Zanimljivo je da ( unazad 5 godina ) od 01.08.2005 godine do danas se s dionicama IGH protgrovalo u količini od 466.768 komada, ali po ovako niskim cijenama se protgovalo samo 8024 dionice ili 1,7% ukupnog prometa, te od tih 1,7% samo u 2010 godini čak 3145 dionica ( cca 0,7%) ili gotovo pola prometa unutar 5 godina sa cijenom 1.700 kuna i/ili niže .
Činim mi se da je ovo dno !
Cijeli radni dan pokušavam kupiti IGH preko bida, ali kako ja postavim nalog u roku 0,3 sekunde neki prištavi broker me preskoči za jednu Lipu i tako cijeli dan.
Kao da igram protiv programa na PC-u, a na osobe.
Tako je i meni bilo prošli tjedan. Netko je valjda ima složenog bot-a koji to radi sam automatski do neke cijene. Nakon par izmjena naloga više mi se nije dalo pa sam ostavio, drugi dan prošla 1 dionica iz naloga, slijedeći dan prošlo i par ostalih.
uvodjenjem poreza na imovinu s time i na nekretnine ocekujem daljnji pritisak na prodaji istih,plus nekretnine koje stoje neprodane,plus nezaposlenost,plus sekundarno trziste nekretnina koje je prakticki mrtvo a ono sto je najgore place ce padati s time i realna kupovna moc u svkom slucaju lose
uvodjenjem poreza na imovinu s time i na nekretnine ocekujem daljnji pritisak na prodaji istih,plus nekretnine koje stoje neprodane,plus nezaposlenost,plus sekundarno trziste nekretnina koje je prakticki mrtvo a ono sto je najgore place ce padati s time i realna kupovna moc u svkom slucaju lose
Ustvari očekuješ da IGH neće preko 2.500 ?
sutra blokada 🙂
posao vrjedan 40 k eura [lol] jel se to novinari zajebavaju il ??
A… Jel imamo bankovne garancije za ovaj posao? [lol] [lol] [lol]
P.S. Pun sam IGH ko brod, sala na vlastiti racun NHF.
vjerojatno fali jedna 0, pa za 40 K EUR ne možeš ni poštenu vilu isprojektirat [wink]