Dali je moguće da nitko nije vidio ovaj članak.
IGH u Izraelu sudjeluje u projektima vrijednim 6 mlrd. eura
http://www.vecernji.hr/biznis/igh-izraelu-sudjeluje-projektima-vrijednim-6-mlrd-eura-clanak-161620
Očito da se svi trude što više pljuvati i ocrnjivati.
U privitku graf IGH 5 godina na ZSE…hm, od prije 5 godina do ATH rast od ‘samo’ 8x…konkurencija to cini mnogo bolje, cak 32x…jos ne vjerujete –> http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=582&pg=2160&#post1026020…ali su zato i rane ondje puno vece…(lp)
Amilo, ne moraš se više truditi!
Dali je moguće da nitko nije vidio ovaj članak.
IGH u Izraelu sudjeluje u projektima vrijednim 6 mlrd. eura
http://www.vecernji.hr/biznis/igh-izraelu-sudjeluje-projektima-vrijednim-6-mlrd-eura-clanak-161620
Očito da se svi trude što više pljuvati i ocrnjivati.
Pred kraj večernjeg (vodio Z. Šprajc) Dnevnika HTV 1 potvrđeno u jednoj rečenici da je J. Radić danas podpisao sa izraelcima ugovor o dugoročnoj suradnji. Investicija vrijedna 6 mlrd. eura. Izraelci imaju sve osim…….projekata i projektanata. Za početak radit će se na 5 mostova oko Nazareta (ako sam dobro čuo). E, sad oni koji su pljuvali po Radiću i ogovarali ga radi šutnje mogu…..znaju šta. A suckers su ispali svi koji su naivno prodavali ovu dionicu. Građeinari znaju više koliko od ukupne vrijednosti posla odpada na poslove projektiranja i pripreme?
Tu čak niti plačanje (garancije) nisu u pitanju. Toliko love oni dobivaju godišnje od USA kao "pomoć"
Lepi pozzz [thumbsup]
Sutra je moguća i blokada. Ipak sad za to ne treba niti 200 kn, za razliku od nekad. [lol]
Hehe, vama je blokada već odavno… nekome se žuri da se iskrca pa naručio članak..
i moja susjeda sudjeluje u projektima od 1 milijarde eura otkad je dobila posao u Konzumu kao blagajnica..hehe .. ovo će isto biti zlatna koka šorta[sealed]
Ringo, ja se iza točke u svom postu grohotom smijem. A što misliš zašto?
Hehe, vama je blokada već odavno… nekome se žuri da se iskrca pa naručio članak..
i moja susjeda sudjeluje u projektima od 1 milijarde eura otkad je dobila posao u Konzumu kao blagajnica..hehe .. ovo će isto biti zlatna koka šorta[sealed]
Dali je članak narčen znati ćemo sutra kada IGH objavi ili ne objvai vijest na burzi što mu je zakonska obveza. Po mom mišljenju kolega Ringo će se sutra razočarati.
Ovdje se ne postavlja pitanje da li je IGH dobra dionica. To je definitvno i snlažljivi ljudi je vode, ali kamo u ovoj državi, kao i sve ostale dionice, kamo ?
Zahvaljujem na ocijenama, ali priznajem da uglavnom pišem što ljudi ne žala ćuti i dobivam 1%, ali ne dijelim mišljenje s vama o INGRI
Za razliku od IGH ili istih preforsiranih dionica koji umijetno drže fondovi bez pokrića,…
…
Činjenica je da je INGRA već jako nisko, neznam koja bi to bila korektnija niža cijena, ali isto tako ostavlja mnogo veću mogućnost rasta nego fondovski nabrijane dionice iako naizgled sigurne poput HT, IGH, KOEI.
…
Loris,
daj odluči jel ovaj igh vrijedi ili je fondovski nabrijan.
Dali je članak narčen znati ćemo sutra kada IGH objavi ili ne objvai vijest na burzi što mu je zakonska obveza. Po mom mišljenju kolega Ringo će se sutra razočarati.
[/quote]
Kolega ja sam razočaran već dulje vrijeme jer ovi sa ZSE nikako da uvedu šort a dionice padaju i padaju..znate vi kako je to gledati kako potencijalni profit curi i smanjuje se sa svakim padom..to nije uopće lijepo..zato nitko veseliji od mene da cijena skoči 20-30% i zadrži se tamo dok ne počne šort.. jer što više skoči to će biti bolja zarada na padu [sealed]
Mnogi su već razočarani i na pomisao da je IGH-a ovaj put zaista dobio ovaj posao, pa jal, naš poznati jal proradi,sutra več vidim komentare kako to i nije tako isplativo, pa to nisu htjeli ni ovi, ni ono eto jadan Jure to uze.več znam hrpu likova koji če u napad, prljavi napad, al ovaj put ovo je sigurno a i provjereno, koliko može dionica UP -sutra u 10h sve če bit jasno.