i zima za mnoge, prodavat će se dionice za preživljavanje [sad]
[/quote]
ne samo dionice…nego i dijamanti, jahte, privatni avioni. [bye]
[/quote]

Dobro je da ste na temi IGH malo kulturniji, ali ove vaše poruku odišu samim znanjem i objektivnošću.
Na svakoj dionici koju želite kupiti jeftino nemate ni mjere ni granice .

S druge strane ;
U prva tri mjeseca 2010. godine IGH je ostvario gotovo jednaku dobit kao i cijele 2009. tj. lani je ona bila 10,7 milijuna, a sada 9,6. To budi optimizam.
http://www.vecernji.hr/biznis/jure-radic-iz-igh-mora-otici-sto-ljudi-jer-su-investicije-stale-clanak-133184

[/quote]
Da nije ova kriza isti igrači bi tvrdili kako je 14.000,00 kuna za dionicu IGH prmalo …….to sve govori o njima .
[/quote]
Da ovih 1.600,00 kuna je sigurno bilo dno dna na IGH bit će zanimljivo kad krene rast .

@ loris

Kolega,

maleni prometi govore da je IGH daleko od fokusa ulagača, trejderi su već odavno digli ruke od ove dionice i sada opasno trejdaju Ptkm, ATGR, i HT , a građevinari su totalno out.
Kolega, Vaše pogreške prilikom pisanja fundamenata i kriva tumačenja istih nisu Vaš stil pa mi se čini da ste baš vi na prodajnoj strani ove dionice.

Usput sve donedavno ste prizivali "nominalu" IGH, a možda Vam se do zime i posreći kupnja većih paketa baš na toj razini, ili možda na nekoj drugoj cjenovno prihvatljivoj "visini".

Pozdrav i hvala što pišete jer su Vaši postovi rado čitani.

O fundamentima nemam pojma osim kada platim analize pa ispada da nešto znam.
Međutim kada i napišem pogrešnu analizu od vas kolega očekujem ispravak iste s objašnjenjem ( ipak je ovo forum ) , a ne ismijavanje, ali izgleda da si mi očekivanja nerealna.
Ovaj što se iskrcao od 1670 do 1600 ili 200 komada uglavnom je mene nakrcao pa nisam mogao biti na asku . Ustalom imate SKDD pa provijerite .

Ako i ode IGH u nominalu tada sam opet kao na Ingri popuš….
Drugim riječima nemam kamo što sam napravio sam napravio i nema vani, te i jaću čekati "nominalu" radi dokupa pa popravim portfelj.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

strašno, loris nastavlja s hiperprodukcijom blesastih postova….
malo prepiše iz udžbenika, malo mu dopiše frend, ali onda sve uništi svojim komentarima tipa "zucker kommt zu letzt" [lol]

tko preživi pričat će

[/quote]

tko preživi pričat će

[/quote]
ne samo dionice…nego i dijamanti, jahte, privatni avioni. [bye]
[/quote]

Dobro je da ste na temi IGH malo kulturniji, ali ove vaše poruku odišu samim znanjem i objektivnošću.
Na svakoj dionici koju želite kupiti jeftino nemate ni mjere ni granice .

S druge strane ;
U prva tri mjeseca 2010. godine IGH je ostvario gotovo jednaku dobit kao i cijele 2009. tj. lani je ona bila 10,7 milijuna, a sada 9,6. To budi optimizam.
http://www.vecernji.hr/biznis/jure-radic-iz-igh-mora-otici-sto-ljudi-jer-su-investicije-stale-clanak-133184

[/quote]
Da nije ova kriza isti igrači bi tvrdili kako je 14.000,00 kuna za dionicu IGH prmalo …….to sve govori o njima .
[/quote]
Da ovih 1.600,00 kuna je sigurno bilo dno dna na IGH bit će zanimljivo kad krene rast .
[/quote]
Ma to je samo netko izgubio živce i 200 dionica pošto sam čekao u zasjedi sretan sam što me je poklopio . Većinu sam pokupio sad mi je žao što nisam kupio svi 200 . Ovo je bila idealna prilika za dokup.

Ovaj što se iskrcao od 1670 do 1600 ili 200 komada uglavnom je mene nakrcao pa nisam mogao biti na asku . Ustalom imate SKDD pa provijerite .

Ma to je samo netko izgubio živce i 200 dionica pošto sam čekao u zasjedi sretan sam što me je poklopio . Većinu sam pokupio sad mi je žao što nisam kupio svi 200 . Ovo je bila idealna prilika za dokup.

znači, obojica ste pokupili tih 200 komada? dajte nam to pojasnite? [lol]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

znači, obojica ste pokupili tih 200 komada? dajte nam to pojasnite? [lol]
[/quote]
Jednostavno šef (alijas profesori, Jozina i Co.) je kupio pa sad kreće nemilosrdno drukanje na rast IGH-a. Oni unutra pripremite živce [cry] [cry]
Ali to još nije najgore kaj se može dogoditi…čekajte da teta miami počne pisati na ovoj temi [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Sve miriše na nominalu, te najbolje je da se svi s bida povuku na razine 1100-1200 .
Pad ove dionice je neminovan.
P/E -o,8
EPS -238
stav ulagača negativan
posla niti za čistaćicu
Jure u godinama i umoran dijeli novce trundicama kao iskupljenje za povijest
jutarnju kavu razrijeđuju zbog štednje

Potrebno je izači što prije, to bolje !

loris
EPS – minus 40 kvartalni, sto znači da je i nominala preskupa

Bilo bi dobro da netko skine nalog od 1650 na asku kako bi trgovanje moglo krenuti dalje prema 1600.
Ova prodaja po asku je pametna, ali spora.

Ne brini Loris, spustiti će se ona na 1400-1450 jako brzo

New Report

Close