IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaboravio sam onu Sopnicu Bandićevu. Ono ni 600€ ne vrijedi brat bratu.

who dares, wins

Biti će interesantno vidjeti dokle će 4 i 5-i dioničari uspijeti držati ovu promašenu investiciju tako visoko, ali drugi dioničar se polako izvlači.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

koliko košta cijena gradnje zajedno sa svim uključneim priključcima, komunalijama i doprinosima, certifikatiam i ostalim glupostima

900-1000 Eura je zbroj svega, a s obzirom da je tržište preplavljeno, može se lako i ovdje ispod Book-a.

26.11.2010 - Dan D

Ova cijena vrijedi za stara vremena gdje je IGH dobivao zemljište za siću od države.
Sada i IGH mora platiti zemljište pa se cijena penje na 1.300-1500 E/M2 ovisno o kvaliteti i poziciji.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://seebiz.eu/hr/nekretnine/nemate-novca-za-stan-u-zagrebu%3f-kupite-ga-na-floridi-za-19.700-eura!,89681.html

who dares, wins

http://seebiz.eu/hr/nekretnine/nemate-novca-za-stan-u-zagrebu%3f-kupite-ga-na-floridi-za-19.700-eura!,89681.html

Upravo tako kolega Verdi, ako je prosječna plaća 5500kn, onda cijena jednog stana 60-70m2
ne bi trebala biti biti veća od 5500x12x5=330.000kn=45.000 Eura.
A to daje cijenu kvadrata od 700 Eura=1400DEM
NAPOMENA:
(2005.g. elitni stanovi u Splitu su išli po toj cijeni, a danas se trže 5-8 puta više što je nemoguće).

26.11.2010 - Dan D

Ako se smanje davanja i država potakne stanogradnja cijena bi mogla prema 600-800 eura,a to donosi višestruku korist, zamah graditeljstva, proizvodnje, elektrike, strojarstva, drvne industrije, trgovine,…. Jako jednostavno da država hoće nas izvaditi iz recesije!

26.11.2010 - Dan D

Kad bi se ovi pametnjakovići ,koji samo brinu o svojim božićnicama i nagradama, primili posla i
ponudili prave projekte razvoja mogli bi povuć lovu iz pristupnih fondova i svi bi radili.Pa pola Hrvatske
nema ni kanalizaciju a kamoli što drugo.Lova tamo stoji i čeka a mi se ponašamo kao da nam ne treba.
Infrastruktura je napravljena kolko tolko u velikim gradovima a 2 metra dalje se pliva u govnima.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

ajde da se i ja jednom s vama složim [thumbsup]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Kad bi se ovi pametnjakovići ,koji samo brinu o svojim božićnicama i nagradama, primili posla i
ponudili prave projekte razvoja mogli bi povuć lovu iz pristupnih fondova i svi bi radili.Pa pola Hrvatske
nema ni kanalizaciju a kamoli što drugo.Lova tamo stoji i čeka a mi se ponašamo kao da nam ne treba.
Infrastruktura je napravljena kolko tolko u velikim gradovima a 2 metra dalje se pliva u govnima.

To je previše vremena da se čeka dividenda. Mislim da je bolje da odmah prodamo dionice IGH pred pristupnim fondovima u EU i naplatimo što nam pripada unaprijed. Ako budemo čekali fondove EU onda će oni daviti sa nekim svojim rođom iz EU da gradi jer će jedino takav zadovoljiti kriterije koji će uvijetovati da ponuđač ima minimalno 15% crnaca zaposlenih i 22 rodilje od toga minimalno 2 brinete.
Ovako mi njima dionice oni nama EU Eure, a IGH radi posao jer više nema posebnih uvijeta na natječaju, a i Radić može proči za rodilju.

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/ufokusu/66712/Slovenci-ce-graditi-autoput.html
Prvobitno je ovo Igh trebao projektirati. Da li ostaje to tako?

who dares, wins

New Report

Close