IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedini prihvatljiv rizik je IGH dovesti na nominalu i početi ispočetka jer to će ih natjerati na ozbiljan reprogram društva kao INGRA

Ma da… Najbolje sve politi benzinom i zapaliti, ljude izbaciti na ulicu, i onda iz nule sve iz početka.

[thumbsup]
[/quote]

Zar nije jednostavnije šefa poslati u mirovinu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

meni se ovo sa odustajanjem od "nagrade" čini kao demagoškli spin ala Sanader.
zamislite vi to, prvo na sjednici nadzornog odbora donesu odluku da će isplatiti dividendu i sebi nagrade, a onda dan prije skupštine u kasnim večernjim satima večernji list "iz upućenih izrova" objavi da odustaju od nagrada i dividende. Jure dao, Jure uzeo [bye]
teško mi je povjerojati da je ovo objavljeno samo da se neki IGH-ovac danas iskrca u plusiću, pa bi rekao da je vjerojatnije da se stanje drastično pogoršalo od sjednice NO-a.
morate priznati da ste jako iznenađeni ovim potezom, jer od ove tvrtke nitko nije očekivao ono što je za druge u krizi normalno. IGH zaslužuje pljesak što ne dijeli bonuse managerima, dok se u INGRI to samo po sebi podrazumijeva. tu se vidi razlika u profesionalnosti, stručnosti i kompetenciji, nasuprot politici, demagogiji i senzacionalizmu [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-eksplozija-prometa-koncara-ei%2c-crobex-u-minusu,85852.html

Radiću produžen mandat na idučih pet godina, dividende neće biti ali neće biti niti nagrada upravi i menađmentu:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/juri-radicu-novi-mandat-na-celu-igh%2c-nema-dividende-ni-nagrada-menadzmentu,85901.html

marcello

Danas promet preko milju kuna, a to se stvarno ne sjecam kada je zadnji put bilo [huh]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Trejderi su se i ovdje preselili, sada će kao INGRU musti do dna.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Danas promet preko milju kuna, a to se stvarno ne sjecam kada je zadnji put bilo [huh]

Grabi se dok još ima….

26.11.2010 - Dan D

ide to UP

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dok je tu Marine s ovom dionicom nema zime. A osim toga firma je najkvalitetnija, najstručnija i najbolje ekipirana za poslove koje obavlja, u širokoj regiji.

marcello

IGH je trentno u velikoj banani, stoji da su strucni i sve ali trenutno nemaju posla ni za ljek, npr. u Rijeci su izgubili nadzor na najvecoj investiciji ov godine (ZTC) od projektanskog ureda koji ima 5 zaposlenih, projekti rekonstrukcije Zovnimirove ulice(u sklopu ZTC-a) su im doslovno katastrofa, pa sad traže 200K kn za ispravke+600K kn za projektanski nadzor. Doslovo ucjenjuju investitora, samo su se zeznuli jer im ovi nisu HDZ-ova ekspozitura nego Austrijanic.

IGH je trentno u velikoj banani, stoji da su strucni i sve ali trenutno nemaju posla ni za ljek, npr. u Rijeci su izgubili nadzor na najvecoj investiciji ov godine (ZTC) od projektanskog ureda koji ima 5 zaposlenih, projekti rekonstrukcije Zovnimirove ulice(u sklopu ZTC-a) su im doslovno katastrofa, pa sad traže 200K kn za ispravke+600K kn za projektanski nadzor. Doslovo ucjenjuju investitora, samo su se zeznuli jer im ovi nisu HDZ-ova ekspozitura nego Austrijanic.

Neće im valjda past i Varšavska – tu su također projektanti!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-investitori-nagradili-prpica-i-radica,85946.html

New Report

Close