Treba sačekati službeno očitovanje IGH jer bi moglo biti slično kao s poslom u CG gdje su ulagači u jedan dan izgubili -20%, a taj članak pun je nekakvih čudnih konstrukcija: IGH sudjeluje u poslu od 6 milijradi! wow! A onda skužiš da će projektirati sanaciju par mostova i to je to….
Valjda se netko planira iskrcati pa se plasiraju ovakve "vijesti".
Sjećam se IGH-ovih "poslova" u Rusiji od kojih na kraju nema ništa, a ljudi su popušili gadnu lovu. Isto će se opet pokušati i ovdje, samo ne znam jesu li ulagači još uvijek toliko naivni kao prije krize [rolleyes]
Ovaj put piše da su potpisali ugovor, a zar misliš da bi selili operativu na teren za posao od 100.000 Eura ?
Mislim da je veće pitanje koliko će ovdje zaraditi ? Naime, poznato je izreka "dužan kao Grk", ali još poznatija "šrkt kao ži…." .
Evo samo da se javim, da danas ne bi tko nasjeo, mada su već neki napisali. Pošto donekle znam prilike u IGH, znam da je poslić zapravo mizeran u usporedbi s ovih 6 mlrd. Ako sam odgovorio jednu osobu da kupi dionicu od ovih mangupa što su "naručili" članak ovaj post je bio vrijedan pisanja…
Evo samo da se javim, da danas ne bi tko nasjeo, mada su već neki napisali. Pošto donekle znam prilike u IGH, znam da je poslić zapravo mizeran u usporedbi s ovih 6 mlrd. Ako sam odgovorio jednu osobu da kupi dionicu od ovih mangupa što su "naručili" članak ovaj post je bio vrijedan pisanja…
bilo bi vrijeme da se HANFA malo pozabavi tim naručenim člancima koje mangupi koriste za iskrcaje! [angry]
@hodor
ma nije to naručen članak u tom smislu, već je Jure svojevrsan celebrity koji se voli prostituirati u medijima koji vole davati bombastične naslove. Pogotovo kad je rvacka firma "dobila" posao od "6 mlrd. USD". Di ćeš boljeg naslova… i evo sudeći po cijeni djeluje. bar na koji sat…
evo nije im druk izdržao ni 20 minuta, već je počelo iskrcavanje i bijeg kupnje prema dolje. čestitke ulagačima na zrelosti što više ne nasjedaju na ovakve pokušaje umjetnog dizanja cijene [thumbsup]
koja je ovo predstava [lol]
gledam transakcije i nemrem bilivet da neko puši ovu očitu navlakušu
evo i mene da se javim….prodao sve na 2600kn i sad već razmišljam da se opet vratim ….uskoro….malo ću još pričekati jer ne očekujem nekakav odbijanac skoro…
Ovo je odlično !
Zar opet čekaš 2600 da uđeš ? Sigurno je sigurno !
[/quote]
još ću malo pričekati….cca.do kraja mjeseca….
bilo bi vrijeme da se HANFA malo pozabavi tim naručenim člancima koje mangupi koriste za iskrcaje! [angry]
[/quote]
A bilo bi i vrijeme da bar jedan građevinar završi u pozitivnoj blokadi nema veze ako je to i IGH samo naprijed.
Prema nekima ovdje izgleda da je IGH dobio posao sortiranja dokumentacije u Izraelu ?