Da…zato će odmah bankari pohrliti da im daju nova jamstva.
A tko je GoldenSach?
Da…zato će odmah bankari pohrliti da im daju nova jamstva.
A tko je GoldenSach?
[/quote]
ispravak : Goldman Sachs ili GS
GS i J.P. Morgan ili bogovi novca kontroliraju svijet oko 50 godina pa tako i malu Grčku.
Odgovor ; ako Grčka otpiše dugove GS.a koji su i tako nelegalno akomulirani upravo tada će sve EU banke otvoriti pipu Grčkoj. Argentina je živi primjer istog .
Evo opet su napravili grešku. Kad svi režu prava zaposlenih oni ih dižu,a u minusu su do grla.
Već su srezali plaća i opasno je dodatno pritiskati radnike.
Firma koja prodaje znanje i iskustvo svu vrijedsnost ima u tradiciji i ljudima.
Ti isti ljudi slobodno mogu kupiti jake kompjutere i početi samostalno projektirati sve ono što su i radili u IGH.
Danas lakše nego ikad mogu dobiti posao na nekom javnom natječaju.
Zato IGH mora plaćati svoje ljude i cijeniti svoje ljude više nego druge kompanije u RH jer u ljudima je najveća vrijednost ove firme.
Pristupni fondovi su tu, treba izdržati još samo malo i zato se rasprodaju developerski projekti (mislim da je to najviše zbog Konstruktora) i uskoro će svjetlo na kraju tunela.
p.s.
Još je ostalo malo vremena Grcima i Izraelcima da prikupe garancije a kako stvari stoje ne hvale se da iste imaju.
Vidjet ćemo uskoro.
[/quote]
Nažalost kolega, neide to baš tako.
Ja recimo nemogu pobjedit igh na natječaju makar bi mogao, iz sljedećih razloga.
– promet u zadnjih x ne manji od
– reference u vrijednosti posla ili > , itd itd.
Nije to baš sve, "sastale se delije nasred zemlje EU" ,
Vratim se s odmora i vidim kako nema dividende iako je bila obećana, rezultati loši, a radnicima prava povećana… [shocked]
Nakupilo se "dobrih" vijesti dok me nije bilo. A da, ipak je to Hrvatska. A IGH HDZ-ova podružnica… Sramota…
Vratim se s odmora i vidim kako nema dividende iako je bila obećana, rezultati loši, a radnicima prava povećana… [shocked]
Nakupilo se "dobrih" vijesti dok me nije bilo. A da, ipak je to Hrvatska. A IGH HDZ-ova podružnica… Sramota…
A cijena raste [shocked]
Ovo kupuju razočarani djelatnici koji nisu dobili nagradne dionice, a znaju što se čeka ;). To je sve što sam zaključio iz par razgovora.
Dali tko zna tko je izašao ili ušao prije par dana jedan nalog 600 kom po 1660kn i jedan nalog od 365kom nešto oko 1700 mislim nemogu da nađem
ili je brokerčić sam sebi
A cijena raste [shocked]
[/quote]
Dali tko zna tko je izašao ili ušao prije par dana jedan nalog 600 kom po 1660kn i jedan nalog od 365kom nešto oko 1700 mislim nemogu da nađem
ili je brokerčić sam sebi
Kolege,
što ste uzjogunili? Samo bez panike, biti če i za vas dionica
LP