IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sam u srodnom bizu, tako imam nekoliko frendova u IGH-AU.

Po pričama, prije godinu-dvije-tri, poslić ispod 100 soma kn nisu htjeli izlazit na teren, a sad mi pajdo za par iljada kuna ode i u Split

Jure lagano počeo kukat, ajmo ooooooo ko maminjo

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Posljednji na asku nudi IGH po 50.000,00 kuna, a posljednji na bidu nudi po 1.400,00, kome vjerovati ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

sebi

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

imam nekoliko frendova u IGH-AU.
Po pričama, prije godinu-dvije-tri, poslić ispod 100 soma kn nisu htjeli izlazit na teren, a sad mi pajdo za par iljada kuna ode i u Split

Kakav notorna glupost, pored 100+ zaposlenih inženjera u Splitu sad će netko dolaziti iz ZG-a???
Ma dajte kolega ING nemojte iznositi laži.

26.11.2010 - Dan D

Kolega split, predpostavljam da znate o splitu puno, ali o labaratorijaima za ispitivanje specifičnih građeviskih gradiva i konstrukcija nisam siguran.

Znate kolega split, neki su dnevno išli po dvatri puta u zgb na dionicam auto cesta u lici samo da čim prije dođu do labosa i rezultata ispitivanja.

ps U IGH se puno toga sprema, al nebi dioničarima htjeo kvariti večer

LP, a pogotovo lipim splićankama

Ovdje je vrlo zanimljiva situacija ?
Neznaš da li prodati ili dokupiti ?
Naime svi TA indikatori pozivaju na oprez s naglaskom na prodaju, ali s druge strane tehnički fundamet dionice opsije ju kao povoljnu.
Tendencija kratkoročnog i dugoročnog perioda je pad cijene dionice i ukazuje na visoki rizik od gubitka, ali i zarade.
Ima netko odgovor ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Imamao jakog prodavača a evidentno i obrambenog kupca iz trezora!?

[bye]

Ajde prodavaču, što si stao. Baš je postalo zanimljivo :). Što ne poklapa? Spušta ove tisućice i stane. Koji lik!!! Koja taktika!!! Zvekni to već jednom!!!

Igru vam igraju fondovi, prodaju polaku uz navlakuše.

Igru vam igraju fondovi, prodaju polaku uz navlakuše.

Mislim da je nakon 3 godine konstantnog pada vrijednosti dionice (koje je pala za cca 88% od ATH) uprava napokon shvatila i respektirala poziva malih dioničara da paze na njihove interese jer vlasništvo je svetinja i nitko nemože negirati interese vlasnika i igrati sa vlasnicima IGH.

Nakon neisplate nagrada zaustavljen je slobodan pad ove dionice koji je prema "drukerima" iz medija prognoziran na 1200kn,

Što se tiče firme, ona radi u skladu sa očekivanjima i vjerujem da trust mozgova perspektivne i cijenjene fimre kao u RH tako i šire ima plan oporavka kako poslovanja tako i cijene dionice koja predstavlja "bonitet" u očima investitora i očima budućih posl. partnera.
Privući kvalitetne i stabilne investitore mora biti prioritet , a dugoročni investitori izabiru firme u koje vjeruju i čiji menadžment ima kredibilitet u svakom pogledu, a IGH je nakon dugo vremena napravio iskorak u tom pogledu nakon zaključaka od 19.07.10.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ajde prodavaču, što si stao. Baš je postalo zanimljivo :). Što ne poklapa? Spušta ove tisućice i stane. Koji lik!!! Koja taktika!!! Zvekni to već jednom!!!

Ne znam kako je to tu završilo, post je posvećen INGRI gdje pratim trgovinu. Ovdje nitko ne stavlja 1000 dionica na prodaju ;). Isprika uz pozdrav.

majko mila s kojom ekipom sam ja u ovome. nema mi spasa. [bye]

New Report

Close