Ako je sve ovo istina , onda je (po meni) Konstruktor je "zreo" za strateškog partnera ili preuzimanje.
Ako je sve ovo istina , onda je (po meni) Konstruktor je "zreo" za strateškog partnera ili preuzimanje.
[/quote]
Postovani Gorane,
ima smisla ali nadam se da nece, jer krenuli su napokon dobro.Izaci iz svih nesigurnih, nebazicnih poslova a koncentrirati se iskljucivo na " know-how" odnosno projekt, nadzor i certifikat. Kao takvi se pozicionirati kao lider na SE of Europe( oni to vec jesu) te po ulasku u EU biti iznimno pozeljan i cijenjen, nezaobilazni partner u ovom dijelu Europe sa tenedencijom sirenja na Istok ( RUSIJA, UKRAJINA, ZAKAVKAZJE) kao i MAGREB i ARABIC gulf-sea.
Na taj nacin ja vidim ovu dionicu za bozic 2012 oko 12.000kn I TO NAJMANJE.
LP
[/quote]
Istina, istina, a kada bi i IGH preuzeo Konstruktor INGRA bi bila ljubomorna na buduće dividende IGH-a.
[/quote]
Istina, istina, a kada bi i IGH preuzeo Konstruktor INGRA bi bila ljubomorna na buduće dividende IGH-a.
[/quote]
Kolega, ako pratite slijed događaja u zadnjih nekoliko mjeseci vidljiv jer razlaz (sravnavanje računa) između Konstruktora i IGH pa Vaša izjava nema uporište u realnosti.
Generalno nakon smjene na vrhu IGH jasno je da će Institut svoje poslove pokušati tražiti tamo gdje ih ima i gdje referenca IGH nešto znači.
A što se tiče cijene dionice – u kratkom roku ona nema uporište u fundamentima već u strukturi vlasništva i količini novca koji dolazi na burzu.
Tako da dionica može pratiti crobex i zaroniti ispod nominale i isto tako u euforiji i najavi nekih novih poslova o kojima se pregovara može skočiti na prošlogodišnje razine.
[/quote]
[/quote]
igh je sam u dugovima do grla,nemaju niti neku imovinu kao ingra koju mogu dat banci za zalog za kredu
Postovani Gorane,
ima smisla ali nadam se da nece, jer krenuli su napokon dobro.Izaci iz svih nesigurnih, nebazicnih poslova a koncentrirati se iskljucivo na " know-how" odnosno projekt, nadzor i certifikat. Kao takvi se pozicionirati kao lider na SE of Europe( oni to vec jesu) te po ulasku u EU biti iznimno pozeljan i cijenjen, nezaobilazni partner u ovom dijelu Europe sa tenedencijom sirenja na Istok ( RUSIJA, UKRAJINA, ZAKAVKAZJE) kao i MAGREB i ARABIC gulf-sea.
LP
IGH je živio od pražnjenja proračuna RH na rezerviranim poslovima a sada će se morati boriti za svaki posao, biti će lijepo za imaoce i ako ostane na ovim razinama.
[/quote]
Postovani Gorane,
LP
[/quote]
Uz ovako poslovanje Radića ;
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/peljesac-radic-i-prijatelji-prenamjenom-zemljista-zaradili-122-milijuna-eura,80324.html
nije ni čudo da će dionica vrijediti 12.000 kn do 2012, najmanje.
Njihov renome biti će svugdje poznat, kao Hrvatska kvaliteta !
Ovo je mala zarada što će tek da zaradi na zemljišto kod S.Broda kudam prolazi koridor5 tu su zamačkarili duplo više već kod Pelješca tu će da osvane cjeli jedan grag svi projekti su spremni za realizaciju
Mislim ako se već rade ovakvi kapitalni projekti i ako se svi mi građani moramo odreći nečega radi toga, da bi onda fer i pošteno bilo da to bude u dobrobiti svih nas. Država je trebala sama kupiti najatrakvivnije zemljište na tom otoku i time u potpunosti izfinancirati most. U slučaju da nisu imali novaca, mogli su sa nekim ući u dogovor, jer su oni iprak prvi imali povlaštene informacije. Ovako harači rastu, neki se bogate, a Jaca likuje