Zna li netko zasto raste jucer i danas?! …
Trejderi dižu cijenu da se iskrcaju…
Neznam kako to gledate al na ovoj dionici mora biti vidljivo 1000 kom il u naj manju ruku 600 kom ako nije vidljivo to je dokaz da je neki brokerčić sam sebi prodao radi manipulacije što je kažnjivo
Alo HANFA diste
loris,
daj nam objansi kako IGH raste a INGR stoji na dnu?
šta kaže konsenzus indeksa tehničkih indikatora na to?
Kolega Loris je od svih graditelja izabrao najgoreg, zato mu cijena i ne raste….
Prije će pasti na 21kn.
hoće li PAD HDZ na idućim izborima utjecati na ovu dionicu?
Tko kaže da će Hdz pasti ?
Tko kaže da će Hdz pasti ?
[/quote]
sve ankete:
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/04/0236006.html?pos=n1
Kolega vidra,
zašto je danas velika suzdržanost na kupnji IGH, jesu li opet trejderi krivi!!!
Kolega vidra,
zašto je danas velika suzdržanost na kupnji IGH, jesu li opet trejderi krivi!!!
Takva su vremena. Oni koji kupuju ne trebaju žuriti. Ljeto, kriza… Al’ ono što sam napisao stoji.
uff kako je ovo sad napuhana dionica bez pokrića.
neki brokerčić ili konzorcij manjih brokera se malo zaigrao pa su ga digli sa 1600 na 1800 s parsto tisuća kuna. da se radi o nekom poslu kako neki insinuiraju bio bi milijunski promet, a ovako se više stječe dojam da netko na silu gura u plus.
ako ima ovdje netko tko pikira na kupnju IGH, bacite malo pogled na INGRU koja se nije odlijepila od dna, dok je IGH narastao bez ikakvog pokrića u realnosti za 200kn i sa padom dobiti 92%.
Ovdje su mnogi bili uvjereni kako će kupovati na 1500. Bojim se da će ostati bez ove dionice. Ostaje im INGRA, s Mesićem sigurno lete u nebo :).
Ovdje su mnogi bili uvjereni kako će kupovati na 1500. Bojim se da će ostati bez ove dionice. Ostaje im INGRA, s Mesićem sigurno lete u nebo :).
Ja sam se provezao jedan krug sa 1640-1800…nije puno ali u ovim (još uvijek teškim) vremenima
ipak je zadovoljstvo. Zadovoljstvo je tim veće jer sam na GO pa bih trebao trošiti a ne zarađivati pare. [cool]
Moja daljnja procijena kratkoroćnog kretanja tečaja ove dionice:
50 %P ide to dolje
50 %P ide to gore
držim palčeve [thumbsup]