Kako sam u srodnom bizu, tako imam nekoliko frendova u IGH-AU.
Po pričama, prije godinu-dvije-tri, poslić ispod 100 soma kn nisu htjeli izlazit na teren, a sad mi pajdo za par iljada kuna ode i u Split
Jure lagano počeo kukat, ajmo ooooooo ko maminjo
Posljednji na asku nudi IGH po 50.000,00 kuna, a posljednji na bidu nudi po 1.400,00, kome vjerovati ?
sebi
imam nekoliko frendova u IGH-AU.
Po pričama, prije godinu-dvije-tri, poslić ispod 100 soma kn nisu htjeli izlazit na teren, a sad mi pajdo za par iljada kuna ode i u Split
Kakav notorna glupost, pored 100+ zaposlenih inženjera u Splitu sad će netko dolaziti iz ZG-a???
Ma dajte kolega ING nemojte iznositi laži.
Kolega split, predpostavljam da znate o splitu puno, ali o labaratorijaima za ispitivanje specifičnih građeviskih gradiva i konstrukcija nisam siguran.
Znate kolega split, neki su dnevno išli po dvatri puta u zgb na dionicam auto cesta u lici samo da čim prije dođu do labosa i rezultata ispitivanja.
ps U IGH se puno toga sprema, al nebi dioničarima htjeo kvariti večer
LP, a pogotovo lipim splićankama
Ovdje je vrlo zanimljiva situacija ?
Neznaš da li prodati ili dokupiti ?
Naime svi TA indikatori pozivaju na oprez s naglaskom na prodaju, ali s druge strane tehnički fundamet dionice opsije ju kao povoljnu.
Tendencija kratkoročnog i dugoročnog perioda je pad cijene dionice i ukazuje na visoki rizik od gubitka, ali i zarade.
Ima netko odgovor ?
Imamao jakog prodavača a evidentno i obrambenog kupca iz trezora!?
[bye]
Ajde prodavaču, što si stao. Baš je postalo zanimljivo :). Što ne poklapa? Spušta ove tisućice i stane. Koji lik!!! Koja taktika!!! Zvekni to već jednom!!!
Igru vam igraju fondovi, prodaju polaku uz navlakuše.
Igru vam igraju fondovi, prodaju polaku uz navlakuše.
Mislim da je nakon 3 godine konstantnog pada vrijednosti dionice (koje je pala za cca 88% od ATH) uprava napokon shvatila i respektirala poziva malih dioničara da paze na njihove interese jer vlasništvo je svetinja i nitko nemože negirati interese vlasnika i igrati sa vlasnicima IGH.
Nakon neisplate nagrada zaustavljen je slobodan pad ove dionice koji je prema "drukerima" iz medija prognoziran na 1200kn,
Što se tiče firme, ona radi u skladu sa očekivanjima i vjerujem da trust mozgova perspektivne i cijenjene fimre kao u RH tako i šire ima plan oporavka kako poslovanja tako i cijene dionice koja predstavlja "bonitet" u očima investitora i očima budućih posl. partnera.
Privući kvalitetne i stabilne investitore mora biti prioritet , a dugoročni investitori izabiru firme u koje vjeruju i čiji menadžment ima kredibilitet u svakom pogledu, a IGH je nakon dugo vremena napravio iskorak u tom pogledu nakon zaključaka od 19.07.10.
Ajde prodavaču, što si stao. Baš je postalo zanimljivo :). Što ne poklapa? Spušta ove tisućice i stane. Koji lik!!! Koja taktika!!! Zvekni to već jednom!!!
Ne znam kako je to tu završilo, post je posvećen INGRI gdje pratim trgovinu. Ovdje nitko ne stavlja 1000 dionica na prodaju ;). Isprika uz pozdrav.
majko mila s kojom ekipom sam ja u ovome. nema mi spasa. [bye]